Försäljning pågår!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Hägerneholm Park 2

Täby, Hägerneholm

  • Antal bostäder 35 radhus
  • Pris Från 4 495 000 kr

Nya sköna och gröna radhus i Täby

Slå upp dörrarna; släpp ut barnen och in med naturen. I Täbys nya sköna och gröna radhusområde är varje dag är ett äventyr som väntar på att hända. Här lever du i ett stilla stadskvarter med naturen så nära att du känner den så fort du öppnar ett fönster.

Hägerneholm är perfekt för barnfamiljen, här finns allt som skapar barndomsidyllen; närhet till natur, kompisar, skola och föreningsliv. Här finns närheten till service, handel och bra kommunikation.

Dela detta

Välkommen på visning!

I visningshusen får du möjlighet att uppleva husens standard och samtidigt få en känsla av området. Visningshusen avser 136 och 142 m² för Park 1, men materialvalen är i stort sett likvärdiga och storleken likaså. Här kan du se kommande visningar eller boka tid när det passar dig att se husen. 

Se visningstider här!

En av Stockholmsregionens snabbast växande kommuner

Området har framtiden för sig, menar mäklaren Mattias Arnkvist på ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling.
– Många är redo för familjelivet och kan tänka sig att flytta lite längre ut, men inte för långt. Då passar Täby perfekt. Täby är en av Stockholmsregionens snabbast växande kommuner, och när Roslagsbanan förlängs in till city blir redan bra kommunikationer ännu bättre, säger Mattias.

Planlösningar

Projektfakta
  • Antal bostäder 35 radhus
  • Boarea Från 129 m²
  • Antal rum 5 rum och kök
  • Pris Från 4 495 000 kr
  • Månadsavgift Från 4 792 kr
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Projektdokument

Visningar

Visningshus 136 i Brf Hägerneholm Park

söndag 26 maj

11:00-12:00

Hägerneholmsvägen, Täby

Läs mer

Visningshus 136 i Brf Hägerneholm Park

söndag 2 jun

11:00-12:00

Hägerneholmsvägen, Täby

Läs mer

Visningshus 136 i Brf Hägerneholm Park

Tids­bokning

Hägerneholmsvägen, Täby

Boka tid

Intresseanmälan

Anmäl intresse så kontaktar vi dig!

Under "Hitta bostad" kan du se status, pris och planlösning på objekten i projektet. Hitta din favorit och anmäl intresse så hör vi av sig till dig.

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Jubisa Lopez

010-434 16 16

070-600 37 40

Mäklare, ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling

Mattias Arnkvist

08-411 18 00

Redo för radhusliv

Det första som slår en är den lummiga grönskan. Känslan förstärks i och med fasaderna i jordnära nyanser och sedumtaken, det skapar en unik känsla av att bo mitt i naturen, menar arkitekten Peter Stenberg.

Moderna och miljövänliga radhus i två plan med hög standard vad gäller materialval. Den öppna planlösningen skapar en ljus och social plats för många trevliga sammankomster med familj och vänner. Husen är certifierade enligt Miljöbyggnad Silver vilket innebär att husen håller en hög standard vad gäller energiförbrukning och luftkvalité. 

Storleksmässigt befinner sig radhusen i Hägerneholm mellan 136-142 m². Husen präglas även av miljömässighet vad gäller materialval invändigt. 

Starkare tillsammans

OBOS är en av Nordens största bostadsutvecklare med över 90 års erfarenhet av att skapa hem där folk trivs. För att göra ägandet så enkelt det möjligt så erbjuder OBOS hemmen i Hägerneholm som radhusbostadsrätter. Det innebär att banken ser det som mer förmånligt att ge lån eftersom det är flera ägare inom föreningen, och den månadsavgift som medlemmarna i föreningen betalar för sitt boende går till tillexempel reparationer och renovering. Så när fasader och tak behöver fixas så är det föreningen som betalar, inte den enskilda ägaren. Och föreningen bildas och administreras av OBOS under byggtiden, fram tills dess att en styrelse bestående av de som bor i området kan ta över.

En trygg hemleverantör

OBOS innebär en trygghet för dig som investerar i familjens framtid. Sedan 1929 har vi skapat hem för folk som investerar i en trygg och bra framtid, både för sina familjer, men också för miljön. Och miljön är viktig för OBOS. Husen byggs som planelement i trä i Myresjös fabrik i Småland, vilket gör husen kostnadseffektiva. Dessutom är trä ett av de mer hållbara byggnadsmaterialen då träet binder koldioxid under hela sin livstid, vilket bidrar till minskad klimatpåverkan. 

 

OBOS samarbetar med Nordea

Nordea kommer att stå för föreningslånet i Hägerneholm Park 2. Dessutom kommer deras privatrådgivare att finnas på plats vid visningarna som kan svara på frågor som har med bolån att göra.

Har du frågor om bolån? Kontakta Nordea genom att skicka ett mail till nyproduktion.stockholm@nordea.se vänligen notera Brf Hägerneholm Park 2 i ämnesraden, alternativt ring Victor Eriksson på 010-156 68 70.

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!