Projekt

Under planering

Brf Vedklyven

Huddinge, Västra Länna

  • Antal bostäder 24 st parhuslägenheter & 8 st friliggande villor
  • Säljstart Hösten 2019

32 moderna hus nära stad och natur

OBOS bygger 36 nya bostäder i Brf Vedklyven i Länna, strax söder om Stockholm. Ett modernt och bekvämt boende i parhus eller villa, med bara 20 minuters resväg till centrala Stockholm.

I Länna kan du njuta av härligt friluftsliv, natur och lekparker inpå knuten, samtidigt som storstadens shopping och nöjen ligger bara en kort biltur bort. Det bästa av två världar, helt enkelt. Nu har vi fått bygglov i projektet och ser fram emot en säljstart sent i höst!

Dela detta

Status på detta projekt

Planerat projekt
Kommande försäljning
Säljstart
Byggstart
Inflyttning

Vi planerar för fullt!

Ett projekt som detta kräver goda förberedelser, omfattande underlag och framförallt ordentlig planering. Arkitekter ritar, vi projekterar och försäljningen planeras. Allt in i minsta detalj! Anmäl ditt intresse för projektet så hör vi av oss med mer information inför säljstarten. Har du frågor under tiden så är du välkommen att kontakta vår kundansvarig.

Ingegerd Aigner

010-434 16 15
projekt.sthlm@obos.se

Projektfakta
  • Antal bostäder 24 st parhuslägenheter & 8 st friliggande villor
  • Säljstart Hösten 2019
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Få mer information

Intresseanmälan

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Moderna hus med härlig uteplats

Brf Vedklyven består av 34 bostäder i parhusform och två friliggande villor. Alla bostäder har 5 rum och kök med en generös altan på baksidan. De friliggande villorna blir något större om cirka 128 kvm. Husen har en exklusiv och modern design med stående panel och fönster utan spröjs. Stora fönster mot altanen ger rymd, ljusinsläpp och kontakt med naturen. Fasaderna färgsätts i jordnära toner för att ge kvarteret en varm och välkomnande känsla.

Vi arbetar fortfarande med exteriöra 3D illustrationer men har tagit fram en vy för att skapa förståelse för husmodellen och dess färgsättning.

Parhus - 101 kvm

Hemtrevligt parhus med öppen planlösning i sociala ytor och gott om förvaring.

På nedre plan från allrummet, möts du av stora fönster med ljusinsläpp med utgång mot uteplatsen och den grönskande naturen. Hallen ger ett modernt och välkomnande intryck med kaklat stengolv och gott om förvaring i form av hatthylla, städskåp och garderob. Köket är stort och stilrent med vitvaror från Siemens och bra arbetsytor. Vardagsrummet har härlig, öppen planlösning med ett generöst ljusinsläpp. Skulle du vilja komma närmare naturen så öppnar du bara upp mot altanen och en solig trädgårdstomt. På nedre plan finns också en WC/Dusch med tvättmaskin och torktumlare.

På övervåningen hittar du ett stort allrum samt master bedroom med stora fönster och en generös skjutdörrsgarderob. Här finns också två något mindre sovrum med dubbelgarderob – perfekta för barnen eller gäster på besök. På övre plan hittar du även husets andra badrum, med exempelvis ljusgrått klinkergolv och vita kakelväggar – även lyxiga detaljer såsom golvvärme och spotlights.

2-plansvilla - 128 kvm

En hemtrevlig villa med öppen planlösning i sociala ytor och gott om förvaring. Planlösningen liknar parhusen, här har vi helt enkelt ökat ytorna - sovrum, allrum, kök och vardagsrum får några extra kvadratmeter. 

Stig in genom hallen som ger ett modernt och välkomnande intryck med kaklat stengolv och gott om förvaring i form av hatthylla, städskåp och garderob. Köket är stort och stilrent med vitvaror från Siemens och bra arbetsytor. Från köket når du vardagsrummet där du möts av stora fönster med ljusinsläpp och utgång mot uteplatsen, ut mot den grönskande naturen. På nedre plan finns också en WC/Dusch med tvättmaskin och torktumlare. 

På övervåningen hittar du ett stort allrum samt master bedroom med stora fönster och en generös skjutdörrsgarderob. Här finns också två något mindre sovrum med dubbelgarderob – perfekta för barnen eller gäster på besök. På övre plan hittar du även husets andra badrum, med ljusgrått klinkergolv och vita kakelväggar – och lyxiga detaljer såsom golvvärme och spotlights. 

Vilken stil passar dig?

Vår inredningsarkitekt har tagit fram tre noggrant utvalda koncept, som följer tid och trend för att erbjuda tillvalspaket med helhetslösningar. Paketen är framtagna för att i de luftiga, sociala ytorna sätta en ton som känns så nära din egen som möjligt. Oavsett vilket utförande du väljer på inredningen, så får du ett hem med hög grundstandard och HTH-kök med vitvaror från Siemens – allt för att du ska kunna flytta in och njuta av livet.   

Klassisk - Standard

Klassiska inredningsdrag som håller både kvalitets- och trendmässigt i många år framöver. 

Stilren - Tillval

Exklusiv inredning i kök med t.ex. skåpsluckor utan handtag och touchfunktion. Inredning i ljusa toner för att skapa rymd. 

Exklusiv - Tillval

Ett sobert alternativ med exklusiv inredning i kök som går i mörka toner. 

Smarta hem

Alla bostäder i Brf Vedklyven utrustas med ett digitalt system som kallas Smarta Hem. Systemet gör det möjligt för dig som boende att låsa bostaden från mobilen samt följa din vatten- och energianvändning. Du kan även anpassa din belysning i och utanför huset beroende på om du är på jobbet, hemma eller bortrest. Systemet kan också slå av och på vattnet till diskmaskin och tvättmaskin, vilket gör att du säkrar ditt hem mot vattenläckage. 

Allt styrs via en smart och lättanvänd app från din smartphone eller läsplatta. I appen når du alla funktioner via en lättnavigerad översikt, som utgår från just ditt hems planlösning. Enkelt, smart och tryggt! 

Skillnad på hus och hem

Vi vet att ett hem är så mycket mer än golv, väggar och tak. Det är en plats för liv och rörelse i livets alla skeden. När vi planerar våra hus är det just detta som är vår utgångspunkt. Hur vi kan skapa förutsättningar för vardagens bestyr och mysiga stunder med nära och kära. För först då kan en bostad bli till ett hem.

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Välkommen till Länna!

Från början var Länna ett fritidshusområde vid Drevviken, som har utvecklats till ett idylliskt och nytt villaområde nära naturen. Idag är det ett perfekt område för den aktiva familjen som vill bo nära city. Västra Länna är beläget söder om Skogås med nära anslutning till Nynäsvägen, bara 20 minuter med bil till centrala Stockholm.

Barnomsorg och butiker

I Länna finns förskolan Blåbärsstället och i Skogås, bara fem minuter från Brf Vedklyven, hittar du ett stort antal förskolor och skolor. I Skogås finns också service i form av flera stora handelscentrum, såväl som Länna köpcentrum, Skogås centrum samt Port 73 och Lager 157. Med andra ord, ett stort serviceutbud av både matbutiker, affärer och restauranger.

Aldrig en tråkig stund

På sommaren finns det en mängd aktiviteter i Skogås för den som är intresserad av fotboll, innebandy, badminton, gymnastik, tennis, scouterna, brottning, simning eller ridning. Vid Ågesta naturområde finns dessutom en 27-hålsgolfbana med en driving range. Det är aldrig långt till ett dopp vid klippbad och sandstränder i Drevviken, eller varför inte ta en mysig kvällspromenad längs någon av naturstigarna? Även på vintern kan man se fram emot skridskoåkning på sjöarna Magelungen och Drevviken och det finns också många fina skidspår nära bostadsområdet. 

Ta en titt!

Är du nyfiken på att ta en titt på bostadsområdet? Sväng av Nynäsvägen vid trafikplats Länna och kör in på Gamla Nynäsvägen, väster om Nynäsvägen. Sväng vid första rondellen in på Vallmyravägen och sedan hittar du Djupdalsvägen, som är den andra gatan till höger som sedan ansluter vidare till Plantslingan.

Finns i närheten

- Länna handelsområde

- Willy:s - 2.5 km

- City Gross - 3 km

- Förskolan Blåbärsstället, Skogås - 1.10 km

- Sjötorpsskolan grundskola (åk 1-3) - 3.5 km

- Internationella Engelska Skolan (åk 4-8), Länna - 1.45 km

- Östra gymnasiet - 4.20 km

Bra kommunikationer in till Stockholm!

- Närhet till naturskön miljö i Dreviken

- Länna badet

- Grillplats vid Kvarnsjön

- Lännaskogens naturreservat

- Visättra sportcenter

 

- Ormteatern, Haninge

- Huddinge huvudbibliotek

- Litografiska museet

- Filmstaden Heron city

- Restaurang Grand Brasseria - 3.6 km

- Restaurang China Huadong - 2.5 km

 

OBOS bildar föreningen

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Fler skäl till att välja nyproduktion!

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!