Projekt

Försäljning pågår

Brf Högbobäcken

Falun, Surbrunnshagen

  • Antal bostäder 18 radhus
  • Pris Från 2.395.000 kr
  • Inflyttning Sommaren 2021

Nybyggda, centrala radhus för livsnjutare

Vad sägs om att bo på promenadavstånd från hela stadens utbud, och all service du behöver? Och ändå ha din egen lilla trädgård med fina uteplatser att njuta av? Nybyggda radhus så här nära centrum hör inte till vanligheterna. Men i Faluns nyaste stadsdel Surbrunnshagen har du chansen! Här bygger vi på OBOS 18 radhus om 115 kvm i bekväm bostadsrättsform, precis intill Högbobäcken som porlar genom området.

Surbrunnshagen kommer att bli en härlig trädgårdsstad med varierad bebyggelse och gott om gröna ytor. Här är det enkelt att trivas i våra välkomnande radhus med fem rum och kök, öppen planlösning och stora ljusinsläpp. 

Pssst. 3D-bilderna är skapade för att ge dig en så tydlig bild av bostäderna som möjligt. Tänk bara på att vi under bostadsresans gång kan behöva göra mindre justeringar. 

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Säljstart
Under byggnation
Inflyttning
Sommaren 2021
Projektfakta
  • Antal bostäder 18 radhus
  • Boarea 115 m²
  • Antal rum 5 rum och kök
  • Pris Från 2.395.000 kr
  • Månadsavgift 4.997 kr/mån
  • Inflyttning Sommaren 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Försäljning pågår!

Har du hittat ditt drömhus och vill veta mer?

Då är du välkommen att kontakta mäklarna eller OBOS kundansvarig som gärna hjälper dig vidare i dina husdrömmar. Du kan också fylla i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Johanna Udd

010-434 14 65

070-601 63 12

Mäklare

Sofie Larsson

070-399 22 56

Mäklare

Jonas Sjöström

070 279 80 10

Fördjupa dig i Högbobäcken

Har du fått försmak på livet i Surbrunnshagen? Härligt, men det finns så mycket mer att berätta... Börja med att läsa på i artiklarna nedan!

Dags och plats för det goda livet

Ljust ute, ljust inne. Dessa pärlor till hus pryder sin plats i den gröna, sköna miljön. Husen har ett stilrent formspråk som samsas med den levande känslan som bara ett trähus kan ge. Fasadernas mjuka färgsättning ger området en lugn och välkomnande känsla och mitt i allt detta sitter du, på din egen uteplats, och lyssnar på fåglarnas kvitter och Högbobäckens porlande. Ta en kopp till, det är du värd!

Som sig bör i en trädgårdsstad får alla hus en egen liten entréträdgård med uteplats. På baksidan av husen finns ditt privata gröna rum med den stora altanen som kronan på verket. Och när vi kliver in möts vi av 115 ljusa, välplanerade kvadratmetrar med alla bekvämligheter. Både familj och gäster trivs i den sociala, öppna planlösningen på nedre plan – och när du vill dra dig tillbaka från festligheterna finns det gott om plats för lugn och ro en trappa upp. 

Radhus på 115 kvadrat

Ett hus med alla bekvämligheter

Längtar du efter det bästa av två världar? Då är det här ett hus för dig. Här bor du bekvämt i bostadsrätt, lagom stort och lättstädat – med härliga sociala ytor som bjuder in till trevliga stunder. Men här finns också utrymme för alla att hitta sin egen, privata vrå.

Visa husmodellen!

Glöm inte tillvalen

Sätt din egen prägel på huset!

Husen i Högbobäcken har en bra utgångsstandard men färg och form är personligt och med hjläp av tillval kan du sätta din egen prägel på exempelvis kakel, kliner och knoppar.

Se tillvalen!

Områdeschefen berättar

Viktigt för Faluns utveckling!

Om man får tro Johan Appelberg, projektchef för Surbrunnshagen, så är det nya området väldigt viktigt för utvecklingen av Falun. 

Läs artikeln!

Hemvändaren Hanna om flytten

Allt man behöver finns i Falun

Att bo i Falun har många fördelar: Här har man promenad- och gångavstånd till det mesta - inte minst om man bor i Surbrunnshagen. Falubon Hanna delar med sig av sina bästa Falun-tips!

Läs artikeln!

Hör du vad vi hör?

Dalarna kallar – kom hem!

Har du också tröttnat på horribla huspriser, evighetslånga bilköer och krånglande kollektivtrafik? Då kanske det är dags att bättra på livskvaliteten en smula... Lämna storstan och flytta hem till Dalarna och Falun!

Läs artikeln!

Slutligen, låt oss berättar!

Varför välja Högbobäcken?

Härliga radhus med egen trädgårdstäppa, på bekvämt avstånd från hela Falu centrums utbud. Här berättar vår projektutvecklare Sara Hägglöv om varför du ska flytta till Brf Hägbobäcken.

Läs artikeln!

Finns i närheten

- ICA Maxi – 700 m
- Willys – 800 m
- Handelsplats Majoren – 300 m
- Falu Lasarett – 1,1 km
- Norslunds Vårdcentral – 1 km

 

- Förskolan Talento – 300 m
- Hälsinggårdsskolan (F-9) – 2,1 km

 

- Busshållplats – 100 m
- Resecentrum Falun – 1,5 km
- Dala Airport – 28,9 km

 

- Lugnet – 2,4 km
- Vardagsstark (gym och gruppträning) – 1 km

 

- Magasinet – 1,2 km
- Dalateatern– 2,1 km
- Biografen Falan – 2,5 km
- Falu Stadsbibliotek – 2,2 km
- Bergströms Galleria – 2,3 km
- Falan Galleria – 2,4 km

 

- Basta! Italiensk Restaurang – 2,5 km
- Banken Bar & Brasseri – 2,5 km
- Frank – 2,3 km
- McDonalds – 1,2 km