Projekt

Under planering

Brf Ebbas Trädgårdar

Växjö, Bredvik

  • Antal bostäder ca 24 lägenheter
  • Säljstart Våren 2020

Nyproduktion av lägenheter i Bredvik

I sjönära stadsdelen Bredvik fem kilometer från Växjö centrum planerar OBOS för en andra etapp i Elins Trädgårdar, Brf Ebbas Trädgårdar. Vi planerar för ljusa lägenheter med öppen planlösning i 2-3 rum och kök om ca 59-76 kvm.

Det blir en mysig och lummig kvarterskänsla där du som vill bo lugnt och skönt nära både staden och naturen kommer att trivas. Du har Norra Bergundasjön och härlgia promenadstråk precis utanför kvarteret och shopping på Samarknad ligger bara en kort cykeltur bort, precis som Växjö centrum.

Dela detta

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Säljstart
Våren 2020
Byggstart
Inflyttning
Projektfakta
  • Antal bostäder ca 24 lägenheter
  • Boarea ca 59-76 kvm
  • Antal rum 2-3 rum och käk
  • Säljstart Våren 2020
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Intresseanmälan

Intresserad och vill veta mer?

Anmäl intresse på projektet så håller vi dig uppdaterad fram till säljstarten. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till projektets kundansvarig.

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Nicole Wångne

  • 010-434 12 48
  • 070-601 01 52

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Välkommen till Bredvik

Bredvik ligger utmed Norra Bergundasjöns västra strand. I detta idylliska område i sydöstra Växjö planeras det för 400 nya bostäder, och här bygger OBOS 18 lägenheter.

Bredvi(k) det mesta

Tomterna i Bredvik ligger på ett bekvämt avstånd till det mesta. På ett par minuter tar du dig snabbt både på cykel och med bil till Växjös största handelsområde, Samarkand. Det kommer även att byggas en bro över sjöns norra spets för att knyta ihop Bredvik och förkorta vägen till Samarkand och centrum. Vill du ta bussen går det regelbundna förbindelser såväl regionalt som lokalt.

Två nya lekplatser

I Bredvik finns en nybyggd sporthall och konstgräsplan. Det planeras även för en lekplats i de centrala delarna av området. Här ska det också vara möjligt att utöva friluftsändamål och odling. Visionen är att lekplatserna ska utformas efter tema med anknytning till området. 

Skolan som tog hem guldet

I Bredvik finns Växjös största nybyggda grundskola Pär Lagerkvists skola, som färdigställdes under våren 2017. Skolan har plats för 1000 elever och uppnår miljöklassningen Miljöbyggnad Guld. Det betyder att höga krav har ställts på bland annat energianvändning och ljudmiljö för att ta hänsyn till både lärare, elever och miljö.

Ett socialt och hållbart liv

I vårt nya bostadsområde i Bredvik finns alla förutsättningar för att leva ett socialt och hållbart liv. Närheten till förskola och skola gör det till det perfekta boendet för barnfamiljen, men självklart även för dig som uppskattar ett rymligt boende med närhet både till natur och centrum. Här kan du njuta av ditt nya boende med trädgårdsstadskaraktär i ett kvarter med spännande och levande arkitektur.

Finns i närheten

Ica Maxi 2,6 km

City Gross 3,3 km

Willys 3,4 km 

Pär Lagerkvist skola 50 m

Växjö Fria Gymnasium 3,7 km 

Växjö station 5,2 km 

Växjö småland airport 7,1 km

Växjö Fältrittklubb 2,5 km

Myresjöhus Arena 3,6 km

Växjö Golfklubb 5,2 km

Grand Samarkand 2,5 km

Leos Lekland 3,3 km

Biparadiset 4,6 km

Filmstaden 4,8 km

Smålands museum 5,4 km

Inlåst-Real Life Room Escape Game (Nöjescenter) 6,3 km

Pizza hut 3,3 km

Stars and Stripes 5 km

PM & Vänner 5,3 km 

Grilleriet Burgers Växjö 5,6 km

Om bostadsrätter

Livet i Brf

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Läs mer

Fördelar med nyproduktion

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer

Om träbyggnation

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!

Läs mer