Projekt

Under planering

Brf Klippingen 2

Borås, Sörmarken

  • Antal bostäder 4 parhus, 8 radhus
  • Säljstart Sommaren 2021

Hemtrevliga, nybyggda radhus i Sörmarken

Sörmarken är ett charmigt, barnvänligt bostadsområde med ett lugnt läge, bara ett par kilometer från Borås centrum. Här planerar vi för en andra etapp av populära Brf Klippingen, där det kommer att finnas möjlighet att hitta hem i 12 nyproducerade radhus och parhus på 107 kvm.

Här bor du bekvämt, ljust och fräscht – och dessutom med goda kommunikationer in till centrala Borås, där du hittar allt från mysiga restauranger och fik, till shopping och kulturliv. Välkommen till Brf Klippingen 2!

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Infoträff
Säljstart
Byggstart
Inflyttning
Projektfakta
  • Antal bostäder 4 parhus, 8 radhus
  • Boarea 107 m²
  • Antal rum 4 rum och kök
  • Säljstart Sommaren 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Intresseanmälan

Intresserad och vill veta mer?

Anmäl intresse på projektet så håller vi dig uppdaterad fram till säljstarten. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till projektets kundansvarig.

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Sanna Holmesten

  • 010- 434 13 20
  • 070-6010823

Fördjupa dig i Klippingen 2

Har du fått försmak på livet i härliga Klippingen 2? Du kanske redan har föreställt dig mysiga promenader i kvarteret och dagsutflykter till Borås? Härligt, men det finns så mycket mer att berätta så läs vidare...

Radhus med det lilla extra

Bostäderna får en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar härliga ytor i entréplanet. I hallen används ytan under trappan på ett smart sätt med ett förråd, och det finns ett badrum på varje våning. Köket är välutrustat med fullstor kyl och frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och väl tilltagna arbetsytor som dessutom kompletteras av en härlig köksö. Övervåningen är familjens privata plan med två sovrum, allrum och en mysig läs- eller lekhörna. 

På baksidan har varje hus en uteplats med trädäck som bjuder in till härliga stunder i solen, nästan som ett extra rum när vädret tillåter. Har du gröna fingrar kan du med fördel använda dem här: vad sägs om egenodlade, solmogna tomater eller kanske en stor kruka med blandade kryddörter?

Artikel

Allt fler upptäcker sköna Sörmarken

Att inte bo mitt i stan, men ändå ha nära till hela stadens utbud och dessutom ha en hel del guldkorn runt knuten: det är sådant som sätter guldkant på vilken vardag som helst.

Läs hela artikeln!

Artikel

Så hittar du rätt på bostadsmarknaden i Borås

Borås är en populär stad att bo i. Men vilka områden är hetast, och hur vill Boråsarna bo? Och inte minst, hur ser det ut på marknaden? 

Läs hela artikeln!

Artikel

Bostaden som ger dig det bästa av två världar!

Har du upptäckt bostaden som ger dig det bästa av två världar? Tillbringar du också massor av tid med att scrolla bostadsannonser i jakten på det perfekta hemmet? Du är inte ensam. 

Läs hela artiklen!

Livet i Sörmarken

Välkommen till Sörmarken

Det är inte svårt att förstå att Sörmarken är ett populärt område. Här bor du grönt och skönt med både villor, radhus och bostadsrätter som grannar. In till centrala Borås tar du dig på 10 minuter, och jobbar du på annan ort kommer du att uppskatta hur snabbt du kommer ut på Rv 40.

Läs mer

Finns i närheten

Bensinstation 550 m  

Netto 650 m 

ICA Nära 1,1 km 

Lidl 1,1 km 

 

Ekarängskolan 240 m 

Sörmarksgårdens förskola 450 m 

Björkängsgymnasiet 3,5 km 

Busshållsplats 120 m 

Gym bewellness 1,3 km 

Kransmossens hinderbana 2,6 km 

Borås skidstation 3,7 km 

Discgolfcenter 4 km 

 

Rondo Pizzeria 600 m 

Mc Donalds 1,2 km

ChopChop Asian Express 1,3 km 

Pizza Hut 1,4 km 

 

Om bostadsrätter

Livet i Brf

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen.

Läs mer

Fördelar med nyproduktion

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer

Om träbyggnation

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!

Läs mer