Projekt

Slutsålt

Brf Dora Lindgrens väg 2

Falun, Lilla Källviken

  • Antal bostäder 21 villor
  • Pris Från 2 495 000 kr
  • Inflyttning Hösten 2019

Nyproduktion av villor i bostadsrättsformat i Lilla Källviken

På Dora Lindgrens väg 2 i populära Lilla Källviken, Falun, planerar OBOS byggnation av 21 st bostadsrätter om 114 och 92 kvm. Bostädernas moderna och enkla utformning innebär att du slipper tänka på tidskrävande underhåll och renoveringar.

Området ligger mitt i grönskande natur och har samtidigt närhet till service och handel. Flera gång- och cykelstråk går genom området och ansluter till befintliga vägar mot Falu centrum. Välkommen till Brf Dora Lindgrens väg 2!

Försäljning pågår!

Försäljningen är i full gång! Bekanta dig med projektet här på sidan och kontakta sedan vår säljare Roger Albinsson så hjälper han dig att ta nästa steg mot din bostadsdröm. Vi hörs!

Om du skickar in en intresseanmälan kommer vi höra av oss till dig!

Roger Albinsson
070-567 70 00
roger.albinsson@myresjohus.se

Upplev husen på plats

Det står redan ett visningshus om 92 kvm på plats i Lilla Källviken sen den första projektetappen.

Se bilder från huset och boka tid för visning!

Hitta bostad

Brf Dora Lindgrens väg 2

21
Sålda
Beteckning
Boendeform
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Projektfakta
  • Antal bostäder 21 villor
  • Boarea 92 m²-115 m²
  • Antal rum 4-5 rum och kök
  • Pris Från 2 495 000 kr
  • Månadsavgift Från 3 764 kr
  • Inflyttning Hösten 2019
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Här ska det byggas!

Mitt i Lilla Källvikens grönskande natur och med närhet till service och handel i Falun uppför OBOS 21 välplanerade bostäder - åtta enplansvillor om 92 m², samt 13 tvåplansvillor om 115 m². I filmen får vi träffa Henrik och Sabah från OBOS som berättar mer om projektet

Villa 1-plan, 92 m²

Modernt enplanshus med hög standard som gestaltningsmässigt flirtar med Dalarnas lokala byggnadstraditioner. Bostaden har en öppen planlösning där sambandet mellan kök och vardagsrum ger en härlig känsla av rymd. Genomsikten från entré ut på baksidan suddar ut gränserna mellan ute och inne, och de stora fönsterpartierna ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Tvättstugan är smart placerad i anslutning till entrén, vilket gör det lättare att ta hand om smutsiga utekläder direkt innanför dörren. Till det största av de tre sovrummen finns en praktisk ”walk in closet”.

Till bostaden ingår även ett rymligt förråd om ca 10 m² på den egna trädgården. Trädgården kan du njuta av direkt efter inflytt då färdigställande av altan, häck, plattläggning, grusgångar och gräsmattor ingår.

Villa 2-plan, 115 m²

Ett synnerligen väldisponerat hus som inrymmer precis alla de ytor som dagens familjer förväntar sig av sin bostad. Entréplanet består av sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket är lättarbetat och fullt utrustat med vitvaror från Siemens. Induktionshäll, ugn, spisfläkt, mikrovågsugn i väggskåp, fullstor kyl och frys samt diskmaskin. Köket har både en separat matplats för cirka sex personer, samt en bardisk för de enkla, snabba måltiderna. Bardisken blir lätt en plats för umgänge även vid måltidsförberedelserna. Vardagsrummet har plats för både matsalsbord och soffhörna, och stora fönsterpartier som når ner mot golvet släpper in gott om härligt dagsljus.

På övre plan erbjuder vår ursprungsplanlösning tre sovrum samt ett allrum med stora fönster i vinkel. Har du behov av fler bäddplatser kan allrummet enkelt göras om till ytterligare ett sovrum. 

Titta närmare på kvarteret

I kvarterskissen kan du se exakt hur vi planerat kvarteret och hur husen ligger i förhållande till varandra.

Öppna större bild!

Skillnad på hus och hem

Vi vet att ett hem är så mycket mer än golv, väggar och tak. Det är en plats för liv och rörelse i livets alla skeden. 

När vi planerar våra hus är det just detta som är vår utgångspunkt. Hur vi kan skapa förutsättningar för vardagens bestyr och mysiga stunder med nära och kära. För först då kan en bostad bli till ett hem.

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Bo modernt i Lilla Källviken

Lilla Källviken erbjuder en aktiv och modern livsstil, här finns orörd naturmark som bjuder in till skogspromenader. Samtidigt finns alla bekvämligheter i form av service och handel i närheten. Cykelstråken och de goda bussförbindelserna gör att du smidigt kan ta dig dit du vill! Den enkla och moderna utformningen av bostäderna innebär att du slipper tänka på tidskrävande underhåll och renoveringar.

Med naturen runt knuten

Ett antal fritidsaktiviteter kan utövas på gångavstånd: utförsåkning i Källviksbacken eller längdskidåkning i belysta spår, golf i Samuelsdal eller sjöaktiviteter på Runn. Båthamnen i Källviken ligger bara en dryg kilometer bort. Cirka två kilometer från området finns dessutom Falu Ridklubb.

Promenera i vacker blandskog

Lilla Källviken ligger bara några kilometer från centrala Falun, men ändå nära naturen. Grönytorna i området består av orörd naturmark. Kliver du utanför dörren så finns naturens upplevelser runt knuten. Rensa tankarna och andas in den friska luften i den närliggande blandskogen eller sätt dig på en sten och fika i solskenet.

Ut i vida världen - eller bara på stan

Kommunikationerna mot både Falun och Borlänge är mycket goda. Riksväg 50 och E16 ligger bara nå- gon minut bort och bussar mot Falu Centrum går regelbundet. Från järnvägsstationen i centrala Falun tar du dig enkelt vidare mot till exempel Gävle och Stockholm och vidare ut i världen.

OBOS bildar föreningen

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Tid till annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!