Bo här från 4884 kr/mån

Projekt

Försäljning pågår

Brf Elins Trädgårdar

Växjö, Bredvik

  • Antal bostäder 18 lägenheter
  • Pris Från 995 000 kr
  • Inflyttning September 2020

Nyproduktion av lägenheter i Bredvik

I sjönära stadsdelen Bredvik fem kilometer från Växjö centrum bygger OBOS 18 bostadsrätter i storlekar från 45 till 124 kvm. Här bor du lugnt och skönt med närhet till affärer, service, kommunikationer och stadens puls.

Kvarteret får en härligt lummig känsla av trädgårdsstad, med uteplatser, balkonger och trädgårdar som ger liv åt boendemiljön. Varje hushåll får en egen elcykel – perfekt för söndagsutflykten till Växjö city, Samarkand eller Arenastaden. Välkommen till Brf Elins Trädgårdar!

Dela detta

Status på detta projekt

Kommande försäljning
Säljstart
Byggstart
Inflyttning
Prel. September 2020

Försäljning pågår!

Försäljningen av Brf Elins Trädgårdar pågår. Hör dig till mäklare Rasmus Wickell så hjälper han dig vidare i dina bostadstankar. Vill du veta mer om bostäderna kan du även kontakta Nicole Wångne som är OBOS kundansvarig i projektet.

Anmäl intresse så hör vi av oss!

Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Rasmus Wickell

Hör av dig till Rasmus så hälper han dig vidare i dina bostadstankar.

rasmus.wickell@svenskfast.se
070-780 94 97

Bolånerådgivare, Nordea

Sara Svedberg

Sara är tillägnade projektet och hanterar bolånen på bästa sätt för er kunder. Ta gärna direktkontakt med henne för lånelöfte.

sara.svedberg@nordea.se
010-156 49 87

Kundansvarig, OBOS

Nicole Wångne

Vill du veta mer om bostäderna kan du kontakta Nicole som är OBOS kundansvarig i projektet.

nicole.wangne@obos.se
010-434 12 48

Hitta bostad

Brf Elins Trädgårdar

9
Till salu
9
Sålda
Beteckning
Boendeform
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Projektfakta
  • Antal bostäder 18 lägenheter
  • Pris Från 995 000 kr
  • Inflyttning September 2020
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Bo här från 4.884 kr/mån!

I Brf Elins Trädgårdar bor du sjönära, hållbart och alldeles underbart! Nedan kan du se ett räkneexempel på vad boendekostnaden per månad landar på för en lägenhet på 55 kvm.

Pris: 1 390 000 kr
Kontantinsats (15%): 208 500 kr
Lån: 1 181 500 kr
Ränta efter skatteavdrag: 930 kr (räknat på 1,35% ränta*)
Uppskattad driftskostnad: 864 kr (el, värme, bredband)
Månadsavgift till föreningen: 3 090 kr 

Total uppskattad boendekostnad: 4 884 kr/mån

Utgift för amortering tillkommer
* Ränta räknat på Nordeas finansieringserbjudande och i förhållande till deras listpris 190205

Se finansieringserbjudande

Intresseanmälan

Anmäl intresse så kontaktar vi dig!

Under "Hitta bostad" kan du se status, pris och planlösning på objekten i projektet. Hitta din favorit och anmäl intresse så hör vi av oss till dig.

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än?

Hållbara lägenheter i flera olika storlekar

Brf Elins Trädgårdar består av totalt 18 lägenheter i flerbostadshus – och här hittar du lätt något som passar just din livsstil! Allt från den lilla student-ettan på 45 kvadrat till rymliga femrumslägenheter på 124 kvadratmeter med tre sovrum – som gjorda för barnfamiljen.  

Husen byggs med både stomme och fasad i miljövänligt trä och med lummiga och trivsamma innergårdar.

Alla lägenheter har egen entré, antingen i markplan eller via loftgång på andra och tredje plan. Det ger också en mer tydlig och markerad känsla av att du kommer hem till just din egen bostad – till skillnad från om du ansluter till lägenheten från ett trapphus. Ett av lägenhetshusen är lite större och byggs i tre plan. Här finns det självklart hiss, perfekt både för barnvagnen och matkassarna. 

Att kunna njuta av en lugn stund på sin egen uteplats tycker vi är viktigt, och därför har vi sett till att varje lägenhet i Brf Elins Trädgårdar har antingen uteplats i markplan eller en härlig balkong. 

Bilderna ska ses som vägledande och avvikelser kan förekomma. Se teknisk beskrivning för korrekt information.

Se planlösningar och priser i boväljaren!

Elcykel på köpet

I Brf Elins Trädgårdar erbjuder vi alla hushåll en elcykel. Många av de transporter som vi gör med bil i vardagen skulle nämligen kunna bytas ut mot en cykeltur, vilket är snällt både mot plånboken och miljön. Vilken vinst!

Skillnad på hus och hem

Vi vet att ett hem är så mycket mer än golv, väggar och tak. Det är en plats för liv och rörelse i livets alla skeden. 

När vi planerar våra hus är det just detta som är vår utgångspunkt. Hur vi kan skapa förutsättningar för vardagens bestyr och mysiga stunder med nära och kära. För först då kan en bostad bli till ett hem.

Artikel

Arkitekten om Elins Trädgårdar

Gunilla Svensson är arkitekt och hade en tydlig när han var med och utformade projektet. Läs hur tankarna gick och varför. 

Läs hela artikeln

Artikel

Kvadratmeter på rätt ställe!

Visst, storleken har betydelse. Även när det gäller ditt boende. Men vad är det som gör att vissa hem upplevs som större än vad de egentligen är? Svaret sitter i planlösningen.

Läs hela artikeln

Artikel

Ett hållbart kvarter

Projektutvecklare Cecilia Krantz berättar om hur Elins Trädgårdar blir ett hållbart kvarter med mycket liv och värme!

Läs hela artikeln

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Ett jordnära och trivsamt kvarter

Det blir ett mysigt kvarter med uteplatser och trädgårdar skapar en lummig och sammanhängande gårdsmiljö. Detta förstärks ytterligare av husen jordnära kulörer som stärker trädgårdsstadskaraktären.

Välkommen till Bredvik

Bredvik ligger utmed Norra Bergundasjöns västra strand. I detta idylliska område i sydöstra Växjö planeras det för 400 nya bostäder, och här bygger OBOS 18 lägenheter.

Bredvi(k) det mesta

Tomterna i Bredvik ligger på ett bekvämt avstånd till det mesta. På ett par minuter tar du dig snabbt både på cykel och med bil till Växjös största handelsområde, Samarkand. Det kommer även att byggas en bro över sjöns norra spets för att knyta ihop Bredvik och förkorta vägen till Samarkand och centrum. Vill du ta bussen går det regelbundna förbindelser såväl regionalt som lokalt.

Två nya lekplatser

I Bredvik finns en nybyggd sporthall och konstgräsplan. Det planeras även för en lekplats i de centrala delarna av området. Här ska det också vara möjligt att utöva friluftsändamål och odling. Visionen är att lekplatserna ska utformas efter tema med anknytning till området. 

Skolan som tog hem guldet

I Bredvik finns Växjös största nybyggda grundskola Pär Lagerkvists skola, som färdigställdes under våren 2017. Skolan har plats för 1000 elever och uppnår miljöklassningen Miljöbyggnad Guld. Det betyder att höga krav har ställts på bland annat energianvändning och ljudmiljö för att ta hänsyn till både lärare, elever och miljö.

Ett socialt och hållbart liv

I vårt nya bostadsområde i Bredvik finns alla förutsättningar för att leva ett socialt och hållbart liv. Närheten till förskola och skola gör det till det perfekta boendet för barnfamiljen, men självklart även för dig som uppskattar ett rymligt boende med närhet både till natur och centrum. Här kan du njuta av ditt nya boende med trädgårdsstadskaraktär i ett kvarter med spännande och levande arkitektur.

Finns i närheten

Ica Maxi 2,6 km

City Gross 3,3 km

Willys 3,4 km 

Pär Lagerkvist skola 50 m

Växjö Fria Gymnasium 3,7 km 

Växjö station 5,2 km 

Växjö småland airport 7,1 km

Växjö Fältrittklubb 2,5 km

Myresjöhus Arena 3,6 km

Växjö Golfklubb 5,2 km

Grand Samarkand 2,5 km

Leos Lekland 3,3 km

Biparadiset 4,6 km

Filmstaden 4,8 km

Smålands museum 5,4 km

Inlåst-Real Life Room Escape Game (Nöjescenter) 6,3 km

Pizza hut 3,3 km

Stars and Stripes 5 km

PM & Vänner 5,3 km 

Grilleriet Burgers Växjö 5,6 km

OBOS bildar föreningen

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Fler skäl till att välja nyproduktion!

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!