Projekt

Under planering

Brf Längtan

Mörbylånga, Färjestaden

  • Antal bostäder 22 radhus
  • Säljstart 2019

22 moderna radhus nära stad och hav!

OBOS planerar för en ny bostadsrättsförening med 22 enplansradhus i Färjestaden på Öland.

Här bor du lugnt och skönt nära naturen, havet och staden. Du har allt du behöver i den närhet i form av skola, affärer och aktiviteter. Den populära Färjeparken beskrivs som en succé för både stora och små motionärer och ligger bara några minuters promanad bort. Och för den badsugna cyklar du till havet på 5 minuter!

 

Dela detta

Vi planerar för fullt!

Ett projekt som detta kräver goda förberedelser, omfattande underlag och framförallt ordentlig planering. Arkitekter ritar, vi projekterar och försäljningen planeras. Allt in i minsta detalj! Anmäl ditt intresse för projektet så hör vi av oss med mer information inför säljstarten. Har du frågor under tiden så är du välkommen att kontakta vår kundansvarig.

Emma Malmqvist

010-434 12 47
emma.malmqvist@obos.se

Projektfakta
  • Antal bostäder 22 radhus
  • Antal rum 2-4 rum och kök
  • Säljstart 2019
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Få mer information

Intresseanmälan

Tid till annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!