Vi uppfyller bostadsdrömmar som vanligt - läs här om hur vi jobbar under rådande förutsättningar

Projekt

Under planering

Brf Syrenen

Tygelsjö, Tygelsjö Väster

  • Antal bostäder ca 26 st lägenheter
  • Säljstart 2020

26 nya bostäder i Tygelsjö

Mysiga Tygelsjö är verkligen något alldeles extra: en livs levande, skånsk by med hela Malmös, Köpenhamns och världens utbud på bekvämt avstånd. Nu har du också chans att hitta hem här!

I Tygelsjö bor du liksom lagom mycket på landet, med cykelavstånd till havet. I byn finns en hel del service: till exempel bageri, frisör, matbutik, restauranger, skolor, förskolor och hunddagis. Men du har också Malmös och Köpenhamns storstadspuls inom räckhåll. Med buss är du inne i Hyllie på 10 minuter, på samma tid i bilen är du framme vid Öresundsbron.

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Säljstart
2020
Byggstart
Inflyttning
Projektfakta
  • Antal bostäder ca 26 st lägenheter
  • Antal rum 1-4 rum och kök
  • Säljstart 2020
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Få mer information

Intresseanmälan

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Annika Ringblom

  • 010-434 15 08

Om bostadsrätter

Livet i Brf

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Läs mer!

Fördelar med nyproduktion

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer!

Om träbyggnation

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!

Läs mer!