Projekt

Kommande försäljning

Brf Kajplatsen

Kristinehamn, Sanna

  • Antal bostäder 12 kedjehus
  • Säljstart Vintern 2020
  • Inflyttning 2021

Nybyggda radhus med nära till allt

Nu har du chans att hitta hem i populära Sanna, med ett utmärkt läge alldeles vid åkanten och promenadavstånd till det mesta som härliga Kristinehamn har att erbjuda. Här planerar vi att bygga välplanerade tvåplanskedjehus om 120 kvm – ett bekvämt boende i bostadsrätt när det är som allra bäst. Välkommen till Brf Kajplatsen!

Här bor du lugnt och trivsamt, med all service du behöver i din vardag inom räckhåll: förskolor, skolor från förskoleklass till gymnasium, butiker, restauranger och caféer med mera. Dessutom bor du granne med Sannabadet och Kristinehamn Arena. Och om någon i familjen jobbar på annan ort kan vi tipsa om att du når både Karlstad och Karlskoga på ungefär en halvtimme.

Dela detta

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Säljstart
Prel. vintern 2020
Byggstart
Inflyttning
Prel. 2021
Projektfakta
  • Antal bostäder 12 kedjehus
  • Boarea 120 kvm
  • Antal rum 5-6 rum och kök
  • Säljstart Vintern 2020
  • Inflyttning 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Intresseanmälan

Intresserad och vill veta mer?

Anmäl då ditt intresse på projektet så håller vi dig uppdaterad med information fram till säljstarten. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på OBOS.

Kontaktpersoner

Projektsamordnare

Sabah Osman

010-434 13 57

070-618 07 97

Fastighetsmäklare

Johan Tjernström

070-78 78 180

Fastighetsmäklare

Jonas Carlén

070-512 31 59

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Ett trivsamt kvarter för stora och små

Trots närheten till centrum får Brf Kajplatsen ett lugnt och skönt läge. Husen placeras längs med en lugn liten gata, något förskjutna från varandra med en carport emellan, vilket ger en trevlig friliggande villa-känsla. Färgsättningen går i varma, jordnära toner med matchande fönsterfoder som ger ett vilsamt och välkomnande intryck. Granne med kvarteret flyter ån Varnan fram, och obebyggda grönområden på baksidan av husen bidrar också till att det här blir ett kvarter med trivseln i fokus. Hit är det härligt att komma hem efter en lång arbetsdag.

Hem för vardagsliv och vardagslyx

Här bygger vi vår mest populära husmodell: härliga kedjehus om 120 kvm med öppna, sociala ytor på nedervåningen och gott om plats för familjens privata liv en trappa upp. Ett sovrum ligger också på nedervåningen, perfekt som tonårsrum, gästrum eller kanske hemmakontor? Inredningen är genomgående ljus och stilren för att hålla stilen i många år framöver. Alla bostäder får fina uteplatser att njuta av – men också praktiska detaljer som eget förråd och egen carport i anslutning till bostaden ingår.

 

Modellbeskrivning

Läs mer om husen på 120 kvadrat

Det finns en enkel anledning till att just den här husmodellen är en av våra mest populära: den har allt! Lika ljus och välplanerad som sitt mindre syskon, men med lite mer av allt det goda.

Läs mer om husmodellen!

Projektutvecklaren har ordet

Varför välja Brf Kajplatsen?

Får vi lov att fresta med en sammanfattning av projektets alla fördelar? Härligt! Projektutvecklare Henrik Wirén har ordet.

Läs hela artikeln här!

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Lugnt och grönt med nära till allt

Brf Kajplatsen får ett alldeles utmärkt läge, bara en kort cykeltur från allt som Kristinehamns centrum har att erbjuda. Dessutom har du nära till en aktiv fritid, eftersom du bor granne med både Sannabadet och Kristinehamn Arena som både erbjuder gym, idrottshall och leklandet Lek & Luft. Vill du hellre bada utomhus? Inga problem. Då tar du cykeln till Skymningens badplats på under 10 minuter.

Men nöjen i all ära: här har också nära till det du behöver i din vardag. Skolor, förskolor, butiker, restauranger, vårdcentraler – ja, allt du kan tänkas vilja ha, du promenerar in till centrum på en kvart. Och om du jobbar på annan ort cyklar du till stationen på under tio minuter – eller så tar du bussen, det tar bara ett par minuter extra inklusive promenaden till hållplatsen.

Artikel

Kristinehamn har något för alla

Att bo i staden vid Vänerns norra strand kombinerar tryggheten av att bo i en lite mindre stad med ett stort utbud av både service och aktiviteter.

Läs artikeln

Finns i närheten

Lidl – 1 km

Stora Coop – 1,3 km

Apotek – 1,3 km

Vårdcentral – 1,4 km

Förskola Sannaparken – 1,1 km

Förskolan Djurgårdsparken – 1,4 km

Sjöängens Naturförskola – 1,5 km

Djurgårdsskolan (F-6) – 1,1 km

Brogårdsgymnasiet – 1,9 km

Södermalmsskolan (F-9) – 2 km

Busshållplats – 300 m

Kristinehamn station – 1,9 km

Kristinehamn Arena – 250 m

Sannabadet – 250 m

Kristinehamn Tennisklubb – 1,7 km

Björkvallens idrottsplats – 2,4 km

Skymningens badplats – 2,5 km

Kristinehamn Golfklubb – 4,7 km

Sannaparken, lekplats – 850 m

Christinateatern – 1,5 km

Kristinehamns bio – 1,7 km

Kristinehamns bibliotek –1,7 km

Jacobs Pizzeria – 750 m

Ölme Diversehandel & Kafé – 1,1 km

Thanh Thai Palace – 1,1 km

Restaurang Mastmagasinet – 1,3 km

Oliveriet – 1,4 km

Steakhouse 1895 – 1,4 km

Om bostadsrätter

Livet i Brf

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen.

Läs mer

Fördelar med nyproduktion

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer

Om träbyggnation

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!

Läs mer