Projekt

Under planering

Brf Nordanskog

Arkösund, Nordanskog

  • Säljstart Våren 2021
  • Inflyttning Våren 2023

Hitta hem i sommaridyllen vid Arkösund

Just nu planerar OBOS för att bygga nya bostäder i Nordanskog vid Arkösund i den härliga Östgötaskärgården. Här bor du bekvämt och modernt i radhus om 107 kvm i en lantlig miljö ett blott stenkast från havet och enbart omkring 45 minuter in till Norrköping. Men du som hittar hem här är nog mer intresserad av att kunna springa rakt ut på bryggan för ett morgondopp. Kanske är det på samma brygga som du lägger till med båten? För det finns platser lediga.

Vi projekterar för fullt och ser framför oss ett radhuskvarter med omkring 4 rum och kök samt härlig uteplats. I skärgårdspärlan Arkösund finns det mesta för att du ska slippa ta dig till stan. Köket hos Arkösunds hotell skapar ofta sina rätter med lokalt producerade råvaror. Hos Arkösunds Livs kan du handla livsmedel och även här är det en del lokalproducerat. PUB Kompassen finns också när man själv inte känner för att fixa sin mat eller bara ta en fika. Vill du få motion, så finns det tennisbana och även nybyggd padelbana.

Pssst. 3D-bilderna är i detta skede att betrakta som visionsmaterial i vad vi tänker oss just nu men kan komma att förändras.

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Infoträff
Säljstart
Våren 2021
Byggstart
Inflyttning
Våren 2023

Ett faktiskt stenkast till havet!

Som bilderna berättar kommer husen ligga precis nere vid småbåtshamnen. Tänk att kunna skryta med att man har havet som granne...

Projektfakta
  • Säljstart Våren 2021
  • Inflyttning Våren 2023
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Preliminär planlösning

I takt med att projektet blir klart för försäljning kommer vi presentera ett mer omfattande material för dessa bostäder. Tills dess får du hålla till godo med denna preliminära typplanlösning för radhuset om 107 kvm (4 RoK).

Intresseanmälan

Anmäl intresse och var med och påverka!

Som intressent i projektet får du löpande nyheter om projektet och bostäderna vi ska bygga. Just nu är vi är i ett planeringsstadium så har du tankar och funderingar om ditt drömboende får du gärna skriva detta i meddelandefältet.

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Pernilla Eriksson

  • 010-434 13 82