Projekt

Försäljning pågår

Brf Honungskupan

, Sigtuna Stadsängar

  • Antal bostäder 53 lägenheter
  • Pris Från 1.790.999 kr
  • Inflyttning Hösten 2022

Nybyggda lägenheter för dig som tycker att livet är till för att levas

Sigtuna stadsängar är en helt ny stadsdel som ska bli Sveriges mest hållbara. Här planerar vi nu att bygga 53 Svanenmärkta lägenheter i form av ljusa och rymliga tvåor, treor och fyror med alla bekvämligheter och stor variation i planlösningarna: här har varje hem sin egen karaktär. Från vindslägenheter med högt i tak till charmiga hörnlägenheter, eller något mittemellan? Vilken du än väljer får du ett hem med gott om plats för att leva livet!

Här får du också alla möjligheter till ute-njut. Antingen på din balkong eller uteplats – eller på den härliga innergården som både har plats för odling och för föreningens egna bikupor. I Sigtuna stadsängar står hållbarheten i centrum. Men det handlar inte bara om själva boendet: det ska också vara hållbart att leva livet här. Därför kommer området att få en hel del egen service, bland annat i form av skola och förskola, restauranger, gym och en riktigt fin livsmedelsbutik. Men du har heller varken långt till vattnet, naturen eller allt som Sigtunas mysiga stadskärna har att erbjuda. Välkommen till Brf Honungskupan!

Pssst. 3D-bilderna är skapade för att ge dig en så tydlig bild av bostäderna som möjligt. Tänk bara på att vi under bostadsresans gång kan behöva göra mindre justeringar. 

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Infoträff
23 september
Säljstart
29 september
Tillval
Byggstart
Inflyttning
Hösten 2022
Projektfakta
  • Antal bostäder 53 lägenheter
  • Boarea 47 - 104 kvm
  • Antal rum 2-4 rum och kök
  • Pris Från 1.790.999 kr
  • Inflyttning Hösten 2022
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Introduktionspriser

För att ge projektet en flygande start kommer vi erbjuda ett introduktionspris enligt rådande prislista. Detta omfattar de 16 första som tecknar förhandsavtal. Därefter förbehåller vi oss rätten att göra prisjusteringar. Introduktionspriset innebär en bra affär för dig som går in tidigt i projektet samtidigt som vi säkerställer att vi kan komma igång med byggnationen snabbt.

De första kunderna får även rabatt på tillvalspaket!

De 16 första som skriver avtal i projektet kommer också få 50% rabatt på ett tillvalspaket enligt designlinjerna i projektet så här gäller det att hålla sig framme!

Försäljning pågår

Hittat drömlägenheten?

Då är du välkommen att höra av dig till våra duktiga projektmäklare på mäklarhuset som hjälper dig vidare på bostadsresan

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Jubisa Lopez

010-434 16 16

070-600 37 40

Mäklare, Mäklarhuset i Sigtuna

Helena Bohman

070-520 54 23

Mäklare, Mäklarhuset i Sigtuna

Lina Gustavsson

070-520 54 09

Så har vi planerat bostäderna

En modern version av gamla Sigtuna

Husen byggs i trä, med variationer i både höjd och färgsättning vilket skapar ett uttryck som påminner mycket om klassisk småstadsbebyggelse: här bor du hemma på vår gata i stan, som Lotta på Bråkmakargatan skulle ha sagt.

Läs mer!

Enkelt och bekvämt att bo här

Allt för en fungerande vardag

Att bo på en mindre ort innebär ett enklare och tryggare liv. Men också ett härligare sådant. Vi snackar härliga naturupplevelser, svalkande dopp i Mälaren och till Sigtunas fina stadskärna. Och glöm inte! Här bor du inte i en förort till Stockholm: Sigtuna är sin egen stad.

Läs mer!

Sigtunas stadsutveckling

Morgondagens stadsdel på invånarnas villkor

Magdalena Larhed Eriksson, marknads- och kommunikationsansvarig för Sigtuna Stadsängar, berättar om målet att skapa morgondagens stadsdel på invånarnas villkor.

Läs artikeln!

Lätt att välja rätt i Brf Honungskupan

Vilken stil matchar din stil?

Fräscht vitt, mjuka sandfärgade naturtoner, eller smakfulla grå sådana? Tre olika stilar väntar på att få reda på vilken som får pryda din nybyggda lägenhet. Läs mer om de olika designstilarna här.

Läs mer!

Livet är till för att levas!

Guide till det goda livet i Sigtuna

Gillar du som vi livets goda?. Sigtuna levererar upplevelser för alla oavsett ålder eller intresse. För dig som inte vill missa något har vi satt ihop en guide med våra Sigtunafavoriter!

Läs guiden!

Projektutvecklaren berättar

Varför välja Brf Honungskupan?

Svanenmärkta lägenheter med stor personlighet, i ett hemtrevligt kvarter mitt i nya stadsdelen Sigtuna stadsängar. Och dessutom möjlighet till egen honung. Här berättar vår projektutvecklare Tommy Waldnert mer om alla fördelar i Brf Honungskupan.

Läs mer!

Finns i närheten

– Lidl (öppnar hösten 2020) – ca 150 m

– Apotek – 350 m

– Vårdcentral – 1,6 km

– ICA Supermarket – 1,7 km

– IES (F-9, öppnar HT 2021) – ca 600 m

– Glädjen förskola – 1 km

– S:t Pers skola (F-6) – 1,7 km

– S:t Olofs skola (7-9) – 1,9 km

– SSHL (7-9) – 2,4 km

– Sigtuna Folkhögskola – 2,9 km

– Busshållplats – 350 m

– WE Stadsängarna (öppnar hösten 2020) – ca 150 m

– Sigtuna Yoga Center – 1,4 km

– Sigtunabygdens Golfklubb – 2 km

– Hällsbospåret – 2,3 km

– Munkholmens naturreservat – 3 km

– Sjudargårdsbadet – 3,2 km

– Sigtuna bibliotek – 1,8 km

– Biograf Gröna Ladan – 1,9 km

– Sigtunastiftelsen – 2 km

– Better Meal – ca 350 m

– Brännbo Pizzeria – 950 m

– Tant Bruns Kaffestuga – 1,8 km

– Båthuset Krog & Bar – 2,2 km

Kvalitetsmärkt förening

En riktigt trygg affär

Den här bostadsrättsföreningen är kvalitetsmärkt med Trygg Brf – ett branschinitiativ som gör det enklare för dig att veta att din nya förening har koll på sin ekonomi och andra viktiga punkter.

Läs mer!