Projekt

Slutsålt

Brf Klangagården

Falköping, Prästgårdsgärde

  • Antal bostäder 12 lägenheter
  • Inflyttning Prel. vintern 2020/2021

Äntligen! Nybyggda lägenheter i populära Prästgårdsgärde

Prästgårdsgärde har ett perfekt läge, mitt i Falköping med promenadavstånd till det mesta. Här, i ett lummigt grönt kvarter granne med radhusen i Brf Lövängen, planerar vi nu att bygga 12 härliga bostadsrättslägenheter i form av tvåor och treor – hälften av dem i markplan. Välkommen till Brf Klangagården!

Alldeles intill Prästgårdsgärde ligger mysiga Gamla stan, och det är inte svårt att se hur bostäderna här har inspirerats av den pittoreska miljön. Både när det gäller materialval och miljön runt omkring husen. Här bor man småskaligt, trivsamt – och till en bra månadskostnad. Och alldeles nybyggt, förstås.

Pssst. 3D-bilderna är skapade för att ge dig en så tydlig bild av bostäderna som möjligt. Tänk bara på att vi under bostadsresans gång kan behöva göra mindre justeringar.

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Infoträff
Säljstart
Byggstart
Inflyttning
Prel. vintern 2020/2021
Projektfakta
  • Antal bostäder 12 lägenheter
  • Boarea 67-82 kvm
  • Antal rum 2-3 rum och kök
  • Inflyttning Prel. vintern 2020/2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Pernilla Eriksson

010-434 13 82

Mäklare

Madelene Soneby

0515-72 16 37

073-978 22 34

Mäklare

Linus Ingelsbo

0515-72 16 31

070-885 17 58

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Lägenheter för det ljuva livet

Prästgårdsgärde är ett trivsamt område med fokus på hållbarhet och härliga utemiljöer. Mitt i området hittar vi Brf Klangagården: två 2-planshus med 6 lägenheter i varje. Tre på bottenvåningen, och tre en trappa upp – alla med egen uteplats eller balkong.  Husen får en klassisk vit färgsättning, vilket passar väl in med såväl befintlig bebyggelse som grönskan runt omkring.

Mycket boendekvalitet för pengarna 

Brf Klangagården bjuder på välplanerade lägenheter i två olika storlekar: 67 respektive 82 kvm. Gemensamt för de båda är att du får en ljus och välplanerad bostad med social, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och väl tilltagna sovrum. Alla lägenheter får också en egen oas för odling och ute-njut. Lägenheterna på bottenvåningen får rejäla uteplatser och lägenheterna på övervåningen får balkong. Har du gröna fingrar? Använd dem här: vad sägs om egenodlade, solmogna tomater eller kanske en stor kruka med blandade kryddväxter?

Lägenhet 67 kvm

2 rok att leva livet på

Kan detta vara den perfekta tvåan? I alla fall är dessa härliga lägenheter ett utmärkt exempel på hur en smart planlösning gör det enkelt att leva livet. Vad sägs om öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stort sovrum, och badrum med tvättmaskin och torktumlare, till exempel?

Läs mer!

Lägenhet 82 kvm

3 rok för livsnjutare

Låt oss presentera en ytterst välplanerad trea med gott om bekvämligheter, som fullutrustat kök, rejäla sovrum, härliga sällskapsytor, badrum med tvättmaskin och torktumlare och gott om förvaring. Här bor du ljust, luftigt och alldeles underbart!

Läs mer!

Mäklaren om den växande orten

Falköping - Ett smart val!

Det händer saker i Falköping. Från att ha varit en liten stad, om än med ett fint läge mellan de två platåbergen Mösseberg och Ålleberg i hjärtat av Falbygden, har Falköping börjat vakna – och växa. 

Läs mer!

Småstadskänsla när den är som allra bäst

Brf Klangagården får ett smått oslagbart läge i Falköping. Här kan du ta en promenad genom de trevliga gatorna i Gamla stan – kanske fynda något på fina loppisen Mittemellan? Eller flanera in mot centrum, kanske för att ta en titt på vad som blommar i Plantis just nu? Ta en fika på Café Tant Brun, eller en bit mat på Osterian? Du har ju ändå så nära hem! Här har du det mesta du behöver i din vardag inom gångavstånd. Fast Falköping är en mindre ort finns allt från mysiga caféer och restauranger till välkända butikskedjor och små personliga butiker. Och utbudet blir allt större. Här har du även nära till bland annat Vindängens skola och förskolorna Boken och Gunghästen.

Falköping har varit en knutpunkt för järnvägen i över 150 år, och än idag finns det bra kommunikationsmöjligheter med tåg till många större städer. Skövde når du på en kvart, Jönköping på cirka 45 minuter och till Göteborg tar det en dryg timme. Till och med Stockholm finns inom räckhåll på knappa två och en halv timme. Och härifrån Prästgårdsgärde tar du dig med cykel till tågstationen på under 10 minuter.

Finns i närheten

Netto – 750 m

Apoteket – 750 m

Vårdcentral – 900 m

Ica Maxi – 1,1 km

Förskolan Boken – 450 

Vindängenskolan (F-5) – 650 m

Thoren Framtid (F-9) – 900 m

Kyrkerörsskolan (6-9) – 1,3 km

Ållebergsgymnasiet – 2 km

Falköping Centralstation – 2,3 km

Odenhallen – 1,2 km 

Frejahallen – 2 km

Odenbadet – 2 km

Energi och träningscenter – 2 km

Cosmorama biograf – 1,2 km

Falbygdens museum – 1,4 km

Bowlingstället – 1,4 km

Falköpings bibliotek – 1,7 km

 

Nilssons Bakeri – 300 m

Wookstugan – 500 m

Mingus Restaurant & Pizzeria – 650 m

Café Tant Brun – 800 m

Aroy Thai – 800 m

Falbygdens Osteria – 1,9 km