Projekt

Under planering

Brf Furuberget

Jönköping, Tahe

  • Antal bostäder Lägenheter i flerbostadshus
  • Säljstart 2021

Bekvämt lägenhetsliv i småskaliga villakvarter

Just nu planerar OBOS för ett nytt bostadsområde i Tahe på vägen från Torsvik in mot Taberg. För dig som längtar till ett modernt boende och ett lättlevt småstadsliv lagom nära storstan är detta perfekt.

Brf Furuberget planeras som två flerbostadshus i fyra våningar med lägenhetsstorlekar för olika behov och en mysig innergårdsmiljö. Exakta kvadrat och planlösningar är lite tidigt att gå ut med, men vi vet att intresset är stort för bostadsrättslägenheter i en villamiljö som denna. Lämna en intresseanmälan så hör vi av oss när försäljningen närmar sig. Kommentara då gärna vilken storlek - hur många rum du är intresserad av, och om det finns något övrigt du önskar av ditt boende i Brf Furuberget.

I området planerar vi även för rad- och kedjehus i Brf Trolleberget.

Pssst. 3D-bilderna är skapade för att ge dig en så tydlig bild av bostäderna som möjligt. Tänk bara på att vi under bostadsresans gång kan behöva göra mindre justeringar. 

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Säljstart
Byggstart
Inflyttning
Projektfakta
  • Antal bostäder Lägenheter i flerbostadshus
  • Antal rum 2-4 rum och kök
  • Säljstart 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Intresseanmälan

Anmäl intresse och säg vad du önskar av ditt nya boende

Lämna en intresseanmälan på projektet så hör vi av oss i god tid inför försäljningen när vi får klart med fler 3D-bilder och priser för bostäderna. Vi är också intresserade av att veta mer om dina behov och önskemål - vad vill du ha ut av ditt boende och har du några särskilda önskemål?

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Nicole Wångne

  • 010-434 12 48

Prelminära planlösningar

I takt med att projektet blir klart för försäljning kommer vi presentera ett mer omfattande material för samtliga lägenheter. Tills dess får du hålla till godo med dessa preliminära typplanlösningar.

Projektutvecklaren berättar

Så planerar vi det nya bostadsområdet

Nu lever husdrömmen i Jönköping igen. I populära Taberg, 15 minuter från centrala Jönköping, kommer ett helt nytt bostadsområde att växa fram. Här, granne med Tahesjön, finns chans att hitta hem såväl i egen villa som i lägenheter, radhus och kedjehus i bekväm bostadsrättsform.

Läs artikeln!

Bo på lagom avstånd till Jönköping

Leva livet i Tahe? Ajjemän!

Ett lugnt och tryggt, naturnära boende med småstadscharm – och storstadens utbud inom räckhåll. Ungefär så kan vi sammanfatta livet i Tahe, ett alldeles nytt bostadsområde med ett kanonläge i trevliga Taberg. 

Läs artikeln!