Projekt

Slutsålt

Brf Sundby Äng

Stallarholmen, Sundby Strand

  • Antal bostäder 20 radhus

Trivsamma radhus i härliga Stallarholmen

Stallarholmen är en växande ort, vackert belägen vid Mälarens södra strand mittemellan Strängnäs och Mariefred. Här bygger vi på OBOS 20 välplanerade radhus om 120 kvm i Brf Sundby Äng, ett boende med nära till natur och vatten och med all service inom räckhåll. Bara en timme från Stockholm.

Att bo i Stallarholmen är att bo lite lagom lantligt, omgivningarna består av vacker jordbruksbygd och du har nära till Mälarens glittrande vatten. Men för att vara en mindre ort har Stallarholmen ett imponerande utbud: här finns ett rikt föreningsliv, livsmedelsbutik, caféer, pizzeria, värdshus, veterinär, distriktssköterska, frisör – och mycket mer. Välkommen till Brf Sundby Äng!

Pssst. 3D-bilderna är skapade för att ge dig en så tydlig bild av bostäderna som möjligt. Tänk bara på att vi under bostadsresans gång kan behöva göra mindre justeringar. 

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Infoträff
4 april
Säljstart
11 april
Byggstart
Våren 2019
Inflyttning
September 2020

Alla hus har fått ägare...

Bostäderna i projektet är slutsålda och kommer flyttas in hösten 2020, men OBOS har mer planer för Stallarholmen i "Sundby Allé" för dig som vill följa bostadsdrömmen till denna mälarpärla.

Projektfakta
  • Antal bostäder 20 radhus
  • Tomtarea 124 - 512 kvm
  • Boarea 120 kvm
  • Antal rum 4-6 Rum och kök
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Pernilla Eriksson

  • 010-434 13 82

Läs mer om Sundby Äng

Fastnat för husen och livet i Stallarholmen? Du kanske redan har flyttat in i tanken och börjat möblera eller föreställt dig promenaderna längs mälarens strand? Härligt, men det finns mer att berätta. Fortsätt läs!

Såhär har vi utformat projektet!

Här bor du bättre än bra

Brf Sundby Äng består av fem huskroppar med fyra radhus i varje, tillsammans bildar dessa ett inbjudande, barnvänligt bostadsområde med nära till både naturen och vattnet. Härligt, eller hur?

Läs mer!

Radhus 120 kvm

Familjens favorit!

Det finns en enkel anledning till att just den här husmodellen är en av våra mest populära: den har helt enkelt allt! Vad sägs till exempel om härliga, öppna umgängesytor, ett fullutrustat kök, två badrum och gott om plats för familjens privata liv i 3-4 sovrum?

Läs mer!

Livet i natursköna Stallarholmen

Stallarholmen är något alldeles extra

Stallarholmen passar perfekt för dig som vill bo lugnt och naturnära – men ändå ha service inom räckhåll. Det här är en ort som sprudlar av kreativitet och har gott om eldsjälar som får saker gjorda.

Läs mer!

Slutligen, låt oss berätta!

Varför du ska välja Sundby Äng?

Att köpa ett gammalt hus innebär underhåll och renoveringar – och att köpa en helt ny egen villa kräver ofta en väldigt tjock plånbok. Men vet du vad? Det finns andra alternativ. Häng med till Sundby Strand!

Läs artikeln!

Finns i närheten

ICA Supermarket Skeppet – 1,9 km

Printz Bageri – 1 km

Frisör Intensivehair – 1 km

Veterinär – 1 km

Bensinmack – 1,3km

Stallarholmens förskola – 650m 

Stallarholmsskolan – 900m

Busshållplats – 350m 

Nyckelgym – 1km 

Toresunds IP – 350m

Stallarholmens Bågskyttebana – 1,5km

Östabadet – 2,4km

Stallarholmens Golfklubb 4,7km

Stallarholmens Auktioner – 1km 

Mötesplats Stallarholmen – 1km

Bussaba Thaimat – 1km

Printz Bageri – 1 km

Värdshuset Gripen – 1,4km

Pizzeria Berivan – 1,8km

Kvalitetsmärkt!

Trygg förening kan vi lova!

Den här bostadsrättsföreningen är kvalitetsmärkt med "Trygg Brf" – ett branschinitiativ som gör det enklare för dig att veta att din nya förening har koll på sin ekonomi och andra viktiga punkter.

Ok, berätta mer…