Byggplats-visning 26 oktober!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Körsbärsdalen

Älmhult, Västra Bökhult

  • Antal bostäder 16 radhus
  • Pris från 1 695 000 kr
  • Inflyttning April 2020

Bo i Älmhults nya stadsdel

I Älmhult växer den helt nya stadsdelen Västra Bökhult fram, med livskvalitet för både stora och små. Här bygger OBOS 16 bostäder i form av radhus på 107 m² och 120 m², med tillhörande parkering och förråd.

Med olika gång- och cykelstråk knyts området ihop med såväl natur, centrum och badplats. Här bor du lugnt och skönt samtidigt som du har nära till affärer, service, kommunikationer. Välkommen till Brf Körsbärsdalen!

Dela detta

Status på detta projekt

Kommande försäljning
Säljstart
Byggstart
Inflyttning
Projektfakta
  • Antal bostäder 16 radhus
  • Boarea 107-120 m²
  • Antal rum 4-5 rum och kök
  • Pris från 1 695 000 kr
  • Månadsavgift Från 4.518 kr/mån
  • Inflyttning April 2020
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Här bor du från 7.648 kr/mån

I Brf Körsbärsdalen vågar vi säga att du får mycket hus för pengarna. 107 kvm - 4 rum och kök, med stor altan och tillgång till en gemensam trädgård. Nedan kan du se ett räkneexempel vad boendekostnaden per månad landar på.

Pris: 1 695 000 kr
Kontantinsats (15%): 254 250 kr
Lån: 1 440 750 kr
Ränta efter skatteavdrag: 1 681 kr (räknat på 2% ränta)
Uppskattad driftskostnad: 1 449 kr (el, värme, bredband)
Månadsavgift till föreningen: 4 518 kr 

Total uppskattad boendekostnad: 7 648 kr/mån

Kostnad för amortering tillkommer.

Visningar

Byggplatsvisning i Brf Körsbärsdalen

lördag 26 okt

11:00-13:00

Kompassgatan, Älmhult

Läs mer

Intresseanmälan

Har du hittat ditt drömhus och vill veta mer?

Då är du välkommen att kontakta mäklaren eller vår kundansvarig som gärna hjälper dig vidare i dina husdrömmar. Du kan också fylla i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Nicole Wångne

010-434 12 48

070-601 01 52

Mäklare

Johan Hesselstedt

070 545 55 39

Bolånerådgivare

Sara Svedberg

010-156 49 87

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, genomtänkta hus och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Bland blommande körsbärsträd

I Brf Körsbärsdalen skapar vi en härligt lummig och social känsla som gör att det känns trevligt att komma hem. Temat och den röda tråden i kvarteret är gemenskap, vilket märks kanske framför allt på hur husen och omgivande byggnader är placerade i området, samt vilka funktioner de har. Radhuslängorna ligger som i ett C, där tomrummet blir en naturlig plats för en innergård med parkeringar, förråd, lekplats och, såklart – vackra japanska körsbärsträd. 

Fritt fram för spring i benen

Vi tycker att det är viktigt att barnen kan springa runt och busa och leka fritt. Därför minimerar vi biltrafiken och lägger en lekplats med gungställning centralt i området. Här ser vi även till att det finns sittplatser så att de vuxna kan sitta ner och njuta av en kopp kaffe. 

16 välplanerade radhus

I Brf Körsbärsdalen bygger vi tre radhuslängor med totalt 16 bostäder i två plan, med boareor på 107 och 120 kvm fördelat på 4-5 rum och kök. Husen byggs utifrån vårt bostadskoncept Start Living. Det betyder dels att de är bra för miljön, då både stomme och fasad är gjort av miljövänligt trä – men även att prislappen blir trevlig då den är kostnadseffektiv i produktion. 

Utvändigt har husen en stram och enkel arkitektur, med stående panel och fönster utan spröjs, vilket ger en modern framtoning. Invändigt karaktäriseras båda lägenhetstyperna av öppen planlösning, bra förvaring och flera välplanerade sovrum – perfekt för barnfamiljen. 

Till varje bostad hör uteplats, ett förråd och egen parkering. Varje parkeringsplats kommer dessutom att tilldelas ett eluttag för motorvärmare. 

Se specifika planlösningar och priser i boväljaren!

Artikel

Projektutvecklare Cecilia Krantz tankar om Körsbärsdalen

– Vår målsättning är att det ska vara bekvämt, enkelt och prisvärt att bo här, berättar Cecilia Krantz som är projektutvecklare hos oss på OBOS.

Läs artikeln här!

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Livskvalitet för både stora och små

I Älmhult finns gott om förskolor, skolor och livsmedelsaffärer som får vardagen att fungera problemfritt. Här finns även alla förutsättningar för ett aktivt liv med gym, simhall, kanot, cykling, frisbeegolf, fiskesjöar, badplatser och golfbana. För dig som vill njuta av guldkanten i livet är det heller aldrig långt till konstutställningar, bibliotek, kulturskola och restauranger. 

I Älmhult finns dessutom Sveriges allra första IKEA-varuhus, såväl som ett stort antal butiker vid IKEAS handelsplats. Kort sagt - här finns det mesta för en bekväm vardag och en rolig fritid!

Kommunikationer

Med olika gång- och cykelstråk knyts området ihop med såväl natur, centrum och badplats. På endast 10 minuter har du tagit dig med cykel in till Älmhult centrum! En gratis citybuss går mellan centrum och handelsplatsen flera gånger i timmen. Och i Älmhult har du alltid nära till resten av omvärlden eftersom orten ligger utmed stambanan med 75 tågstopp per dygn. 

Finns i närheten

Tanka 3,2 km

Coop 3,4 km

Netto 3,6 km

Ica Maxi 3,7 km

Liljebackens förskola 3,1 km

Möckelns förskola 4,1 km

Linnéskolan 2,8 km

Klöxhultsskolan 3,2 km

Busstation 600 m 

 

Bökhults badplats 1,3 km

Älmhults innebandyklubb 4 km

Friskis och svettis 4,5 km

Älmhults Golfklubb 9 km

 

 

 

 

Sjöstugans Restaurang 1,2 km

Elmhults café och bageri 2,5 km

Älmhults restaurang och Pizzeria 2,6 km

Thaipalatset 3,1 km

Om bostadsrätter

Livet i Brf

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Läs mer

Fördelar med nyproduktion

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer

Om träbyggnation

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!

Läs mer