Projekt

Under planering

Brf Vedklyven

Huddinge, Västra Länna

  • Antal bostäder 12 parhus och 14 friliggande villor
  • Säljstart Vintern 2020/2021
  • Inflyttning 2022

Moderna bostäder nära stad och natur

Strax söder om Stockholms City och beläget mellan två sjöar hittar vi idylliska Länna där OBOS nu utvecklar Brf Vedklyven bestående av 26 bostäder. Här planerar vi för parhus och villor placerade runt en vacker park med grillplats, damm och blommande körsbärsträd. Alla bostäder får egen parkeringsplats, altan och lättskött tomt att pyssla om. Alla fördelar med villalivet paketerat i bekväm bostadsrättsform.

Brf Vedklyven kommer att bestå av tre olika hustyper. Parhus på 101kvm belägna precis intill den vackra parken i området och två olika villastorlekar på 110 och 135kvm som ramar in den rundade gatan. Brf Vedklyven har en exteriör som är unik i sitt slag där vi inspirerats av den omkringliggande naturen vilket återspeglas i val av såväl fasadkulörer som takbeläggning och tomtanpassning. Husen placeras kring en charmig cirkulär återvändsgata som omsluter en vacker park med grönskande träd, damm och gemensam grillplats. Ett stenkast bort finns även en helt ny lekpark. 

OBOS projektområde i Västra Länna i Huddinge Kommun kommer totalt att bestå av ett sextiotal bostäder och beräknas stå färdigt under 2022. Brf Vedklyven är den andra etappen i området och redan nu finns parhusen i grannföreningen Brf Fällkilen ute till försäljning. 

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Infoträff
Säljstart
Byggstart
Inflyttning

En känsla för prisbilden

Det dröjer ett tag till innan vi kan säljstarta Brf Vedklyven och såhär långt i förväg är det svårt att uppskatta priser på bostäderna. Mycket kan hända på bostadsmarknaden tills dess att det är dags för säljstart. Men för att ni ska kunna få en tidig indikation på prisbilden har vi nedan sammanställt exempelpriser för projektet. 

Parhus 101 kvm 

Insats ca 4.450.000 kr - avgift ca 4.500 kr/mån.

Villa 110 kvm

Insats ca 4.850.000 kr - avgift ca 5.000 kr/mån.

Villa 135 kvm

Insats ca 5.100.000 kr - avgift ca 5.500 kr/mån.

Priserna är uppskattade och kan ändras till säljstarten. 

Projektfakta
  • Antal bostäder 12 parhus och 14 friliggande villor
  • Säljstart Vintern 2020/2021
  • Inflyttning 2022
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Projektdokument

Intresseanmälan

Intresserad och vill veta mer?

Anmäl intresse för projektet så håller vi dig uppdaterad fram till säljstarten. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till projektets kundansvarig.

Kontaktpersoner

Projektassistent

Malin Bloom

  • 010-434 14 23
  • 070-600 13 11

Parktomterna

I direkt anslutning till parken i området uppförs 12 parhuslägenheter på 101 kvm. Alla bostäder har en ljus och öppen planlösning, med hög standard i kök och badrum. Med tre sovrum på övre plan, smarta förvaringslösningar och stora fönster är detta ett boendealternativ där man får plats med mycket utan att det känns det minsta trångt.

Varje bostad får en egen biluppställningsplats och ett praktiskt utvändigt förråd. Från vardagsrummet har man omedelbar access till den egna altanen som ligger i fantastiskt sydvästläge. Tomterna kring parhusen anläggs med grus och plattsättning på framsidan och med färdig gräsmatta på baksidan. Här finns utrymme för både egen odling eller dans i vattenspridaren när vädret tillåter. Tomterna ansluts mjukt mot parken med blomstrande buskage som låter grönskan komma in på knuten. 

Husen på parktomterna får en modern exteriör som tagit inspiration från naturen i närområdet. Stående lockpanel, tak i miljövänlig sedum och de jordnära fasadkulörerna upplevs som moderna aspekter i utformningen samtidigt som den klassiska svenska byggtraditionen tydligt genomsyrar området. Utseendet återspeglas även i de närliggande parhusen i grannprojektet, Brf Fällkilen

Trädgårdshusen

I en halvcirkel kring plantslingan uppförs nio friliggande brf-villor på 110 kvm i två våningsplan. Med liggande panel och moderna tak i plåt ramar Trädgårdshusen in gatan och skapar ett nutida uttryck utan att göra anspråk på den idylliska villakänslan. Intill varje hus finns parkeringsplats och eget förråd som rymmer både bildäck, verktyg och barnens pulka.

Trädgårdshusen är optimalt planerade där varje kvadratmeter tagits till vara. Planlösningen är genomgående ljus och gör plats för alla bekvämligheter som hör huslivet till. Bostäderna får rymliga kök från HTH som naturligt sluter samman med matplats och vardagsrum. I Trädgårdshusen finns även 3–4 sovrum, två badrum och egen uteplats.

Skogsvillorna

Skogsvillorna är med sina 135 kvm de största husen i Brf Vedklyven och ligger tryggt placerade längst in i området. Precis som övriga bostäder i området har husen en nutida exteriör med miljömedveten sedum på taken och en färgsättning som knyter samman de olika hustyperna. Varje bostad får två parkeringsplatser och ett utvändigt förråd. Tomterna angränsar mot vacker skogsmark på baksidan som består av berg, träd och lummig grönska. 

Invändigt finner vi en öppen, social och lättmöblerad planlösning. Nedervåningen präglas av ett modernt kök som med en stor köksö bjuder in till såväl matlagning som umgänge. På nedre plan finns också praktiska förvaringslösningar, badrum och separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. 

En trappa upp finns 3 färdiga sovrum och ett allrum som enkelt görs om till ett fjärde sovrum för att passa den större familjen. Här finns även klädkammare och ett rymligt helkaklat badrum med plats för badkar. 

En plats att andas ut på

Börjar livet innanför tullarna kännas trångt?

I Länna kan du njuta av härligt friluftsliv och aktiviteter inpå knuten, samtidigt som du har all service du behöver i din vardag inom räckhåll.

Ja, visa mig Länna!

Finns i närheten

- Länna handelsområde

- Willy:s - 2.5 km

- City Gross - 3 km

- Förskolan Blåbärsstället, Skogås - 1.10 km

- Sjötorpsskolan grundskola (åk 1-3) - 3.5 km

- Internationella Engelska Skolan (åk 4-8), Länna - 1.45 km

- Östra gymnasiet - 4.20 km

Bra kommunikationer in till Stockholm!

- Närhet till naturskön miljö i Dreviken

- Länna badet

- Grillplats vid Kvarnsjön

- Lännaskogens naturreservat

- Visättra sportcenter

 

- Ormteatern, Haninge

- Huddinge huvudbibliotek

- Litografiska museet

- Filmstaden Heron city

- Restaurang Grand Brasseria - 3.6 km

- Restaurang China Huadong - 2.5 km