Försäljning pågår

Brf Vikaholms Allé 5

Växjö, Vikaholm

  • Antal bostäder 32 lägenheter
  • Antal rum 2-4 rum och kök
  • Pris från 1 245 000 kr
  • Månadsavg. fr. 3 596 kr/mån
  • Inflyttning Från våren 2018
  • Säljstart November 2017

Brf Vikaholms Allé 5

Vikaholm är ett nytt bostadsområde i Växjö som fungerar som en naturlig fortsättning av stadsdelen Teleborgs södra del. Här bygger OBOS 32 välplanerade lägenheter i ett familjärt kvarter nära naturen och med staden inom lagom räckhåll. Välkommen till Brf Vikaholms Allé 5!

Projektet är säljstartat!

Vi samarbetar med Bergstrand Fastighetsmäklare i projektet. Har du frågor om projeket så hör gärna av dig till dem så berättar de mer. 

Niklas Carlsson
Fastighetsmäklare
Direkt: 0470-132 87
niklas@maklare-bergstrand.se

Anna Storbjörk
Fastighetsmäklare
Direkt: 0470-132 86
anna@maklare-bergstrand.se

Hitta bostad

Få mer information

Intresseanmälan

Bostäderna

Här ska det byggas!

I Brf Vikaholms Allé 5 kommer vi att bygga 32 välplanerade lägenheter utifrån vårt bostadskoncept Start Living. Lägenheterna byggs i storlekarna 67, 82 och 95 m². 

Ladda ner projektbroschyren

Skillnad på hus och hem!

Vi vet att ett hem är så mycket mer än golv, väggar och tak. Det är en plats för liv och rörelse i livets alla skeden. 

När vi planerar våra hus är det just detta som är vår utgångspunkt. Hur vi kan skapa förutsättningar för vardagens bestyr och mysiga stunder med nära och kära. För först då kan en bostad bli till ett hem.

Välkommen till Vikaholm

Perfekt läge för den aktive

Omgivningarna kring Teleborg erbjuder fantastiska strövområden med goda möjligheter för motion och rekreation. Runt Södra Bergundasjön, som stadsdelen är byggd längs med finns en fin strandpromenad. Sjön och sjöarna runt omkring lockar även med bad, fiske och båtturer. En annan fördel för den aktive är tillgången till en mängd olika idrottsaktiviteter med en stor idrottshall och idrottsplaner. Söder om bostadsområdet har en damm utformats till ett trevligt utflyktsmål med promenadvägar, äppelträd och sittplatser.

Service, skolor och kommunikationer

I Teleborg finns ett bra serviceutbud med bland annat livsmedelsbutiker, restauranger, tandvård och vårdcentral. I närområdet finns ett flertal skolor och Linnéuniversitetet. I Vikaholm finns det en ny förskola och även den nya lekplatsen Sagolandet; en härlig plats för lek och äventyr och ett perfekt ställe för pulkaåkning vintertid. Till centrala Växjö tar du dig enkelt med cykel, bil eller buss. Cykellederna i området är säkra och väl utbyggda. Bussförbindelsen är tät och bussen stannar strax utanför bostaden.

OBOS bildar bostadsrättsföreningen

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera föreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Tid till annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer om fördelarna med ett nytt hem

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!

Dela detta