Kommande

Brf Vikaholms Allé 5

Växjö, Vikaholm

  • Antal bostäder 32 lägenheter
  • Antal rum 2-4 rum och kök
  • Pris från 1 197 000 kr
  • Månadsavg. fr. 3596 kr
  • Inflyttning Kvartal 1 2018

Brf Vikaholms Allé 5

Vikaholm är ett nytt bostadsområde i Växjö som fungerar som en naturlig fortsättning av stadsdelen Teleborgs södra del. Brf Vikaholms Allé 5 består av totalt 32 lägenheter i storlekarna 67, 82 och 95 m². Husen byggs utifrån vårt eget bostadskoncept Start Living. Inflyttning beräknas till första kvartalet 2018. Välkommen med din intresseanmälan!

Service, skolor och kommunikationer

I Teleborg finns ett bra serviceutbud med bland annat livsmedelsbutiker, restauranger, tandvård och vårdcentral. I närområdet finns ett flertal skolor och Linnéuniversitetet. I Vikaholm finns det en ny förskola och även den nya lekplatsen Sagolandet; en härlig plats för lek och äventyr och ett perfekt ställe för pulkaåkning vintertid. Till centrala Växjö tar du dig enkelt med cykel, bil eller buss. Cykellederna i området är säkra och väl utbyggda. Bussförbindelsen är tät och bussen stannar strax utanför bostaden.

Perfekt läge för den aktive

Omgivningarna kring Teleborg erbjuder fantastiska strövområden med goda möjligheter för motion och rekreation. Runt Södra Bergundasjön, som stadsdelen är byggd längs med finns en fin strandpromenad. Sjön och sjöarna runt omkring lockar även med bad, fiske och båtturer. En annan fördel för den aktive är tillgången till en mängd olika idrottsaktiviteter med en stor idrottshall och idrottsplaner. Söder om bostadsområdet har en damm utformats till ett trevligt utflyktsmål med promenadvägar, äppelträd och sittplatser.

Start Living 67 kvm

Lägenheten karaktäriseras av de öppna och ljusa ytorna mellan vardagsrummet, matplatsen och köket. Detta ger goda förutsättningar för social samvaro och umgänge. Köket erbjuder alla praktiska nödvändigheter som krävs för god matlagning. Här finns även gott om bänkyta som dessutom kompletteras med en praktisk köksö. Badrummet är väl tilltaget - här finns badrumsinredning, duschplats samt tvättmaskin och torktumlare. Den rymliga klädkammaren om 2 kvm i entrén och lägenhetens garderober i hallen och det stora sovrummet ger goda förvaringsmöjligheter.

Start Living 82 kvm

Planlösningen i denna praktiska lägenhet är mycket välplanerad vilket gör att det finns gott om utrymme och förutsättningar för livets behov. Det öppna sambandet mellan vardagsrummet, matplatsen och köket tillför en öppen känsla och skapar härliga ytor för socialt umgänge. I köket finns allt du behöver och de redan generösa bänkytorna kompletteras med en praktisk köksö.

Genom en passage från vardagsrummet, som bidrar till en känsla av avskildhet, når du de två sovrummet och en av bostadens klädkammare. Det ena sovrummet kan efter behov och smak anpassas till ett arbetsrum eller liknande. Lägenhetens väl tilltagna WC är utrustad med badrumsinredning, duschplats samt tvättmaskin och torktumlare. Förvaringsmöjligheterna är med två rymliga klädkammare, städskåp och garderober i sovrummen mycket goda.

Start Living 95 kvm

Med sina tre sovrum och välplanerade ytor är detta en praktisk bostad för den som är i behov av mycket utrymme. Det öppna sambandet mellan vardagsrum, matplats och kök ger en känsla av samvaro och rymd. Detta förstärks ytterligare av den franska balkongen som är i anslutning till vardagsrummet. Det välutrustade köket med generösa bänkytor och köksö ger goda förutsättningar för god matlagning.

Genom en passage från vardagsrummet når du två av sovrummen och en av bostadens klädkammare. Det tredje sovrummet ligger lite avskilt i anslutning till entrén. Lägenhetens väl tilltagna WC är utrustad med badrumsinredning, duschplats samt tvättmaskin och torktumlare. Förvaringsmöjligheterna är med två rymliga klädkammare, städskåp och garderober i sovrummen mycket goda.

Välkommen till Brf Vikaholms Allé 5!

För mer information

Projektutvecklare Johan Nilsson, tel 010-434 12 49
johan.nilsson@obos.se

Få mer information

Intresseanmälan