Försäljning pågår

Brf Vikaholms Allé 5

Växjö, Vikaholm

  • Antal bostäder 32 lägenheter
  • Antal rum 2-4 rum och kök
  • Pris från 1 245 000 kr
  • Månadsavg. fr. 3 596 kr/mån
  • Inflyttning Från mars 2018

Brf Vikaholms Allé 5

Vikaholm är ett nytt bostadsområde i Växjö som fungerar som en naturlig fortsättning av stadsdelen Teleborgs södra del. Här bygger OBOS 32 välplanerade lägenheter i ett familjärt kvarter nära naturen och med staden inom lagom räckhåll. Välkommen till Brf Vikaholms Allé 5!

Projektet är säljstartat!

Vi samarbetar med Bergstrand Fastighetsmäklare i projektet. Har du frågor om projeket så hör gärna av dig till dem så berättar de mer. 

Niklas Carlsson
Fastighetsmäklare
Direkt: 0470-132 87
niklas@maklare-bergstrand.se

Anna Storbjörk
Fastighetsmäklare
Direkt: 0470-132 86
anna@maklare-bergstrand.se

Hitta bostad

Få mer information

Intresseanmälan

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Här ska det byggas!

I Brf Vikaholms Allé 5 kommer vi att bygga 32 välplanerade lägenheter utifrån vårt bostadskoncept Start Living. Lägenheterna byggs i storlekarna 67, 82 och 95 m². 

Ladda ner projektbroschyren

Ett smart byggsystem

Husen  byggs med vårt koncept "Start Living" som baseras på ett antal volymer kan sättas samman till flera olika modeller. På detta sätt har vi skapat ett mer kostnadseffektivt byggande.

Vi på OBOS vill ge så många som möjligt chansen att komma in på bostadsmarknaden. Därför har lagt ner mycket arbete för att kunna erbjuda en standard som tilltalar de flesta och samtidigt ger en trevlig prislapp. 

Skillnad på hus och hem!

Vi vet att ett hem är så mycket mer än golv, väggar och tak. Det är en plats för liv och rörelse i livets alla skeden. 

När vi planerar våra hus är det just detta som är vår utgångspunkt. Hur vi kan skapa förutsättningar för vardagens bestyr och mysiga stunder med nära och kära. För först då kan en bostad bli till ett hem.

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Välkommen till Vikaholm

Perfekt läge för den aktive

Omgivningarna kring Teleborg erbjuder fantastiska strövområden med goda möjligheter för motion och rekreation. Runt Södra Bergundasjön, som stadsdelen är byggd längs med finns en fin strandpromenad. Sjön och sjöarna runt omkring lockar även med bad, fiske och båtturer. En annan fördel för den aktive är tillgången till en mängd olika idrottsaktiviteter med en stor idrottshall och idrottsplaner. Söder om bostadsområdet har en damm utformats till ett trevligt utflyktsmål med promenadvägar, äppelträd och sittplatser.

Service, skolor och kommunikationer

I Teleborg finns ett bra serviceutbud med bland annat livsmedelsbutiker, restauranger, tandvård och vårdcentral. I närområdet finns ett flertal skolor och Linnéuniversitetet. I Vikaholm finns det en ny förskola och även den nya lekplatsen Sagolandet; en härlig plats för lek och äventyr och ett perfekt ställe för pulkaåkning vintertid. Till centrala Växjö tar du dig enkelt med cykel, bil eller buss. Cykellederna i området är säkra och väl utbyggda. Bussförbindelsen är tät och bussen stannar strax utanför bostaden.

OBOS bildar föreningen

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Tid till annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer om fördelarna med ett nytt hem

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!

Dela detta