Projekt

Slutsålt

Brf Sara Lisas väg 2

Falun, Lilla Källviken

  • Antal bostäder 14 villor
  • Inflyttning Hösten 2020

Nybyggt i barnvänlig villaidyll

I Lilla Källviken strax utanför Falun bygger OBOS nu vidare på succén från etapp 1 på Sara Lisas väg. I etapp 2 växer 14 villor i kedjehusform på 122 kvm fram, med tillhörande carport, förråd och färdiga trädgårdar. Ett boende i bekväm bostadsrättsform – allt till ett fast pris.

Området ligger fantastiskt fint, mitt i grönskande natur och granne med Källviksbacken som erbjuder skidåkning för alla. Men du har samtidigt nära till både service och handel. Flera gång- och cykelstråk går genom området och ansluter till befintliga vägar mot Falu centrum. Välkommen till Brf Sara Lisas väg 2!

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Vintern 2019
Infoträff
7 mars
Säljstart
Mars 2019
Byggstart
Inflyttning
Prel hösten 2020

Slutsålt

Bostäderna i projektet har sålt slut och till hösten kommer ägarna att flytta in. Är du fortsatt intresserad av boende i Lilla Källviken är du välkommen att kontakta OBOS kundansvarig som kan berätta om nästa etapp bostäder vi planerar där.

Projektfakta
  • Antal bostäder 14 villor
  • Tomtarea 426-1090 m²
  • Boarea 122 m²
  • Antal rum 5 rum och kök
  • Inflyttning Hösten 2020
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Kontaktpersoner

Projektsamordnare

Sabah Osman

010-434 13 57

070-618 07 97

Mäklare

Sofie Larsson

070-399 22 56

Mäklare

Jonas Sjöström

070 279 80 10

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Hem för livsnjutare

Brf Sara Lisas väg 2 består av 14 moderna villor i kedjehusform som skapar ett ytterst trivsamt villakvarter. Kedjehus innebär att husen sitter ihop med carport emellan, men i allt annat är villakänslan fullkomlig. Husen färgsätts i en härlig faluröd ton och tillsammans med en grön ytterdörr och fönster med spröjs skapas en oemotståndlig kombination. Nybyggt och modernt – men med traditionell känsla.

Öppen planlösning och hög kvalitet

Invändigt har husen en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre sovrum och en hög grundstandard i den fasta inredningen. Vad sägs till exempel om HTH-kök, vitvaror från Siemens med energiklass A, kakel och klinker i entré och badrum, köksö och golvvärme på hela nedervåningen? Som gjort för att bara flytta in och njuta av livet! Husens genomtänkta planlösning har gott om rum som du kan använda till precis det som passar dig och din familj. Och här finns gott om tillvalsmöjligheter för dig som vill sätta din egen prägel på ditt nya hem: en mysig braskamin för vardagsrummet eller ett extra sovrum är bara några exempel.

Med gott om bekvämligheter     

När du flyttar in är din trädgård färdiggjord, det innebär att både gräsmatta och uteplatser är redo att användas. Men här finns ändå gott om utrymme för dina gröna fingrar att skapa ditt alldeles egna trädgårdsparadis. Och ett nytt boende ska inte bara vara fint och trivsamt – det ska också vara praktiskt. Därför ingår både en egen carport och ett förråd med plats för både vinterdäck och trädgårdsredskap.   

Se planlösningar och priser i Boväljaren!

Modellbeskrivning

Läs mer om husmodellen

Här presenterar vi husen på Sara Lisas väg och som du snart kommer att förstå är detta en husmodell det är lätt att känna sig hemma i. Välkommen in!

Läs mer om husmodellen

Projektutvecklaren berättar

Varför Sara Lisas?

OBOS projektutvecklare Sara Hägglöv ger sitt svar på varför du som letar ny bostad borde satsa på Sara Lisas väg!

Läs artikeln!

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Välkommen till Lilla Källviken!

Lilla Källviken är en relativt ny stadsdel strax utanför Falun som ligger mellan sjön Runn, skidanläggningen Källviksbacken, City Gross och golfbanan i Samuelsdal. Här har vi byggt hela fem bostadsrättsföreningar tidigare, med hus i olika storlekar och modeller, så här väntar gott om goda grannar på sällskap.  

Barnvänligt till max  

Att låta barnen växa upp i Lilla Källviken betyder att de får en både trygg och naturnära uppväxt, som inbjuder till utelek. Här finns också alla förutsättningar för en smidig skolgång. Två förskolor finns i området, i direkt närhet till Sara Lisas väg. Grundskola F-6 finns i Galgberget dit man kommer via ett väl utbyggt system av gång- och cykelvägar.   

Nära till aktiviteter  

Kliver du utanför dörren så finns naturens upplevelser runt knuten. Rensa tankarna och andas in den friska luften på en promenad i den närliggande blandskogen, eller sätt dig på en sten och fika i solskenet. Här kan du roa dig med utförsåkning i Källviksbacken, längdskidåkning i belysta spår, golf i Samuelsdal eller sjöaktiviteter på Runn. Båthamnen i Källviken ligger bara en dryg kilometer bort och cirka två kilometer från området finns dessutom Falu Ridklubb.  

Ut i vida världen – eller bara ut på stan  

Kommunikationerna mot både Falun och Borlänge är mycket goda. Riksväg 50 och E16 ligger bara någon minut bort och bussar mot Falu Centrum går regelbundet. Från järnvägsstationen i centrala Falun tar du dig enkelt vidare mot till exempel Gävle och Stockholm och vidare ut i världen.  

Artikel

Aktiv fritid i Lilla Källviken

I Lilla Källviken njuter du enkelt av vardagens guldkant bara ett stenkast från gnistrande skidåkning, avkopplande golf och svalkande dopp.

Läs artikeln!

Mäklaren ger dig svar

Full koll på Falu bostadsmarknad

Sofie Larsson, mäklare för bostäderna i Lilla Källviken ger sin syn på bostadsmarknaden i Falun.

Läs artikeln!

Finns i närheten

• City Gross – 2 km

• Förskola Toppstugan – 200 m

• Gruvrisskolan (F-6) – 2,2 km

• Busshållplats – 200 m

• Dala Airport – 24 km

 

• Källviksbacken – 800 m

• Lilla Källviken badplats – 1,5 km

• Samuelsdal – 2,3 km

• Dalateatern– 5 km

• Biografen Falan – 5 km

• Falu Stadsbibliotek – 5,3 km

• Falan Galleria – 5 km

• Galgbergets Pizzeria – 1,7 km

• Samuelsdals Pensionat – 2,5 km

Om livet i Brf

Trygg och bekväm boendeform

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Läs mer!

Fördelar med nyproduktion

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer!

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!