Projekt

Under planering

Brf Skogshem

Söderköping, Skogshem

  • Antal bostäder 20 par & radhus
  • Säljstart Våren 2020
  • Inflyttning Hösten 2021

Nybyggda radhus och parhus – lantligt men med nära till allt

Drömmer du också om att hitta hem i en lantlig idyll, och ha nära till allt du behöver i din vardag? Då ska du titta närmare på Söderköping och Brf Skogshem. Här planerar vi nu att bygga välplanerade parhus och radhus om 115 kvm – ett nytt, fräscht och bekvämt boende i bostadsrätt, helt enkelt. Välkommen till Brf Skogshem!

Som namnet antyder bor du granne med skogen och sköna motionsspår runt knuten i ett lugnt, grönt och trivsamt område. Här har du dessutom all service inom räckhåll: förskolor, skola, butiker, restauranger och caféer med mera. Du har bekvämt cykelavstånd till Söderköpings trevliga centrum, och jobbar du i Norrköping tar du bilen dit på omkring 20 minuter. 

Dela detta

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Säljstart
Byggstart
Inflyttning
Hösten 2021
Projektfakta
  • Antal bostäder 20 par & radhus
  • Boarea 115 m²
  • Antal rum 5 rum och kök
  • Säljstart Våren 2020
  • Inflyttning Hösten 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Intresseanmälan

Intresserad och vill veta mer?

Anmäl intresse på projektet så håller vi dig uppdaterad fram till säljstarten. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till projektets kundansvarig.

Kontaktpersoner

Kundansvarig - Projektsamordnare

Pernilla Eriksson

  • 010-434 13 82

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Livskvalitet för både stora och små

Här bor du lagom mycket på landet. Brf Skogshem tar plats i gröna, sköna omgivningar där husens placering bildar ett välkomnande kvarter, här är det enkelt att trivas. Färgsättningen blir ljus och fräsch: vitt med inslag av milda grå toner som ger ett fint komplement till grönskan runt omkring. Granne med kvarteret väntar skogen – perfekt för både upptäcktsfärder, hundpromenader och motionsrundor. Hit är det härligt att komma hem efter arbetsdagen!

Hem för vardagsliv och vardagslyx

Här kan du välja mellan radhus och parhus. Båda erbjuder 115 ljusa, välplanerade kvadratmetrar i två plan – med alla bekvämligheter. Både familj och gäster trivs i den sociala, öppna planlösningen på nedre plan, och när du vill dra dig tillbaka från festligheterna finns det gott om plats för lugn och ro en trappa upp. Alla bostäder får fina uteplatser att njuta av – och dessutom ingår praktiska detaljer som eget förråd och två parkeringsplatser per bostad. 

Modellbeskrivning

Läs mer om husen på 115 kvadrat

Längtar du efter det bästa av två världar? Då är det här ett hus för dig. Här bor du bekvämt i bostadsrätt, lagom stort och lättstädat – med härliga sociala ytor som bjuder in till trevliga stunder. Men här finns också utrymme för alla att hitta sin egen, privata vrå.

Läs mer om husmodellen!

Lugnt och grönt men ändå nära stan

Att bo i en mindre stad innebär en lite skönare vardag. Du slipper storstadsstressen och pressen –och kanske blir det extra tydligt i ett kvarter som Brf Skogshem? Här bor du nämligen i ett härligt, lite lagom lantligt, läge – bara en kort cykeltur från Söderköpings mysiga centrum och Göra kanal. Där är det härligt att strosa omkring året om. På sommaren kan du dessutom äta glass i stora lass och spana in alla turisterna innan du beger dig hem till lugnet i ditt trivsamma kvarter. 

Men nöjen i all ära: här har du också nära till det du behöver i din vardag. Skolor, förskolor, butiker, restauranger och caféer – ja, Söderköping har faktiskt en hel del att erbjuda. Och när du vill ha ett lite större utbud tar du dig in till Norrköping på omkring 20 minuter med bil. Föredrar du att åka kollektivt tar du bussen, från Söderköpings resecentrum tar resan en halvtimme.

Finns i närheten

ICA Supermarket – 2,5 km

Willys – 2,5 km

Apotek – 2,5 km

Vårdcentral – 1,4 km

 

Alboga Förskola – 1 km

Förskolan Högby – 1,3 km

Björkhagaskolan (F-6) – 1,8 km

Ramunderskolan (7-9) – 2,3 km

Nyströmska skolan (gymnasium) – 2,5 km

 

Söderköping resecentrum – 2,4 km

Söderköpings Ryttarsällskap – 650 m

Alboga utegym – 1,6 km

Vikingavallen – 2,2 km

Sporthallen Vikingen – 2,3 km

Friluftsbadet – 2,4 km

1 Gym – 2,5 km

 

Söderköpings bio – 2,3 km

Söderköpings stadsbibliotek – 2,5 km

 

Amigos Pizzeria – 1,7 km

Frasses – 2,5 km

Habibas café, crêperie & bistro – 2,8 km

Sushi Imoni – 2,9 km

Smultronstället – 2,9 km

Lock, hop and barrel – 3 km

 

Om livet i Brf

En trygg och bekväm boendeform

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Läs mer!

Fördelar med nyproduktion

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer!

Varför välja hus i trä?

Lika modernt nu som då!

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!

Läs mer!