Säljstarten närmar sig!

Projekt

Kommande försäljning

Brf Dansbandet 1

Norrköping, Sandtorp

  • Antal bostäder 32 lägenheter
  • Säljstart Våren 2020
  • Inflyttning Prel. Våren 2021

Lägenheter för livsnjutare – tio minuter från centrum

Här kommer vi på OBOS att bygga 32 lägenheter om 53, 82 och 94 kvm i vår nya bostadsrättsförening Brf Dansbandet 1. Ett perfekt boende för dig som vill ha nära till Norrköpings city men samtidigt njuta av lugnet som ett naturnära område för med sig. Antingen på din egen balkong eller på den stora takterrassen där du både kan njuta av slappa dagar och odla på din egen odlingslott.

Sandtorp är ett idylliskt område bara tio minuter från centrala Norrköping. Här bor du i en vacker naturmiljö bland ekar och berghällar. Samtidigt finns mycket bra kommunikationer in till centrala Norrköping med både spårvagn och buss. Det går dessutom fina cykelvägar från området, för dig som hellre tar cykeln. Här kan du enkelt bo utan bil.

Dela detta

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Säljstart
Våren 2020
Byggstart
Inflyttning
2021
Projektfakta
  • Antal bostäder 32 lägenheter
  • Boarea 53 - 94 m²
  • Antal rum 2 - 4 rum och kök
  • Säljstart Våren 2020
  • Inflyttning Prel. Våren 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Projektdokument

Intresseanmälan

Intresserad och vill veta mer?

Anmäl intresse på projektet så håller vi dig uppdaterad fram till säljstarten. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till projektets kundansvarig.

Kontaktpersoner

Kundansvarig - Projektsamordnare

Pernilla Eriksson

  • 010-434 13 82

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Härliga bostäder i härlig miljö

Brf Dansbandet består av två fyravåningshus, med 16 trivsamma lägenheter i varje hus. Fasadernas jordnära färgsättning passar perfekt in i ett kvarter med fokus på växtlighet och härliga miljöer för social gemenskap. Växtligheten fortsätter faktiskt ända upp på taken, för här får områdets komplementbyggnader levande, gröna sedumtak. Varje bostad har egen ingång, vilket ger en privat och trivsam känsla. Och på husens tak finns en gemensam takterrass – perfekt för både odling, grillkvällar och kalas.  

Med praktiska och trivsamma detaljer

En gräsplätt med en stor ek strax norr om bostadshusen ger plats för sociala ytor, med en stor sandlåda, naturlek  och gunga för barnen och en pergola med bänkar där du kan njuta av eftermiddagsfikat. Alla lägenheter får ett eget förråd på ca 5-7 kvm.

Lägenheter med det lilla extra

Lägenheterna i Brf Dansbandet 1 byggs enligt vårt smarta bostadskoncept Start Living och finns i tre storlekar; 53, 82 och 94 kvm. Här finns med andra ord alla möjligheter att hitta det hem som passar dig bäst. Oavsett vilken storlek du väljer får du en modern, bekväm bostad med härlig balkong att njuta på, ett fullutrustat kök från Vedum med vitvaror från Bosch och badrum med både både tvättmaskin och torktumlare. Små detaljer som gör stor skillnad i din vardag. 

Med utrymme för uteliv

Här får varje lägenhet både en egen balkong och en uteplats vid entrén så här finns plats för utemys av alla slag. Vill du ha lite miljöombyte till morgonkaffet tar du antingen trapporna upp till den gemensamma takterrassen – eller slår dig ner i pergolan på gården. Kanske får du sällskap av någon trevlig granne också. Finns det gröna fingrar i familjen? Då kan vi tipsa om att det finns gott om odlingsutrymme på husets gemensamma takterrass. 

Intervju med projektutvecklaren

Varför ska man välja Dansbandet?

OBOS projektutvecklare Anna Bjerke ger sin syn på saken och berättar om ett maxat uteliv i Dansbandet.

Läs artikeln!

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Välkommen till gröna, sköna Sandtorp

Sandtorp är en helt ny stadsdel med blandad bebyggelse strax utanför Norrköpings stadskärna. Här trivs redan såväl barnfamiljer som unga och äldre i skön natur med närhet till vackra skogar och berghällar. Samtidigt finns mycket bra kommunikationer in till centrala Norrköping med både spårvagn och buss. Det går dessutom fina cykelvägar från området, för dig som hellre tar cykeln. 

Plats för vardagsliv och vardagslyx

I Sandtorp har du nära till fin miljö för både hundpromenader och joggingrundor. Och det är heller inte långt till bad eller andra aktiviteter på Himmelstalundsområdet. Handlar mat gör du på ICA Kvantum ett par hundra meter bort och området har även fått en alldeles nybyggd kommunal förskola. Från Sandtorp har du också nära till grannstadsdelen Kneippen, där det finns ännu mera service i form av skolor, förskolor, vårdcentral, tandläkare med mera.

Ett hållbart boende

Vi är stolta att få chansen att delta i ett projekt där ekologisk och social hållbarhet kan främjas. I Sandtorp finns alla möjligheter att leva ett mer hållbart liv. Närheten till centrum och de goda kommunikationerna gör det enkelt att välja spårvagnen eller cykeln som kommunikationsmedel. Och områdets många grönområden skapar en levande karaktär åt stadsdelen.

Mäklaren berättar

Livet i Norrköpings nya stadsdel

Robert Jonsson på Skandiamäklarna berättar lite mer om Sandtorp där Brf Dansbandet 1 ska byggas.

Läs artikeln!

Svaren på dina funderingar

Hur står det till på Norrköpings bostadsmarknad?

Norrköping är en trevlig och alldeles lagom stor stad i ständig utveckling. Men hur ser bostadsmarknaden ut? Och hur vill Norrköpingsborna helst bo? Vi har tittat närmare på saken...

Läs artikeln!

Finns i närheten

• ICA Kvantum – 500 m

• Helsa Vårdcentral – 1 km

• Folktandvården Skarptorp  – 1 km

• Borgens förskola – 100 m

• Johannesskolan (F-9) – 650 m

• Borgsmoskolan (7-9) – 700 m

• Tamburinens skola (F-6) – 1,3 km

• Busshållplats – 300 m

• Spårvagnshållplats – 300 m

• Norrköping Centralstation – 4 km

• Borgsmo IP – 1 km

• Norrköpings Skatepark – 1,3 km

• Himmelstalundshallen – 1,4 km

• Himmelstalundsbadet – 1,8 km

• Borgen – 750m

• Restaurang Filipos – 750 m

• Restaurang Paradiso –1,2 km

Livet i Brf

En trygg och bekväm boendeform

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Läs mer!

Fördelar med nyproduktion

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer!

Varför ett hus i trä?

Lika modernt nu som då...

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!

Läs mer!