Projekt

Försäljning pågår

Brf Hägerneholm Park 2

Täby, Hägerneholm

  • Antal bostäder 35 radhus
  • Pris Från 4 495 000 kr
  • Inflyttning Kvartal 2-4, 2020

Nya sköna och gröna radhus i Täby

Slå upp dörrarna; släpp ut barnen och in med naturen. I Täbys nya sköna och gröna radhusområde är varje dag är ett äventyr som väntar på att hända. Här lever du i ett stilla stadskvarter med naturen så nära att du känner den så fort du öppnar ett fönster.

Hägerneholm är perfekt för barnfamiljen, här finns allt som skapar barndomsidyllen; närhet till natur, kompisar, skola och föreningsliv. Här finns närheten till service, handel och bra kommunikation.

Dela detta

Status på detta projekt

Kommande försäljning
Infoträff
Säljstart
Byggstart
Inflyttning
2020
Projektfakta
  • Antal bostäder 35 radhus
  • Boarea Från 129 m²
  • Antal rum 5 rum och kök
  • Pris Från 4 495 000 kr
  • Månadsavgift Från 4 792 kr
  • Inflyttning Kvartal 2-4, 2020
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Nordea hjälper dig med bolånet

Nordea kommer att stå för föreningslånet i Hägerneholm Park 2 och dem är såklart även behjälpliga när det kommer till privata bolån. Har du frågor kring finansiering av din nästa bostad är du välkommen att höra av dig till Victor Eriksson på 010-156 68 70.

Visningar

Event

Grannträff

tisdag 10 mar

16:30-17:30

Arningetorpsvägen 47, Hägerneholm

Läs mer

Intresseanmälan

Anmäl intresse så kontaktar vi dig!

Under "Hitta bostad" kan du se status, pris och planlösning på objekten i projektet. Hitta din favorit och anmäl intresse så hör vi av sig till dig.

Kontaktpersoner

Kundansvarig OBOS

Jubisa Lopez

010-434 16 16

070-600 37 40

Mäklare, ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling

Mattias Arnkvist

08-411 18 00

076-766 80 90

Mäklarassistent, ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling

Alexandra Särnklint

08-411 18 00

076-762 22 94

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Redo för radhusliv?

Det första som slår en är den lummiga grönskan. Känslan förstärks i och med fasaderna i jordnära nyanser och sedumtaken, det skapar en unik känsla av att bo mitt i naturen, menar arkitekten Peter Stenberg.

Moderna och miljövänliga radhus i två plan med hög standard vad gäller materialval. Den öppna planlösningen skapar en ljus och social plats för många trevliga sammankomster med familj och vänner. Husen är certifierade enligt Miljöbyggnad Silver vilket innebär att husen håller en hög standard vad gäller energiförbrukning och luftkvalité. 

Storleksmässigt befinner sig radhusen i Hägerneholm mellan 136-142 m². Husen präglas även av miljömässighet vad gäller materialval invändigt. 

Läs mer om de två husmodellerna i Hägerneholm Park

Hägerneholms ABC

P som i planlösning

Wroooom! De öppna ytorna ger utrymme episka Bobby-Car-rallyn. Starten går i hallen och banan börjar med en lång raksträcka ut i vardagsrummet, där följer en skarp vänstersväng in bakom sofforna och runt sittgruppen två varv. Eller?

Lär dig hela alfabetet!

Projektutvecklaren berättar

Varför välja Brf Hägerneholm Park?

Får vi lov att bjuda på en sammanfattning av kvarterets alla fördelar? Härligt! Projektutvecklare Lisa Hunter har ordet.

Läs artikeln!

Miljöklassade bostäder!

Grönt på både ut- och insidan

Men att bygga miljöcertifierat handlar inte bara om sådant som syns för blotta ögat. Det ställer höga krav på inomhusmiljöer och boendekomfort, berättar Johanna. Här behandlas allt ifrån att lagom mycket sol lyser in i husen till att mängden dagsljus är tillräcklig.

Läs artikeln!

Lär känna grannarna i kvarteret!

I Hägerneholm Park hoppas vi att grannsämjan infinner sig direkt. Men bakom varje granne finns en historia och vi har träffat några inflyttade som gärna berättar sin.

Ida och Oscar bytte Sollentuna mot Hägerneholm

Familjen Jamais-Fontin flyttade bara 400m

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Småstadskänsla med guldkant

Hägerneholm är en helt ny del av Täbys nya stadsdel Arninge-Ullna, där arbetsplatser, handel och bostäder vävs samman i natursköna omgivningar. Hägerneholm kommer att rymma cirka 1 100 bostäder, en skola och en idrottshall. Stadsdelen får en varierad bebyggelse med radhus, parhus och flerbostadshus och ett fint läge med närhet till vatten och den stora stadsparken Hägerneholmsparken.

Bara åtta minuter från stadsdelen ligger Täby centrum. Här hittar du allt du kan tänkas behöva i form av service och handel. I Täby finns bibliotek, förskolor, skolor, vårdcentral, apotek, äldreboende och ICA-butiker. Täby Centrum har dessutom Stockholms allra bästa butiksutbud. Här hittar du allt från mindre lokala butikskedjor till stora, internationella varumärken. Perfekt för shoppingrundan!

Friluftsliv och parkbesök

Hägerneholms stadspark kommer att stå färdig under 2015-2016. Här skapas en öppen park med goda möjligheter för lek och rekreation. I parkens mitt anläggs ett grönt parktorg med sittplatser, planteringar, utomhusgym, idrottsplats, pulkabacke, odlingslotter och gångvägar. I Hägerneholm finns alla möjligheter till ett naturnära och aktivt liv. Skidåkning, ridning och bad är exempel på friluftsaktiviteter som kan utövas i området.

Hägerneholms ABC

C som i Cykelsafari

Hägerneholm är ett bostadsområde för små upptäckare här hinner inte barnen in förrens de vill ut igen. Till skogen, sjön eller lekplatsen... Det finns upptäkter som väntar!

Lär dig hela alfabetet!

Jubisa berättar

Här är det lätt att känna sig hemma

Många är redo för familjelivet och kan tänka sig att flytta lite längre ut, men inte för långt. Då passar Täby perfekt. Täby är en av Stockholmsregionens snabbast växande kommuner, och när Roslagsbanan förlängs in till city blir redan bra kommunikationer ännu bättre.

Läs artikeln!

Finns i närheten

Arninge Centrum - 1.10 km

Täby Centrum - 6.38 km

Hägerneholmsskolan – 500 m

Ullnaskolan – 878 m

Buss 629 (Danderyds Sjukhus) – ca 400 m 

Buss 615 (Täby Centrum) – ca 400 m 

Buss 686 (Kista) – ca 400 m

Buss 686 (Norrtälje) – ca 400 m

Buss 608 (Humlegården) –  ca 400 m 

Från Danderyds Sjukhus tar du dig lätt med tunnelbanan in till Stockholm och når byte av bussar till bl.a. Kista, Vaxholm, Norrtälje m.m.

Ullnasjön – 1.3 km

Skavlöten – 2.05 km

Rönninge By – 2.74 km

Basket/Fotbollsplan – 500 m

Hägerneholmsparken – 500 m

Laserdome & Bowling – 1.11 km

Leos lekland – 972 m

Max – 1.4 km

McDonalds – 3.70 km

ChopChop Asian Express – 1.6 km

Gotti – 1.66 km

Livet i bostadsrätt

En enkelt och trygg boendeform

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Läs mer!

Fördelar med nyproduktion

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer!

Varför välja hus i trä?

Lika modernt nu som då!

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!

Läs mer!