Projekt

Försäljning pågår

Brf Sundby Äng

Stallarholmen, Sundby Strand

 • Antal bostäder 20 radhus
 • Pris Från 1 795 000 kr
 • Inflyttning September 2020

Trivsamma radhus i härliga Stallarholmen

Stallarholmen är en växande ort, vackert belägen vid Mälarens södra strand mittemellan Strängnäs och Mariefred. Här bygger vi på OBOS 20 välplanerade radhus om 120 kvm i Brf Sundby Äng, ett boende med nära till natur och vatten och med all service inom räckhåll. Bara en timme från Stockholm.

Att bo i Stallarholmen är att bo lite lagom lantligt, omgivningarna består av vacker jordbruksbygd och du har nära till Mälarens glittrande vatten. Men för att vara en mindre ort har Stallarholmen ett imponerande utbud: här finns ett rikt föreningsliv, livsmedelsbutik, caféer, pizzeria, värdshus, veterinär, distriktssköterska, frisör – och mycket mer. Välkommen till Brf Sundby Äng!

Dela detta

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Infoträff
4 april
Säljstart
11 april
Byggstart
Våren 2019
Inflyttning
September 2020
Projektfakta
 • Antal bostäder 20 radhus
 • Tomtarea 124 - 512 kvm
 • Boarea 120 kvm
 • Antal rum 4-6 Rum och kök
 • Pris Från 1 795 000 kr
 • Månadsavgift Från 4 661 kr
 • Inflyttning September 2020
 • Upplåtelseform Bostadsrätt

Visningar

Visning

Tomtvisning i Brf Sundby Äng

söndag 23 feb

14:00-14:30

Källarängsvägen, Stallarholmen

Läs mer

Försäljning pågår!

Har du hittat ditt drömhus och vill veta mer?

Då är du välkommen att kontakta mäklaren eller OBOS kundansvarig som gärna hjälper dig vidare i dina husdrömmar. Du kan också fylla i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.

Kontaktpersoner

Kundansvarig - Projektsamordnare

Pernilla Eriksson

010-434 13 82

Mäklare

Elisabet Jacobsen

070-28 52 603

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Här bor du bättre än bra

Brf Sundby Äng består av fem huskroppar med fyra radhus i varje, tillsammans bildar dessa ett inbjudande, barnvänligt bostadsområde med nära till både naturen och vattnet. Husen färgsätts i en mjuk och behaglig färgskala som kompletteras av välkomnande blå entrédörrar som sätter den berömda pricken över i:et.

Med gott om bekvämligheter  

När du flyttar in är din trädgård färdiggjord, det innebär att gräsmattan finns på plats och uteplatserna står redo att invigas. Men ett nytt boende ska inte bara vara fint och trivsamt – det ska vara praktiskt också. Varje hus får egen parkeringsplats framför huset och ett rejält förråd som rymmer allt från vinterdäcken till julpyntet.  

Radhus att känna sig hemma i

Härliga, ljusa och välplanerade radhus med social, öppen planlösning på nedre plan och gott om plats för familjens privata liv på ovanvåningen. Inredningen är utvald för att hålla stilen under många år framöver och här finns gott om bekvämligheter som underlättar vardagspusslet, som kök från Vedum och vitvaror från Bosch. Och vill du sätta din egen prägel på ditt nya hem? Då finns en mängd tillvalsmöjligheter att välja mellan. 

Med gott om plats för utemys 

Varje hus får en uteplats med stenplattor på framsidan och en rejäl altan på baksidan av huset. Den färdiga gräsmattan bjuder in till både lek och skön avkoppling, och finns det gröna fingrar i familjen? Då är det bara att sätta igång att skapa ditt eget odlarparadis. Föredrar du att bara vara är det heller inga problem, en mer lättskött tomt får man leta länge efter. 

Modellbeskrivning

Läs mer om husmodellen

Här presenterar vi radhusen i Sundby Äng och du kommer förstå varför just den här husmodellen är en av våra mest populära: den har helt enkelt allt!

Läs mer om husmodellen

Projektutvecklaren berättar

Varför du ska välja Sundby Äng

Att köpa ett gammalt hus innebär underhåll och renoveringar – och att köpa en helt ny egen villa kräver ofta en väldigt tjock plånbok. Men vet du vad? Det finns andra alternativ. Häng med till Sundby Strand!

Läs artikeln

Certifiering

En trygg bostadsrättsmarknad

I detta projekt är bostadsrättsföreningen certifierad genom branschinitiativet "Trygg Brf". Vad detta innebär för dig som köpare kan du läsa vidare om på denna infosida.

Läs mer!

Broschyr

Välj något som passar dig

En av fördelarna med nyproduktion är att man fram till tillverkningen kan påverka inredningen med tillval. Här i broschyren listar vi det som är aktuellt för just Brf Sundby Äng.

Här kan du också se alternativa planlösningar!

Öppna tillvalsbroschyren!

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Stallarholmen är något alldeles extra

Stallarholmen passar perfekt för dig som vill bo lugnt och naturnära – men ändå ha service inom räckhåll. Det här är en ort som sprudlar av kreativitet och har gott om eldsjälar som får saker gjorda. Det mesta händer i det gula industrihuset, här ordnas mängder av aktiviteter för alla åldrar – året om. Missa till exempel inte den populära Korv & Bröd festivalen på vårkanten varje år.

Bad, båtliv och annat skoj

Att bo med närhet till vatten är något alldeles extra. Här har du alla möjligheter till svalkande dopp och spännande utflykter med båt. Barnvänliga Östabadet ligger till exempel mitt i byn. Och trots att Stallarholmen inte är så stort finns här massor av aktiviteter: fotboll, skytte, ridning, yoga, capoeira, dans, barngymnastik och mycket mer. Här finns också Sveriges största vikingaförening som bland annat ordnar en årlig välbesökt vikingafestival.

Vardagsliv och vardagslyx

Här har du bekvämt gångavstånd till såväl förskola som skola (F-6). Färskt surdegsbröd av högsta klass handlar du på Printz Bageri och såväl vardagsmat som ingredienser till fredagsmyset finns på ICA Supermarket Skeppet. Stallarholmen har också rekordmånga småföretag som hjälper till med att sätta guldkant på din vardag med allt från frisör till veterinär och vintagekläder.  

Med stadslivet inom räckhåll  

Stallarholmen ligger inte bara vackert vi Mälaren, utan även strategiskt placerat mitt emellan Strängnäs och Mariefred, omkring en kvart från vardera orten med bil. Till Stockholm tar du dig på en timme, till Eskilstuna tar det omkring 20 minuter och på knappa 40 minuter är du framme i Södertälje. Vill du hellre åka kollektivt har du nära till bussen som tar dig till Strängnäs – eller till Läggesta station där du sedan kan åka vidare mot Stockholm med tåg. 

Mäklaren berättar

Allt fler hittar hem till Stallarholmen

Elisabet Jacobsen på Svensk Fastighetsförmedling berättar varför allt fler hittar hem i charmiga Stallarholmen.

Läs artikeln

Finns i närheten

ICA Supermarket Skeppet – 1,9 km

Printz Bageri – 1 km

Frisör Intensivehair – 1 km

Veterinär – 1 km

Bensinmack – 1,3km

Stallarholmens förskola – 650m 

Stallarholmsskolan – 900m

Busshållplats – 350m 

Nyckelgym – 1km 

Toresunds IP – 350m

Stallarholmens Bågskyttebana – 1,5km

Östabadet – 2,4km

Stallarholmens Golfklubb 4,7km

Stallarholmens Auktioner – 1km 

Mötesplats Stallarholmen – 1km

Bussaba Thaimat – 1km

Printz Bageri – 1 km

Värdshuset Gripen – 1,4km

Pizzeria Berivan – 1,8km

Livet i Brf

En trygg och bekväm boendeform

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Läs mer!

Fördelar med nyproduktion

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer!

Om trybyggnation

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!

Läs mer!