Projekt

Under planering

Brf Sundby Äng

Stallarholmen, Sundby Gård

  • Antal bostäder 20 radhus
  • Säljstart Våren 2019
  • Inflyttning Inflyttning sommaren 2020

Nyproduktion av radhus i Stallarholmen

I Stallarholmen, Strängnäs planerar OBOS ett projektområde med 60 bostäder i blandad bebyggelse. I Brf Sundby Äng planerar vi för 20 radhus som säljs som bostadsrätter.

Här bor du lugnt och naturskönt samtidigt som det bara tar en timma att ta dig till Stockholm. 

Dela detta

Vi planerar för fullt!

Ett stadsdelsprojekt som detta kräver goda förberedelser, omfattande underlag och framförallt ordentlig planering! Arkitekter ritar, vi projekterar och försäljningen planeras. Allt in i minsta detalj!

Anmäl ditt intresse för projektområdetså hör vi av oss när vi har mer information om kommande projekt. Har du frågor under tiden så är du välkommen att kontakta vår projektutvecklare Sara Hägglöv.

Sara Hägglöv
sara.hagglov@obos.se
010-434 14 16

Projektfakta
  • Antal bostäder 20 radhus
  • Säljstart Våren 2019
  • Inflyttning Inflyttning sommaren 2020
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Få mer information

Intresseanmälan

OBOS bildar föreningen

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Tid till annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!