Projekt

Under planering

Brf Vedklyven

Huddinge, Västra Länna

  • Antal bostäder 22 st parhus & 8 st friliggande villor
  • Säljstart Q1, 2020
  • Inflyttning 2021

30 moderna bostäder nära stad och natur

OBOS bygger 30 nya bostäder i Brf Vedklyven i Länna, strax söder om Stockholm. Ett modernt och bekvämt boende i parhus eller villa, med bara 20 minuters resväg till centrala Stockholm.

Brf Vedklyven består av 22 bostäder i parhusform samt åtta friliggande villor. Husen kommer ha en exklusiv och modern design med stående panel och fasadfärger i jordnära kulörer för att ge kvarteret en varm och välkomnande känsla som samspelar med naturen runt omkring. Stora fönster kommer ge rymd och ljusinsläpp och de generösa altanerna på baksidan blir till ett extra rum för umgänge när vädret tillåter. 

I Länna kan du njuta av härligt friluftsliv, natur och lekparker inpå knuten, samtidigt som storstadens shopping och nöjen ligger bara en kort biltur bort. Det bästa av två världar, helt enkelt. Nu har vi fått bygglov i projektet och ser fram emot en säljstart under kvartal 1, 2020!

Dela detta

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Säljstart
Byggstart
Inflyttning

Vi planerar för fullt!

Ett projekt som detta kräver goda förberedelser, omfattande underlag och framförallt ordentlig planering. Arkitekter ritar, vi projekterar och försäljningen planeras. Allt in i minsta detalj! Anmäl ditt intresse för projektet så hör vi av oss med mer information inför säljstarten. Har du frågor under tiden så är du välkommen att kontakta vår kundansvarig.

Anmäl intresse!
Projektfakta
  • Antal bostäder 22 st parhus & 8 st friliggande villor
  • Säljstart Q1, 2020
  • Inflyttning 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Intresseanmälan

Intresserad och vill veta mer?

Anmäl intresse för projektet så håller vi dig uppdaterad fram till säljstarten. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till projektets kundansvarig.

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Ingegerd Aigner

  • 010-434 16 15
  • 070-600 57 96

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Moderna hus med härlig uteplats

Brf Vedklyven består av 22 bostäder i parhusform och åtta friliggande villor. Alla bostäder har 5 rum och kök med en generös altan på baksidan. De friliggande villorna blir något större om cirka 128 kvm. Husen har en exklusiv och modern design med stående panel och fönster utan spröjs. Stora fönster mot altanen ger rymd, ljusinsläpp och kontakt med naturen. Fasaderna färgsätts i jordnära toner för att ge kvarteret en varm och välkomnande känsla.

Vi arbetar fortfarande med exteriöra 3D illustrationer men har tagit fram en vy för att skapa förståelse för husmodellen och dess färgsättning.

Skillnad på hus och hem

Vi vet att ett hem är så mycket mer än golv, väggar och tak. Det är en plats för liv och rörelse i livets alla skeden. När vi planerar våra hus är det just detta som är vår utgångspunkt. Hur vi kan skapa förutsättningar för vardagens bestyr och mysiga stunder med nära och kära. För först då kan en bostad bli till ett hem.

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Välkommen till Länna!

Från början var Länna ett fritidshusområde vid Drevviken, som har utvecklats till ett idylliskt och nytt villaområde nära naturen. Idag är det ett perfekt område för den aktiva familjen som vill bo nära city. Västra Länna är beläget söder om Skogås med nära anslutning till Nynäsvägen, bara 20 minuter med bil till centrala Stockholm.

Barnomsorg och butiker

I Länna finns förskolan Blåbärsstället och i Skogås, bara fem minuter från Brf Vedklyven, hittar du ett stort antal förskolor och skolor. I Skogås finns också service i form av flera stora handelscentrum, såväl som Länna köpcentrum, Skogås centrum samt Port 73 och Lager 157. Med andra ord, ett stort serviceutbud av både matbutiker, affärer och restauranger.

Aldrig en tråkig stund

På sommaren finns det en mängd aktiviteter i Skogås för den som är intresserad av fotboll, innebandy, badminton, gymnastik, tennis, scouterna, brottning, simning eller ridning. Vid Ågesta naturområde finns dessutom en 27-hålsgolfbana med en driving range. Det är aldrig långt till ett dopp vid klippbad och sandstränder i Drevviken, eller varför inte ta en mysig kvällspromenad längs någon av naturstigarna? Även på vintern kan man se fram emot skridskoåkning på sjöarna Magelungen och Drevviken och det finns också många fina skidspår nära bostadsområdet. 

Ta en titt!

Är du nyfiken på att ta en titt på bostadsområdet? Sväng av Nynäsvägen vid trafikplats Länna och kör in på Gamla Nynäsvägen, väster om Nynäsvägen. Sväng vid första rondellen in på Vallmyravägen och sedan hittar du Djupdalsvägen, som är den andra gatan till höger som sedan ansluter vidare till Plantslingan.

Finns i närheten

- Länna handelsområde

- Willy:s - 2.5 km

- City Gross - 3 km

- Förskolan Blåbärsstället, Skogås - 1.10 km

- Sjötorpsskolan grundskola (åk 1-3) - 3.5 km

- Internationella Engelska Skolan (åk 4-8), Länna - 1.45 km

- Östra gymnasiet - 4.20 km

Bra kommunikationer in till Stockholm!

- Närhet till naturskön miljö i Dreviken

- Länna badet

- Grillplats vid Kvarnsjön

- Lännaskogens naturreservat

- Visättra sportcenter

 

- Ormteatern, Haninge

- Huddinge huvudbibliotek

- Litografiska museet

- Filmstaden Heron city

- Restaurang Grand Brasseria - 3.6 km

- Restaurang China Huadong - 2.5 km

 

Om livet i Brf

Tryggt och bekvämt boende

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Läs mer!

Fördelar med nyproduktion

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer!

Om träbyggnation

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!

Läs mer!