Flytta in direkt!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Lokstallet 2

Vännäs, Vännäsby

  • Antal bostäder 5 radhus, 8 lägenheter
  • Pris Från 950 000 kr
  • Inflyttning Pågår

Nya radhus och lägenheter i vackra Vännäsby

Vännäsby ligger naturskönt i Vännäs kommun, där Umeälven och Vindelälven möts och med närheten till Umeå. Här har OBOS tidigare byggt 12 radhus och nu fortsätter vi med en andra projektetapp i området. Denna gång planerar vi för åtta moderna lägenheter samt fem radhus.

Här bor du lugnt och naturskönt med närhet till skog, stilla sjöar och forsande älvar. Men ändå är det bara 2,5 mil till Umeå – och till Vännäs är det inte mer än 4 kilometer. Till båda orterna tar du dig enkelt med såväl bil som kollektivtrafik. I Vännäsby finns alla förutsättningar för en aktiv livsstil samtidigt som det varken är långt till kommunikationer, affärer eller service. Välkommen till Brf Lokstallet 2! 

Status på detta projekt

Kommande försäljning
Säljstart
Byggstart
November
Inflyttning
Pågår
Projektfakta
  • Antal bostäder 5 radhus, 8 lägenheter
  • Boarea 54,5-120 m²
  • Antal rum 1,5-5 rum och kök
  • Pris Från 950 000 kr
  • Månadsavgift Från 3 340 kr
  • Inflyttning Pågår
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Projektdokument

Visningar

Visningar i Brf Lokstallet 2

Tids­bokning

Kvarnstigen, Vännäsby

Boka tid

Försäljning pågår!

Hittat drömbostaden och vill veta mer?

Härligt! Då ska du höra av dig till våra duktiga mäklare nedan som gärna hjälper dig vidare på din bostadsresa. Vi hörs!

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Johanna Udd

010-434 14 65

070-601 63 12

Mäklare Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Pär Carlsson

0702-79 19 96

Mäklare Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Lukas Selberg

070-771 35 95

Läs mer om Lokstallet

Fastnat för ett liv i Vännäsby och Brf Lokstallet? Jamen då ska du läsa vidare för det finns massor mer att berätta om både bostäderna och området. 

Lugnt och grönt är riktigt skönt

Vännäsby ligger omgivet av vacker natur. Byn består till stora delar av gammal bebyggelse och även om Brf Lokstallet består av moderna lägenheter och radhus finns den sköna, lantliga känslan kvar – tack vare dess lugna läge, fritt från genomfartstrafik och omgivet av grönområden. Uteplatserna gör såklart sitt till för att förstärka känslan av det ljuva livet på landet. Både lägenheterna och radhusen har generöst tilltagna sådana som ger alla möjligheter till att njuta av utelivet.

Hem, ljusa hem

Husen är färgsatta i ljusa, jordnära kulörer som matchar naturen runt omkring och bidrar till att skapa en mysig kvarterskänsla. Inuti finner vi ljusa hem med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum i både radhusen och lägenheterna. Detta är bostäder som bjuder in till trevligt umgänge såväl till vardags som till fest. För bekvämlighetens skull är köket fullt utrustat från början, och tvättmaskin och torktumlare är standard i både radhus och lägenheter. Och vill du sätta din egen prägel på ditt nya hem finns en mängd tillvalsmöjligheter att tillgå.

Parkera din bil gör du smidigt i den intilliggande carportbyggnaden. Här har du också tillgång till ett eget rymligt förråd där du kan förvara exempelvis vinterdäcken.  

Kunderna berättar

Det är tryggt, lugnt och genuint

Efter inflyttningen i Brf Lokstallet 2 har Mikael & Stina funnit sig till rätta och berättar gärna om sina intryck i det nya bostadsområdet i Vännäsby.

Läs artikeln!

Johanna berättar

Där älvarna möts ligger en pärla

Johanna Udd är kundansvarig på OBOS och berättar glatt om livet i Vännäsby. Här präglas livet av närheten till naturen, och älvarna såklart.

Läs artikeln!

Slutligen, låt oss berätta!

Varför välja Lokstallet?

Bo nytt, fräscht och prisvärt i radhus – eller lägenhet. I mysiga Vännäsby bor du lite lagom lantligt, med bekväm pendling till Umeå. Läs mer om varför du borde välja Brf Lokstallet 2.

Läs artikeln!

Finns i närheten

I Vännäsby Centrum hittar du följande inom 500 m:

- Coop Nära 
- ATG ombud 
- Cirkle K 
- Frisör 

I Vännäs finns:

- ICA
- COOP
- Modemix
- Stilboden
- Frisör 

Till Vännäs är det 4 km

I Vännäs finns:

- Gymnasieskola
-Vuxenutbildningar

Till Vännäs är det 4 km

Busshållplats -200 m

Pendeltåg – 700 m

 

Friskvårdscenter, gym – 300 m

Strandpromenaden – 500 m 

Vännäsbadet, utebad i Vännäs - 4 km

I Vännäs finns:

- Folkets hus
- Bio
- Bibliotek

Till Vännäs är det 4 km

Blå Huset pizzeria - 500 m

I Vännäs finns:

- Thaikök
- Café Ljuslyktan
- Frasses 
- La Gondola pizzeria

Till Vännäs är det 4 km

Livet i Brf

Bo enkelt, tryggt och bekvämt

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Läs mer!

Fördelar med nyproduktion

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer!

Träbyggnation

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!

Läs mer!