Projekt

Slutsålt

Brf Lövängen

Falköping, Prästgårdsgärde

  • Antal bostäder 26 radhus
  • Inflyttning Hösten 2019

Nyproduktion av moderna radhus på Prästgårdsgärde i Falköping

I Falköping är en ny liten stadsdel på väg att växa fram. Den första etappen heter Brf Lövängen där vi bygger 26 moderna radhus i två plan, med en boarea på 107 m². Här bor du i ett trivsamt område vars utformning präglas av ett fokus på hållbarhet och härliga utemiljöer.

Flyg över Prästgårdsgärde

Prästgårdsgärde är beläget mittemellan Falköpings centrum, kulturmiljöer och mysiga bostadsområden. Här har du närhet till det mesta vilket ger förutsättningar för behaglig vardag och livskvalitet. Välkommen till Brf Lövängen!

Status på detta projekt

Projekt under planering
Säljstart
Under byggnation
Inflyttning
Hösten 2019

Slutsålt

Intresset för projektet har varit mycket stort och projektet är slutsålt. Under Sök bostad kan du hitta andra bostäder som OBOS planerar i närheten.

Hitta bostad

Brf Lövängen

26
Sålda
Beteckning
Boendeform
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Projektfakta
  • Antal bostäder 26 radhus
  • Boarea 107 m²
  • Antal rum 4 rum och kök
  • Inflyttning Hösten 2019
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Projektdokument

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Radhus med plats för liv och lek

Bostäderna har en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar härliga ytor i entréplanet. I hallen används ytan under trappan på ett smart sätt med ett förråd, och det finns ett badrum på varje våning. Köket är välutrustat med fullstor kyl och frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och väl tilltagna arbetsytor som dessutom kompletteras av en härlig köksö. Övervåningen är familjens privata plan med två sovrum, allrum och en mysig läs- eller lekhörna.

Herre på din egna lilla täppa

På baksidan har varje hus en rejäl uteplats med trädäck som bjuder in till härliga stunder i solen, nästan som ett extra rum när vädret tillåter. Har du gröna fingrar kan du med fördel använda dem här: vad sägs om egenodlade, solmogna tomater eller kanske en stor kruka med blandade kryddörter? Du får ändå gott om plats över till sköna sittmöbler. Och vid kanten av altanen tar gräsmattan vid, den är färdig när du flyttar in så att du kan fokusera på roligare saker.

Parkering

Alla hushåll i Brf Lövängen kommer att erbjudas plats i garage med eluttag och utrymme för förvaring. 

PDF

Ett lummigt och välkomnande kvarter

 Titta närmare på kvarterskiss för att se var du skulle trivas bäst!

Klicka för större bild!

Artikel

Hejdå tv:n, vi ses i ett annat rum

Något har hänt med våra tv-vanor. Efter att ha varit vardagsrummets absoluta medelpunkt i 60 års tid börjar tv:n förlora sin status. Inte så konstigt, kanske.

Läs hela artikeln!

Artikel

Nytt, prisvärt och centralt

I Brf Lövängen växer ett mysigt och personligt kvarter fram. Föreningen ligger bara ett stenkast från centrala Falköping!

Läs hela artikeln

Skillnad på hus och hem

Vi vet att ett hem är så mycket mer än golv, väggar och tak. Det är en plats för liv och rörelse i livets alla skeden. 

När vi planerar våra hus är det just detta som är vår utgångspunkt. Hur vi kan skapa förutsättningar för vardagens bestyr och mysiga stunder med nära och kära. För först då kan en bostad bli till ett hem.

Start Living - ett smart byggsystem

Vi på OBOS kallar oss gärna samhällsbyggare, och Start Living har tagits fram för att ge så många som möjligt chansen att komma in på bostadsmarknaden och kunna investera i sitt eget boende. Vi har också lagt ner mycket arbete för att kunna erbjuda en standard som tilltalar de flesta och samtidigt ger en trevlig prislapp.

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Nära till centrum och härlig grönska

Närheten till centrum gör att du har det mesta du behöver inom gångavstånd, här hittar du allt ifrån mysiga caféer och restauranger till välkända butikskedjor och små personliga butiker. Här har du även nära till bland annat Vindängens skola och förskolorna Boken och Gunghästen.

Lekfulla och grönskande utemiljöer

Prästgårdsgärdes utemiljöer är utformade för att skapa ett trivsamt, sammanhållet och lekfullt område där både vuxna och barn ska kunna umgås och leka i trevliga miljöer. Områdets placering med närhet till grönska, kulturmiljö och Falköpings centrum ger goda förutsättningar för livskvalitet och en behaglig vardag.

Artikel

Flytta till Falköping

Det händer saker i lilla Falköping. Från att ha varit en lite sömnig stad i hjärtat av Falbygden, har Falköping börjat vakna – och växa.

Läs hela artikeln!

Artikel

Nyproduktion för en billig peng med bästa läget

Madelene Soneby är mäklare på Mäklarhuset i Falköping och har hand om försäljningen av Brf Lövängen. Läs mer om hur hon ser på bostadsmarknaden i staden.

Läs hela artikeln

Artikel

10 skäl till varför du ska välja nyproduktion

Så, du och din familj har bestämt er för att ändra läget i livet och köpa bostad. Det är en dröm som ni delar med många människor.

Läs hela artikeln

Finns i närheten

Ica Maxi 1,2 km

Willys 1,6 km

Cirkle K 1,4 km 

Lidl 1,9 km

Vindängenskolan 750 m

Kyrkerörsskolan 1,1 km 

Oden Hallen 1,2 km 

Freja Hallen 2 km

Oden badet 2 km

Energi och träningscenter 2 km 

Falbygdens museum 1,4 km

Nilssons Bakeri 300 m

Thailändsk restaurang 450 m

Kina restaurang 450 m

Vilhemsro Gårdscafé 450 m 

Wookstugan 500 m 

 

OBOS bildar föreningen

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Fler skäl till att välja nyproduktion!

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!