Projekt

Kommande

Brf Elins Trädgårdar

Växjö, Bredvik

  • Antal bostäder 26 lägenheter
  • Säljstart Hösten 2018

Nyproduktion av lägenheter i Bredvik

I Bredvik har vi den stora glädjen att uppföra ett ombonat och stilfullt bostadskvarter, Elins Trädgårdar. Här bygger vi bland annat 26 lägenheter som säljs som bostadsrätter.

Inredningen har en hög standard och alla faciliteter man kan önska sig för ett trivsamt och bekvämt boende. i Brf Elins Trädgårdar planerar vi för 26 lägenheter som säljs som bostadsrätter. Med en snabb påfart till väg 23 är det ett perfekt läge för pendlare. Välkommen med din intressenamälan!

Dela detta

Vi planerar för fullt!

Ett bostadsprojekt som detta kräver goda förberedelser, omfattande underlag och framförallt ordentlig planering! Arkitekten ritar, vi projekterar och försäljningen planeras. Allt in i minsta detalj!

Anmäl ditt intresse på projektet så hör vi av oss när försäljningen närmar sig. I takt med att projektets delar faller på plats kommer vi uppdatera med planlösningar, 3D-bilder och priser. 

Rasmus Wickell
Fastighetsmäklare Svensk Fastighetsförmedling
rasmus.wickell@svenskfast.se
070-780 94 97

Emma Malmqvist
Kundansvarig OBOS
emma.malmqvist@obos.se
010-434 12 47

Projektfakta
  • Antal bostäder 26 lägenheter
  • Säljstart Hösten 2018
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Projektdokument

Titta närmare på kvarteret

I kvarterskissen kan du se var i kvarteret du skulle trivas bäst!

Klicka här för att se en större version

Få mer information

Intresseanmälan

Här ska det byggas!

I Bredvik bygger vi 24 lägenheter om 45-124 m². Invändigt har vi utgått ifrån att den fasta inredningen ska hålla klassiska snitt för att hålla både kvalitets- och trendmässigt i många år. 

 

Hållbara lägenheter i flera olika storlekar

I Brf Elins Trädgårdar bygger vi totalt 26 lägenheter i totalt 8 olika storlekar. De minsta lägenheterna på 45 m² har ett rum och kök och de största är 124 m² med fem rum och kök. Mer än hälften av lägenheterna kommer ha två och rum och kök på storlekar upp till 85 m². På innergården kommer det finnas odlingsbäddar för alla boende och vi planerar även för en parkering till varje hushåll. 

Alla bostäder i Elins Trädgårdar förses med energiklassade vitvaror, vattensnåla tvätt- och diskmaskiner och lågenergilampor. I köken anpassas avfallshanteringen med fack som matchar kommunens hantering av avfall för att på så sätt underlätta för de boende att sortera rätt från första början.

Elcykel på köpet

I Elins Trädgårdskvarter får alla hushåll en elcykel. Många av de transporter som vi gör med bil i vardagen skulle nämligen kunna bytas ut mot en cykeltur, vilket är snällt både mot plånboken och miljön. Vilken vinst!

Skillnad på hus och hem

Vi vet att ett hem är så mycket mer än golv, väggar och tak. Det är en plats för liv och rörelse i livets alla skeden. 

När vi planerar våra hus är det just detta som är vår utgångspunkt. Hur vi kan skapa förutsättningar för vardagens bestyr och mysiga stunder med nära och kära. För först då kan en bostad bli till ett hem.

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Ett jordnära och trivsamt kvarter

Elins trädgårdskvarter har ett systerprojekt i ”Brf Elins Trädgårdar” som blir bostadsrätter i flerbostadshus tvärs över gården. Bostädernas uteplatser och trädgårdar skapar en lummig och sammanhängande gårdsmiljö i kvarteret. Detta förstärks ytterligare av husen jordnära kulörer som stärker trädgårdsstadskaraktären.  Tillsammans skapar dem ett kvarter med en innergård fylld grönska och hållbart framtidstänk. 

Välkommen till Bredvik

Bredvik ligger utmed Norra Bergundasjöns västra strand. I detta idylliska område i sydöstra Växjö planeras det för 400 nya bostäder, och här bygger OBOS 24 bostadsrätter och 8 äganderätter.

Bredvi(k) det mesta

Tomterna i Bredvik ligger på ett bekvämt avstånd till det mesta. På ett par minuter tar du dig snabbt både på cykel och med bil till Växjös största handelsområde, Samarkand. Det kommer även att byggas en träbro över sjöns norra spets för att knyta ihop Bredvik och förkorta vägen till Samarkand och centrum. Vill du ta bussen går det regelbundna förbindelser såväl regionalt som lokalt.

Två nya lekplatser

I Bredvik planeras det för två större lekplatser - en i anslutning till skolan och en i de centrala delarna av området. Här ska det också vara möjligt att utöva friluftsändamål och odling. Visionen är att lekplatserna ska utformas efter tema med anknytning till området. Det planeras även för en sporthall och en konstgräsplan.

Skolan som tog hem guldet

I Bredvik finns Växjös största nybyggda grundskola Pär Lagerkvists skola, som färdigställdes under våren 2017. Skolan har plats för 1000 elever och uppnår miljöklassningen Miljöbyggnad Guld. Det betyder att höga krav har ställts på bland annat energianvändning och ljudmiljö för att ta hänsyn till både lärare, elever och miljö.

Ett socialt och hållbart liv

I vårt nya bostadsområde i Bredvik finns alla förutsättningar för att leva ett socialt och hållbart liv. Närheten till förskola och skola gör det till det perfekta boendet för barnfamiljen, men självklart även för dig som uppskattar ett rymligt boende med närhet både till natur och centrum. Här kan du njuta av ditt nya boende med trädgårdsstadskaraktär i ett kvarter med spännande och levande arkitektur. Husen bygger vi med både stomme och fasad i trä. Vi planerar också för uteplatser och trädgårdar som skapar en lummig och sammanhängande gårdsmiljö i kvarteret.

OBOS bildar föreningen

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Tid till annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!