Inflyttning våren 2020!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Förseglet

Nynäshamn, Sandhamn

 • Antal bostäder 25 par- och radhus
 • Pris Från 2 870 000 kr
 • Säljstart Försäljning pågår
 • Inflyttning Våren 2020

Havsnära familjeboende i nybyggda par- och radhus

Välkommen till härliga Sandhamn, ett naturnära bostadsområde med ett vackert läge strax söder om centrala Nynäshamn. Här bygger vi på OBOS 25 fina par- och radhus i två olika storlekar: 120 kvm respektive 137 kvm – alla i två plan och i bekväm bostadsrättsform.

Här bor du mitt i skärgårdsnaturen, med lika nära till bad och båtliv som till sköna skogspromenader. Nynäshamns trevliga stadskärna når du på bekvämt gång- och cykelavstånd – och därifrån tar pendeltåget till Stockholm en knapp timme. 

Dela detta

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Säljstart
Byggstart
Inflyttning
Våren 2020
Projektfakta
 • Antal bostäder 25 par- och radhus
 • Boarea 120-137 m²
 • Antal rum 3-4 sovrum
 • Pris Från 2 870 000 kr
 • Månadsavgift Från 4 838 kr
 • Säljstart Försäljning pågår
 • Inflyttning Våren 2020
 • Upplåtelseform Bostadsrätt

Modellbeskrivning

I projektet bygger vi två olika husmodeller som påminner om varandra. Här kan du läsa mer om respektive hus.

Radhus 120 kvm

Parhus och radhus 137 kvm

Visning

Kontakta mäklaren för visning

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka en privat visning antingen på plats i visningsboden eller på mäklarens kontor.

Magnus Hällgren, Fastighetsbyrån, tel 070-845 60 03 eller 08-520 274 84.

Erbjudande

Bankerbjudande från Nordea

Nordea har tagit fram ett riktigt bra erbjudande för köpare i Brf Förseglet som förhoppningsvis ska göra drömmen om ett liv i Sandhamn lite mer verklig!

Läs mer här!

Visningar

Visning

Visning i Brf Förseglet

söndag 15 dec

12:00-12:30

Visningsboden på byggarbetsplatsen Sandskogsvägen/Skansvägen, Nynäshamn

Läs mer

Försäljning pågår!

Hittat drömhuset och vill veta mer?

Under "Hitta bostad" kan du se planlösningar och priser på lediga objekt. Har du redan en favorit eller vill veta mer om bostäderna är du välkommen att kontakta mäklaren eller projektets kundansvarig. Du kan också fylla i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Ingegerd Aigner

010-434 16 15

070-600 57 96

Mäklare, Fastighetsbyrån

Magnus Hällgren

08-520 274 84

070-845 60 03

Mäklare, Fastighetsbyrån

Markus Martinsson

08-520 274 84

076-104 47 77

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Härliga hem med naturen runt knuten

Brf Förseglet får ett utmärkt läge med skogen i ryggen i ett trivsamt område där den befintliga bebyggelsen mest består av lite äldre radhus. Placeringen av husen skapar ett välkomnande kvarter där fasadernas jordnära färgsättning passar fint in i landskapet. Träd och buskar bidrar med lummig grönska och i skogen bakom husen byggs både en spännande naturlekplats för leksugna barn – och en mysig gemensam grillplats uppe på höjden. 

Smarta hem för familjer att växa i

Ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt – det ska vara praktiskt också. Här får varje hus ett eget förråd som rymmer både vinterdäck och julpynt. Självklart finns fiber indraget när du flyttar in, och bostäderna utrustas också med systemet "Ett smart hem". Det är ett toppmodernt digitalt system som bland annat kan reglera belysning, värme, och ventilation via en och samma plattform.

Prisvärda hus för vardagsliv och vardagslyx

För att du ska kunna hitta ditt drömboende som passar just din familjesituation finns dessa ljusa, härliga hus i två olika storlekar: 120 respektive 137 kvm, med 3-4 sovrum och olika stora andelstomter. Alla byggs i vårt smarta volymhuskoncept Start Living, vilket innebär att vi satsat allt på att ge dig bästa möjliga boendekvalitet för pengarna. Tack vare kostnadseffektiv produktion får du ett välbyggt hus med hög utgångsstandard, som kök från Vedum och vitvaror från Bosch – till en lägre prislapp. 

Gemensamt för husen är att nedervåningen består av öppna, sociala ytor medan övervåningen lämnar plats till familjens privata liv. Alla hus har härliga uteplatser att njuta av, egen parkering och ett rejält förråd.

Med gott om plats för uteliv

Varje hus får generösa uteplatser med trätrall, en på framsidan och en på baksidan, så att du själv kan välja var morgonkaffet smakar godast. Finns det gröna fingrar i familjen? Då är det fritt fram att skapa ditt eget odlarparadis. Och vill du hellre slappa i solstolen går det minst lika bra. Husens tomter varierar i storlek, så att du kan välja vad som passar er allra bäst. 

Se planlösningar och priser i boväljaren!

Varför välja förseglet?

Hitta hem i härliga Sandhamn

Börjar det kännas trångt i lägenheten? Då har vi ett hett tips. Med ett fantastiskt fint läge nära havet i populära Sandhamn, Nynäshamn, byggs nu 25 nya par- och radhus för familjer av alla slag. Dessutom till en helt annan prislapp än på många andra orter i Stockholmsområdet… Locky Grant, projektutvecklare hos oss på OBOS berättar mer.

Läs artikeln här!

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Upplev skärgårdskänsla i mysiga Sandhamn!

Här bor du mitt i skärgårdsnaturen, med lika nära till bad och båtliv som till sköna skogspromenader. Nynäshamns trevliga stadskärna når du på bekvämt gång- och cykelavstånd – och blir du sugen på mer storstadspuls tar pendeltåget till Stockholm en knapp timme.

Med bad och skogspromenad runt hörnet

Sandhamn ligger strax söder om centrala Nynäshamn, granne med ett populärt naturområde. Här bor du otroligt fint, med skogspromenader runt knuten och både svalkande bad och båttliv på bekvämt avstånd. Du har också nära till det populära promenadstråket Strandvägen, en cirka 6 km lång tur som bjuder på både naturupplevelser, badplatser och motionsmöjigheter. Kort sagt, ett modernt och bekvämt boende i ett småskaligt och trivsamt bostadsområde där den befintliga bebyggelsen mestadels består av lite äldre radhus.

Utrymme för en aktiv fritid

I Sandhamn finns alla förutsättningar att trivas för dig som uppskattar vacker natur och friluftsliv. Segling, bad och vandring är bara några av de aktiviteter du kan ägna dig åt här. Nynäshamn erbjuder stora möjligheter till en aktiv fritid, med allt från olika idrottsföreningar till utegym och skatepark.

Ingen stress till förskolan

Bara två kilometer från din nya bostad ligger Nynäshamns trevliga centrum med shopping, samhällsservice, restauranger och caféer. För dig som har barn känns det säkert bra att veta att det finns två förskolor på gångavstånd från bostadsområdet. Svandammskolan erbjuder undervisning från förskoleklass upp till årskurs 6 och Gröndalsskolan är en F-9-skola.

Och Stockholm inom räckhåll

För dig som pendlar till jobb eller studier är förutsättningarna goda. Granne med  bostadsområdet finns en busshållplats med förbindelse in till centrala Nynäshamn och pendeltågstationen, där tåget tar dig till Stockholm Central på en knapp timme. Även bilpendlingsmöjligheterna är bra  – inte minst för dig som jobbar i Söderort. Du tar dig in till Globen på ungefär en halvtimme.

Camilla berättar

Fritt från storstadsstress

Att bo nära havet och naturen, samtidigt som all service finns inom räckhåll och du kan pendla till Stockholm – det är bara några av Nynäshamns alla fördelar, menar Camilla Martinsson, säljkoordinator på Fastighetsbyrån i Nynäshamn.

Läs artikeln här!

Artikel

Bra läge på bostadsmarknaden i Nynäshamn

Hur ser fastighetsmäklare Markus Martinsson på bostadsmarknaden i Nynäshamn?

Läs artikeln här!

Finns i närheten

• Skottens Livs – 1,1 km

• Coop Nynäshamn – 2,3 km

• ICA Maxi – 3,6 km

• Förskolan Sandskogen – 180 m

• Fjärdens förskola – 350 m

• Svandammskolan (F-6) – 1,8 km

• Gröndalsskolan (F-9) – 2,1 km

• Busshållplats – 180 m

• Nynäshamn station – 2,2 km

• Badplats Hamnvik – 1 km

• Nynäshamns Segelsällskap – 950 m

• Estö utegym – 1,4 km

• Puls & Träning – 2,3 km

• Nynäshamn Skatepark – 1,4 km

• Bio Vågen – 2,2 km

• Nynäshamns bibliotek – 2,3 km

• Nynäs Bowling – 1,9 km

• Sushi Bar & Thai  –  1,1 km

• Restaurang Hembygdsgården – 1,2 km

• Svandammens Pizzeria – 1,8 km

• Restaurang Kroken – 2,2 km

Fördelar med nyproduktion!

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer!

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!

Livet i bostadsrätt

En tryggt och bekvämt boendeform

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Läs mer!