Vi bygger för fullt!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Lokstallet 2

Vännäs, Vännäsby

  • Antal bostäder 5 radhus, 8 lägenheter
  • Pris Från 950 000 kr
  • Inflyttning Juni 2019

Nya radhus och lägenheter i vackra Vännäsby

Vännäsby ligger naturskönt i Vännäs kommun, där Umeälven och Vindelälven möts och med närheten till Umeå. Här har OBOS tidigare byggt 12 radhus och nu fortsätter vi med en andra projektetapp i området. Denna gång planerar vi för åtta moderna lägenheter samt fem radhus.

Här bor du lugnt och naturskönt med närhet till skog, stilla sjöar och forsande älvar. Men ändå är det bara 2,5 mil till Umeå – och till Vännäs är det inte mer än 4 kilometer. Till båda orterna tar du dig enkelt med såväl bil som kollektivtrafik. I Vännäsby finns alla förutsättningar för en aktiv livsstil samtidigt som det varken är långt till kommunikationer, affärer eller service. Välkommen till Brf Lokstallet 2! 

Dela detta

Status på detta projekt

Kommande försäljning
Säljstart
Byggstart
November
Inflyttning
Juni 2019

Försäljning pågår!

I Boväljaren kan du se status, pris och planlösning på objekten i projektet. Hitta din favorit och hör av dig till Jenny eller Malin på mäklarbyrån MOHV så hjälper de dig att ta steget vidare till drömboendet. 

Anmäl intresse så hör vi av oss!
Projektfakta
  • Antal bostäder 5 radhus, 8 lägenheter
  • Boarea 54,5-120 m²
  • Antal rum 1,5-5 rum och kök
  • Pris Från 950 000 kr
  • Månadsavgift Från 3 340 kr
  • Inflyttning Juni 2019
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Intresseanmälan

Anmäl intresse så kontaktar vi dig!

Under "Hitta bostad" kan du se status, pris och planlösning på objekten i projektet. Hitta din favorit och anmäl intresse så hör Jenny eller Malin på MOHV av sig till dig.

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Johanna Udd

010-434 14 65

070-601 63 12

Mäklare

Malin Persson

0766-22 11 37

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Lugnt och grönt är riktigt skönt

Vännäsby ligger omgivet av vacker natur. Byn består till stora delar av gammal bebyggelse och även om Brf Lokstallet består av moderna lägenheter och radhus finns den sköna, lantliga känslan kvar – tack vare dess lugna läge, fritt från genomfartstrafik och omgivet av grönområden. Uteplatserna gör såklart sitt till för att förstärka känslan av det ljuva livet på landet. Både lägenheterna och radhusen har generöst tilltagna sådana som ger alla möjligheter till att njuta av utelivet.

Hem, ljusa hem

Husen är färgsatta i ljusa, jordnära kulörer som matchar naturen runt omkring och bidrar till att skapa en mysig kvarterskänsla. Inuti finner vi ljusa hem med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum i både radhusen och lägenheterna. Detta är bostäder som bjuder in till trevligt umgänge såväl till vardags som till fest. För bekvämlighetens skull är köket fullt utrustat från början, och tvättmaskin och torktumlare är standard i både radhus och lägenheter. Och vill du sätta din egen prägel på ditt nya hem finns en mängd tillvalsmöjligheter att tillgå.

Parkera din bil gör du smidigt i den intilliggande carportbyggnaden. Här har du också tillgång till ett eget rymligt förråd där du kan förvara exempelvis vinterdäcken.  

Läs mer om lägenheten om 54,5 kvm - Med alkov

Läs mer om lägenheten om 54,5 kvm - Öppen planlösning

Läs mer om radhusen om 120 kvm

Titta närmare på kvarteret

I kvarterskissen kan du titta närmare på hur vi planerat området. Var skulle du trivas bäst i kvarteret?

Öppna större bild!

Mäklaren berättar

Lokstallet erbjuder en oslagbar kombination

Just kombinationen av att bo ute på landet, mitt i den vackra naturen med älvar, sjöar, motionsspår och skoterleder runt knuten – och ändå enkelt kunna ta dig in till stadslivet i Umeå med både buss, tåg och bil gör Vännäsby till något alldeles extra!

Läs artikeln!

Skillnad på hus och hem

Vi vet att ett hem är så mycket mer än golv, väggar och tak. Det är en plats för liv och rörelse i livets alla skeden. 

När vi planerar våra hus är det just detta som är vår utgångspunkt. Hur vi kan skapa förutsättningar för vardagens bestyr och mysiga stunder med nära och kära. För först då kan en bostad bli till ett hem.

Start Living - Ett smart byggsystem

Vi på OBOS kallar oss gärna samhällsbyggare, och Start Living har tagits fram för att ge så många som möjligt chansen att komma in på bostadsmarknaden och kunna investera i sitt eget boende. Vi har också lagt ner mycket arbete för att kunna erbjuda en standard som tilltalar de flesta och samtidigt ger en trevlig prislapp.

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Livskvalitet för både stora och små

I Vännäs kommun har du alla möjligheter att få fina naturupplevelser. Närheten till både skog, stilla sjöar och forsande älvar ger möjlighet för alla smaker att få sitt. Umeälven och Vindelälven erbjuder riktigt bra fiske och det finns dessutom fina skoterspår i området.

Vännäsby är ett växande område som inom de närmsta åren kommer expandera. Vännäsby erbjuder skolgång F-6 samt förskola, fotbollsplan och härlig natur i närområdet. I Vännäsby finns en renoverad och utbyggd Coop nära med spelrättigheter. Här hittar du också pizzeria/grill och gym. I Vännäs, 5 km bort, finns två stora mataffärer, klädbutiker, restauranger, hotell, apotek, systembolag, järnaffär, med mera.

Kommunikationer till Umeå

Med buss eller tåg tar du dig enkelt till både Vännäs och Umeå. Det går åtta dubbelturer med tåg måndag-fredag mellan Umeå Ö-Vännäs C på 25 minuter samt hela 14 avgångar med buss per dag. Och på bara 21 minuter med tåg når du exempelvis Norrlands Universitetssjukhus från Vännäsby.

Johanna berättar

Där älvarna möts ligger en pärla

Johanna Udd är kundansvarig på OBOS och berättar glatt om livet i Vännäsby. Här präglas livet av närheten till naturen, och älvarna såklart.

Läs artikeln!

Finns i närheten

I Vännäsby Centrum hittar du följande inom 500 m:

- Coop Nära 
- ATG ombud 
- Cirkle K 
- Frisör 

I Vännäs finns:

- ICA
- COOP
- Modemix
- Stilboden
- Frisör 

Till Vännäs är det 4 km

I Vännäs finns:

- Gymnasieskola
-Vuxenutbildningar

Till Vännäs är det 4 km

Busshållplats -200 m

Pendeltåg – 700 m

 

Friskvårdscenter, gym – 300 m

Strandpromenaden – 500 m 

Vännäsbadet, utebad i Vännäs - 4 km

I Vännäs finns:

- Folkets hus
- Bio
- Bibliotek

Till Vännäs är det 4 km

Blå Huset pizzeria - 500 m

I Vännäs finns:

- Thaikök
- Café Ljuslyktan
- Frasses 
- La Gondola pizzeria

Till Vännäs är det 4 km

Livet i Brf

Bo enkelt, tryggt och bekvämt

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Läs mer!

Fördelar med nyproduktion

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer!

Träbyggnation

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!

Läs mer!