Har nu säljstartat!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Havsglimten

Västervik, Ekhagen

  • Antal bostäder 18 parhus
  • Pris Från 2 095 000 kr
  • Inflyttning Sommar/Höst 2022

Nybyggda hem i ett härligt område med havsutsikt

I Ekhagens nya kvarter bor du både nybyggt och bekvämt i bostadsrätt. Här kan du välja mellan välplanerade parhus i två olika storlekar, 107 respektive 120 kvm. Naturupplevelser och golfrundor väntar precis utanför dörren, och från kvarteret kan du till och med se havet glittra. Därför blir namnet ganska självklart: välkommen till Brf Havsglimten!

 Spelar du golf råder ingen tvekan om att du ser fördelarna med att bo granne med golfbanan. Men även du som föredrar andra fritidsaktiviteter kan säkert hålla med om att omgivningar är något alldeles extra. Här kan du njuta av fina promenadstråk – och närheten till vattnet, såklart. Västervik har ett flertal småbåtshamnar, och du har aldrig långt till ett svalkande dopp. När shopping, nöjen och restauranger lockar så hittar du det i Västerviks centrum, bara några minuter från ditt nya hem.

Pssst! Bilderna här är visionsbilder för området! Visst är de fina?

Vill du hellre bo i äganderätt i Ekhagen? Ta då en titt på ljuvliga Kvarteret Hällmarken.

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Infoträff
8 september
Säljstart
15 september 2020
Byggstart
Inflyttning

OBOS samarbetar med Tjustbygdens Sparbank

Tjustbygdens Sparbank har tagit fram ett erbjudande till dig som köper en bostad i Brf Havsglimten.

Se erbjudandet här!
Projektfakta
  • Antal bostäder 18 parhus
  • Boarea 107-120 kvm
  • Antal rum 4-5 rum och kök
  • Pris Från 2 095 000 kr
  • Inflyttning Sommar/Höst 2022
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Introduktionspriser

För att ge projektet en flygande start kommer vi erbjuda ett introduktionspris enligt rådande prislista. Detta omfattar de 9 första som tecknar förhandsavtal. Från och med bostad nummer 10 förbehåller vi oss rätten att höja priserna. Introduktionspriset innebär en bra affär för dig som går in tidigt i projektet samtidigt som vi säkerställer att vi kan komma igång med byggnationen snabbt.

Intresseanmälan

Intresserad och vill veta mer?

Anmäl då ditt intresse på projektet så håller vi dig uppdaterad med information fram till säljstarten. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på OBOS.

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Pernilla Eriksson

010-434 13 82

Mäklare

Ellen Wikström

0490-822 49

070-756 63 60

Läs på om Havsglimten

Har du fastnat för ett liv i Ekhagen och Brf Havsglimten? Du har kanske redan hunnit flytta in i fantasin och börjat möblera eller föreställt dig lata sommarkvällar på altanen? Härligt, men det finns mer att berätta så fortsätt läs!

Såhär utformade vi projektet

Njut av ditt nya hem, både inne och ute

Brf Havsglimten ligger mitt i den vackra naturen och det vill vi ta tillvara på. Husen, som är byggda i trä, får en naturnära och harmonisk färgsättning med breda, vita knutar i traditionell stil. 

Läs mer här!

Parhus om 107 kvadrat

Mycket huskänsla per kvadratmeter

Längtar du efter en ljus och trevlig bostad med kvadratmetrarna på rätt ställe? Lagom stort och lättstädat, med alla bekvämligheter? 

Läs mer!

Parhus om 120 kvadrat

Familjernas favorit

Det finns en enkel anledning till att just den här husmodellen är en av våra mest populära: den har allt! Lika ljus och välplanerad som sitt mindre syskon, men med lite mer av allt det goda.

Läs mer!

Nu kommer vi till det roliga!

Tillval för din egna stil

En stor fördel med nyproduktion är att du själv kan välja vilket uttryck din bostad ska ha. Här i tillvalsbroschyren kan du se vad som är standard och vilka tillval vi erbjuder i Brf Havsglimten!

Till tillvalen!

Livet i skärgårdsnära Ekhagen

Bo nära naturen, staden och skärgården

I vackra Ekhagen råder det inga tvivel om att du bosätter dig i ett skärgårdsnära bostadsområde med skogspromenader, golfrundor och bad- och båtliv inpå knuten.

Läs mer!

Slutligen, låt oss berätta!

Varför välja Brf Havsglimten?

Namnet säger det mesta – men förutom den fina utsikten får du ett superbekvämt boende i charmiga parhus och kedjehus i bostadsrättsform. Mitt i skärgårdsnaturen, granne med golfbanan och ändå med närhet till stan.

Läs artikeln!

Hur vet jag att föreningen är stabil?

Det märks när ditt bostadsköp är tryggt

Den här bostadsrättsföreningen är kvalitetsmärkt med Trygg Brf – ett branschinitiativ som gör det enklare för dig att veta att din nya förening har koll på sin ekonomi och andra viktiga punkter.

Läs mer!

Finns i närheten

Hemköp 3,2 km 

Shell/7-Eleven 3,6 km 

Willys 3,9 km 

Coop 4,4 km

 

 

Förskolan Ekbacken 1,3 km 

Näcktergalens skola 2,8 km 

Marieborgsskolan 3,8 km 

 

Västerviks Golfklubb 200 m 

Löga Västervik, simanläggning 2 km 

Fitness24Seven 2,9 km

Action center, Gocart bana 5,3 km 

 

Museum 1,9 km

Stegeholms slottsruin 2,3 km 

Centrum, butiker 2,7 km 

Biograf 3,1 km

 

 

 

Kulbackens Café och Restaurang 1,9 km

Fiskebodens Restaurang 2,8 km 

Harrys 2,9 km 

Guldkant Restaurang 3 km 

Espresso House 3 km

 

 

Om bostadsrätter

Livet i Brf

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Läs mer

Fördelar med nyproduktion

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer!

Om hus i trä

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!

Läs mer!