Projekt

Under planering

Brf Lyckan

Kalmar, Djurängen

  • Antal bostäder 30 lägenheter
  • Säljstart Våren 2020
  • Inflyttning Prel. vintern 2021

Nya lägenheter i Kalmar

Djurängen är ett bostadsområde strax utanför Kalmar Centrum. Här bor du nära naturen samtidigt som centrum bara är en cykeltur bort.

Här planerar OBOS för 16 marklägenheter på ca 93 kvm med 4 rum och kök. Det blir modenra lägenheter med en öppen planlösning och härligt ljusinsläpp. Vi planerar också för ett flerbostadshus i två plan med 14 st lägenheter på ca 55 kvm med 2 rum och kök. 

Dela detta

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Säljstart
Våren 2020
Byggstart
Inflyttning
Prel. vintern 2021
Projektfakta
  • Antal bostäder 30 lägenheter
  • Boarea ca 55-93 kvm
  • Antal rum 2-4 rum och kök
  • Säljstart Våren 2020
  • Inflyttning Prel. vintern 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Intresseanmälan

Intresserad och vill veta mer?

Anmäl intresse på projektet så håller vi dig uppdaterad fram till säljstarten. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till projektets kundansvarig.

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Nicole Wångne

010-434 12 48

070-601 01 52

Mäklare

Alexander Midjich

070-812 89 85

Mäklare

Irna Arvill

070-456 00 96

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Arkitektens ord: Ett kvarter att trivas i!

Bostäderna får en modern tappning och dess arkitektur med slimmade takfotsdetaljer och enkla raka linjer blir en nytolkning av funktionalismen med sin enkelhet och generösa ljusinsläpp. Här finns inga stela linjer, istället knyts kvarteret samman av slingrande gångar. Gräsytor och häckar ger skön grönska, samtidigt som fasadernas jordnära färgsättning och lägenheternas välkomnande entréer bidrar till att skapa ett inbjudande intryck.

Arkitekt: Frida Andersson

Bilderna är visionsbilder och kan komma att jusrteras.

Ljuvliga lägenheter för alla åldrar

Det blir ljusa och välplanerade lägenheter, 16 marklägenheter på 93 kvm och 14 lägenheter på 55 kvm fördelat på två flerbostadshus i två plan. 

Lägenhet – 93 kvm

Bostäderna ligger alla i markplan och har en egen inbjudande entré. Här får du mycket boendekvalitet per kvadratmeter. Första upplevelsen av bostaden skapas när du kliver innanför dörren där du möts av husets hjärta, kök och vardagsrum. Detta öppnas upp med ett åstak som sedan sluter an mot de stora fönsterpartierna, vilka skapar karaktär åt husen. Genom att öppna upp det generösa skjutpartiet mot trädgården bjuder du in naturen i vardagsrummet och den yttre och inre miljön samverkar och skapar en förlängning av vardagsrummet.

Lägenhet - 55 kvm

I flerbostadshusen blir det smarta lägenheter där det är enkelt att leva livet. Det blir ett härligt kök med allt du behöver för festliga middagar och enkla vardagsbestyr. Vardagsrumsdelen ligger avskilt och med ett väl tilltaget sovrum i anslutning. Här sover man gott!

Planlösningarna är preliminära och kan komma att justeras.

Om bostadsrätter

Livet i Brf

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Läs mer

Fördelar med nyproduktion

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer

Om träbyggnation

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!

Läs mer