Projekt

Försäljning pågår

Brf Vikaholms Allé 5

Växjö, Vikaholm

  • Antal bostäder 32 lägenheter
  • Pris Från 1 245 000 kr
  • Inflyttning Hösten 2018

Nya smarta lägenheter i gröna, sköna Vikaholm

Vikaholm är Växjös nyaste bostadsområde, en naturlig fortsättning på stadsdelen Teleborg. Här bor du bekvämt och prisvärt i ljusa och trevliga lägenheter, med nära till naturen – och med både Linnéuniversitetet och hela stadens utbud inom räckhåll.

Vikaholms Allé 5 består av 2 huskroppar med totalt 32 lägenheter. Husens ljusa färgsättning ger ett lugnt och trivsamt intryck till kvarteret som självklart också pryds av en hel del grönska. Här finns också en egen lekplats som bjuder in barnen till bus med kompisarna i området.

Dela detta

Chans till snabb inflytt!

Det finns fortfarande lägenheter i projektet och vi samarbetar med Bergstrand Fastighetsmäklare i försäljningen. Har du frågor om projeket så hör gärna av dig till dem så berättar de mer. 

Niklas Carlsson 
Fastighetsmäklare 
Direkt: 0470-132 87 
niklas@maklare-bergstrand.se

Anna Storbjörk 
Fastighetsmäklare 
Direkt: 0470-132 86 
anna@maklare-bergstrand.se

Anmäl dig på projektet så hör vi av oss!
Projektfakta
  • Antal bostäder 32 lägenheter
  • Boarea 67-95 m²
  • Antal rum 2-4 rum och kök
  • Pris Från 1 245 000 kr
  • Månadsavgift Från 3 596 kr
  • Inflyttning Hösten 2018
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Intresseanmälan

Anmäl intresse så kontaktar vi dig!

Under "Hitta bostad" kan du se status, pris och planlösning på objekten i projektet. Hitta din favorit och anmäl intresse så hör vi av oss till dig.

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Hemtrevligt kvarter

Brf Vikaholms Allé 5 ligger oerhört fint i området, omgivet av orörd natur på flera sidor. Husens ljusa färgsättning ger ett lugnt och trivsamt intryck till kvarteret som självklart också pryds av en hel del grönska. Här finns också en egen lekplats som bjuder in barnen till bus med kompisarna i området.

Med vardagssmarta lösningar 

De kanske inte är det första man tänker på, men ofta är det de små, praktiska detaljerna som sätter guldkant på vardagen. Till exempel att varje hushåll har sin egen parkeringsplats i direkt anslutning till husen. Eller att varje lägenhet har ett rejält förråd på sitt våningsplan. Eller vad sägs om postboxsystemet som gör att du kan få dina paket levererade direkt hem till husets entré och slipper åka till postombudet? Här finns gott om små detaljer som underlättar vardagspusslet.

Lägenheter för det ljuva vardagslivet

I Brf Vikaholms Allé 5 bor du i rymliga, öppna och trevliga lägenheter. Här finns tvåor, treor och fyror att välja mellan, alla med öppen planlösning, egen uteplats och med gott om bekvämligheter för en ljuvligare vardag.

I Boväljaren hittar du planlösningar och priser!

Gott om plats för utelivet

Oavsett om du vill använda dina gröna fingrar eller föredrar att slappa i solstolen – här finns goda möjligheter till alla sorters uteliv. Lägenheterna i marknivå har egna uteplatser med trädäck. Och lägenheterna på de övre våningarna har sina väl tilltagna uteplatser i bästa söderläge på loftgången. Vindskyddat och klart, så att du kan njuta av årets första utefika tidigt om våren.

Skillnad på hus och hem

Vi vet att ett hem är så mycket mer än golv, väggar och tak. Det är en plats för liv och rörelse i livets alla skeden. 

När vi planerar våra hus är det just detta som är vår utgångspunkt. Hur vi kan skapa förutsättningar för vardagens bestyr och mysiga stunder med nära och kära. För först då kan en bostad bli till ett hem.

Start Living - ett smart byggsystem

Vi på OBOS kallar oss gärna samhällsbyggare, och Start Living har tagits fram för att ge så många som möjligt chansen att komma in på bostadsmarknaden och kunna investera i sitt eget boende. Vi har också lagt ner mycket arbete för att kunna erbjuda en standard som tilltalar de flesta och samtidigt ger en trevlig prislapp.

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Aktiv fritid med närhet till det mesta

Omgivningarna kring Vikaholm erbjuder fantastiska strövområden med goda möjligheter till motion och rekreation. Till exempel har en damm i närheten utformats till ett trevligt utflyktsmål med promenadvägar, äppelträd och sittplatser. Runt närmaste sjön, Södra Bergundasjön, finns en fin strandpromenad. Både Södra Bergundasjön och sjöarna runt omkring lockar också till bad, fiske och båtturer.  

I närområdet har du tillgång till en mängd olika idrottsaktiviteter med en stor idrottshall och idrottsplaner.

Service, skolor och kommunikationer

I grannstadsdelen Teleborg finns ett bra serviceutbud med bland annat livsmedelsbutiker, restauranger, tandvård och vårdcentral. I närområdet finns ett flertal skolor och Linnéuniversitetet ligger på bekvämt cykelavstånd från Brf Vikaholms Allé 5. I Vikaholm finns en ny förskola och även den nya lekplatsen Sagolandet; en härlig plats för lek och äventyr. Till centrala Växjö tar du dig enkelt med cykel, buss eller bil. Cykellederna i området är säkra och väl utbyggda. Bussförbindelsen är tät och bussen stannar strax utanför bostaden. 

Finns i närheten

Cirkle K 3,7 km

Ica Kvantum 4,3 km 

Willys 4,7 km 

Vikaholms förskola 650 m 

Förskolan skeppet 1 km 

Torpaskolans förskola 1,2 km 

Linnéuniversitetet 3,4 km

 

 

 

Sporthall 3,5 km 

Naturreservat 4,3 km 

VUGI/Olympen Träningscenter 4,8 km 

Lekplats sagolandet 650 m 

Plaza del Davine, Spa 1,5 km 

Linnéateatern 1,6 km 

 

 

 

Krikors Pizza & Kebeb 1,5 km

Café Lybäck 2,4 km 

Subway 3,9 km 

Stenladans restaurang 4,1 km 

Om bostadsrätter

Livet i Brf

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Läs mer

Fördelar med nyproduktion

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer

Om träbyggnation

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!

Läs mer