Vi uppfyller bostadsdrömmar som vanligt - läs här om hur vi jobbar under rådande förutsättningar

Projekt

Försäljning pågår

Brf Karusellen

Nora

  • Antal bostäder 15 par- och radhus
  • Pris Från 1.895.000 kr
  • Inflyttning Vintern 2021/2022

Nybyggda radhus med småskalig charm

Att kunna flytta in i ett nybyggt radhus i bekväm bostadsrättsform i charmiga Nora hör inte till vanligheterna. Men, nu har du chansen! På promenadavstånd från allt du vill ha i din vardag bygger vi nya, fina radhus – i trä, som sig bör här i trästaden. Välkommen till Brf Karusellen!

Livet på en mindre ort gör vardagen så mycket enklare. Här bor du i ett mysigt kvarter, utan genomfartstrafik, nära en riktigt fin lekplats och med all service inom räckhåll. Men här får du inte bara njuta av fördelarna av lugna, mysiga Nora. Du når hela Örebros utbud på en halvtimme i bilen. Och med bostäder på 107 respektive 120 smarta kvadratmetrar blir det lätt att trivas här – oavsett hur din familj ser ut.

Pssst. 3D-bilderna är skapade för att ge dig en så tydlig bild av bostäderna som möjligt. Tänk bara på att vi under bostadsresans gång kan behöva göra mindre justeringar.

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Infoträff
INSTÄLLT!
Säljstart
Byggstart
Prel. Hösten 2020
Inflyttning
Hösten 2021
Projektfakta
  • Antal bostäder 15 par- och radhus
  • Boarea 107-120 kvm
  • Antal rum 4-6 rum och kök
  • Pris Från 1.895.000 kr
  • Månadsavgift 4.157 kr/mån
  • Inflyttning Vintern 2021/2022
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Introduktionspris

För att ge projektet en flygande start kommer vi erbjuda ett introduktionspris enligt rådande prislista. Detta omfattar de 8 första som tecknar förhandsavtal. Därefter förbehåller vi oss rätten att göra prisjusteringar. Introduktionspriset innebär en bra affär för dig som går in tidigt i projektet samtidigt som vi säkerställer att vi kan komma igång med byggnationen snabbt.

Film ersatte infoträffen

Vi hade sett fram emot en informationsträff där vi kunde berätta allt om projektet och hur försäljningen av bostäderna går till. Men corona gjorde att vi fick tänka om... Ni kunde inte komma till oss så vi fick ta oss till er. Infoträff blev till infofilm. Håll till godo!

Försäljning pågår

Hittat drömhuset?

Då är du välkommen att höra av dig till mäklaren eller OBOS kundansvarig så hjälper vi dig vidare i dina bostadsdrömmar.

Kontaktpersoner

Projektsamordnare

Sabah Osman

010-434 13 57

070-618 07 97

Mäklare, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Sara Andersson

070-549 72 77

Mäklarassistent, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Daniela Allström

0528-775053

070-4174947

Läs mer om projektet

Har du fått försmak på livet i Karusellen? Du kanske redan har föreställt dig mysiga skogspromenader och kvällsdopp nere vid sjön? Härligt, men det finns så mycket mer att berätta så läs vidare...

Välkommen till trästaden 2.0

Vad kan väl passa bättre här i Nora än nybyggda trähus med gammaldags charm? I det här mysiga kvarteret får husen får ta plats, och vara klassiskt vackra, utan att vara mindre moderna för det. Här har lekande barn och promenerande hundägare företräde framför bilarna. Husens placering skapar naturliga mötesplatser och små stigar gör det enkelt att smita över till kompisarna i grannhusen, eller kanske ta en upptäcktsfärd i skogsdungen bredvid kvarteret? Den jordnära och harmoniska färgsättningen på husen ger en välkomnande känsla och matchar de gröna omgivningarna på ett perfekt sätt. 

Hem som är genomtänkta in i minsta detalj

Alla bostäder får en egen uteplats och även på insidan finns gott om plats för att leva livet, vare sig din familj är stor eller liten. Från 107 till 120 smart utnyttjade kvadratmetrar – oavsett vilket du väljer får du ett välbyggt och välutrustat hem i bekväm bostadsrättsform. Här ska det vara gott att leva!

Husbeskrivning - 107 kvadrat

Lagom stort och lättstädat

Längtar du efter en ljus och trevlig bostad med kvadratmetrarna på rätt ställe? Då ska du titta närmare på detta hus. 

Läs mer om husmodellen!

Husbeskrivning - 120 kvadrat

Familjernas favorit

Det finns en enkel anledning till att just den här husmodellen är en av våra mest populära: den har allt!

Läs mer om husmodellen!

Nu kommer vi till det roliga

Tillval för din egna stil

En stor fördel med nyproduktion är att du själv kan välja vilket uttryck din bostad ska ha. Här i tillvalsbroschyren kan du se vad som är standard och vilka tillval vi erbjuder i Karusellen.

Bläddra i tillvalsbroschyren!

Livet i småstaden har massor av fördelar

För många är mysiga Nora mest känt för sina charmiga trähus, Maria Langs deckare, marknaden där man kan åka karusell och äta karamell – och Noraglassen, förstås. Men orten har mycket mer än så att erbjuda. På promenadavstånd från Brf Karusellen finns all service du behöver i din vardag – och här finns goda möjligheter till en aktiv fritid för hela familjen, både inom föreningslivet och ute på egna upptäcktsfärder i naturen. Trängbo badplats ligger till exempel bara en kort promenad bort. 

Välkommen till en lite härligare vardag

Att bo på en mindre ort innebär ett enklare, tryggare liv. Skolor och förskolor finns på bekvämt avstånd – matbutiker, restauranger och caféer likaså. Nora har även ett rikt kulturliv, inte minst i Kvarteret Bryggeriet där gamla industrilokaler blivit en mötesplats för konst och hantverk. Här finns också populära Bryggerikrogen. När du sedan vill ha mer shopping och nöjen tar du dig in till Örebro på en halvtimme i bilen. 

Livet i mysiga Nora

Charmigt med nära till allt

Livet i småstaden har massor av fördelar: speciellt i en så trevlig ort som Nora. Här har du nära till allt du behöver i din vardag – även sådant som sätter guldkant på tillvaron. Läs mer om hur det är att bo i Nora här.

Läs artikeln!

Slutligen, låt oss berätta!

Varför Brf Karusellen?!

OBOS projektutvecklare Henrik Wirén ger sitt svar på varför du som letar ny bostad borde satsa på Brf Karusellen!

Läs!

Finns i närheten

– ICA Nära – 800 m

– Willys – 1,2 km

– Apotek – 1,2 km

– Järntorgsskolan (F-6) – 1 km

– Förskola Soltunet – 1,2 km

– Karlsängsskolan (7-9) – 1,6 km

– Busshållplats – 230 m

– Trängbo badplats – 700 m

– Gym 1337 – 1,3 km

– Norvalla IP – 2,3 km

– Digerbergets friluftsanläggning – 5,6 km

– Nora bibliotek – 1,4 km

– Nora TeaterBiograf – 1,2 km

– Kvarteret Bryggeriet – 1,5 km

– Bergslags Pizza & Grill – 750 m

– Englas skafferi – 1,3 km

– Kafé Strandstugan – 1,5 km

– Bryggerikrogen – 1,5 km

Om bostadsrätter

Livet i Brf

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen.

Läs mer!

Fördelar med nyproduktion

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer!

Om träbyggnation

Hållbart på riktigt

Att bygga i trä är att bygga för framtiden. Dels för att trä är ett förnybart material som lagrar koldioxid under hela sin livstid, men att trähus går snabbare att bygga och kräver mindre energi i tillverkningen är också viktiga fördelar. För oss på OBOS är det ett naturligt val.

Läs mer!