Inflyttning direkt!

Projekt

Försäljning pågår

Brf Vinterängen

Skellefteå, Morö Backe

  • Antal bostäder 14 radhus
  • Pris Från 1 890 000 kr
  • Inflyttning Direkt!

Trivsamma, nybyggda radhus i ett etablerat område

Morö Backe är ett av Skellefteås största bostadsområden som är väldigt populärt bland barnfamiljer. Här har OBOS byggt 14 välplanerade radhus i projektet Brf Vinterängen.

I Morö Backe finns naturen precis runt husknuten samtidigt som det är nära till alla bekvämligheter man kan tänka sig. Välkommen till Brf Vinterängen!

Dela detta

Status på detta projekt

Planerat projekt
Kommande försäljning
Säljstart
Byggstart
Visningshus
Inflyttning
Vintern 2019

Försäljning pågår!

I det här projektet samarbetar vi med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå i försäljningen. Titta närmare på bostäderna i boväljaren och hör sedan av dig till mäklare Viktoria Backlund så hjälper hon dig vidare i dina bostadsdrömmar. 

Anmäl intresse så hör vi av oss!

Bankerbjudande

Räntefritt handpenningslån!

Länsförsäkringar har tagit fram ett riktigt bra erbjudande till dig som köper bostad i Brf Vinterängen.

Se erbjudandet!
Projektfakta
  • Antal bostäder 14 radhus
  • Boarea 107 m²
  • Antal rum 4-5 rum och kök
  • Pris Från 1 890 000 kr
  • Månadsavgift 4 670 kr
  • Inflyttning Direkt!
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Visningar

Visningshus i Brf Vinterängen

Tids­bokning

Pingstgatan, Skellefteå

Boka tid

Intresseanmälan

Anmäl intresse så kontaktar vi dig!

Under "Hitta bostad" kan du se status, pris och planlösning på objekten i projektet. Hitta din favorit och anmäl intresse så hör vi av sig till dig.

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Johanna Udd

010-434 14 65

070-601 63 12

Mäklare

Viktoria Backlund

070-677 80 51

Mäklare

Camilla Solstrid

0910-73 89 05

070-332 98 75

Projektet

Ett bostadsprojekt som detta är så mycket mer än de enskilda huset. Här ska alla som flyttar in trivas och bostäderna harmonisera för en skön kvarterskänsla.

Lugnt och lummigt

Brf Vinterängen får ett härligt, lugnt läge – högst upp i området och fritt från genomfartstrafik. Husens jordnära färgsättning bidrar till att skapa en trivsam kvarterskänsla. Brf Vinterängen ligger omgivet av grönområden och byggs kring en mysig innergård som skapar en modern Bullerby-känsla av gemenskap i kvarteret. 

Med gott om bekvämligheter  

Ett nytt boende ska inte bara vara fint och trivsamt – det ska vara praktiskt också. I Brf Vinterängen parkerar du bilen i egen carport och till varje hus ingår ett stort förråd på 7 kvm, bekvämt placerat precis vid husets entré. Och hela Morö Backe är sammanbundet med gång- och cykelbanor som gör det enkelt och säkert att ta sig fram – vart du än ska. 

Kvartersskiss

Hitta din favorit i kvarteret

Ibland vill man se bostäderna på en riktig karta eller ritning - så vi gjorde en kvarterskiss. Vart skulle du trivas bäst?

Öppna större bild!

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Här bor man bättre än bra

Härliga radhus med fyra ljusa rum och kök – social, öppen planlösning på nedre plan och gott om plats för privatlivet på ovanvåningen. Alla bekvämligheter som underlättar vardagspusslet och en stor, härlig altan som grädde på moset. Vad kan man mer begära?  

Med gott om plats för utemys 

Varje hus får en rejäl altan på baksidan av huset med trappa ner till den färdiga gräsmattan som inbjuder till både lek och skön avkoppling. Finns det gröna fingrar i familjen? Då är det bara att sätta igång att skapa ditt eget odlarparadis. Och föredrar du att bara vara är det heller inga problem, en mer lättskött tomt får man leta länge efter. 

Se planlösningar och priser här!

Artikel

Ett toppenläge på Morö Backe

Johanna berättar om härliga Morö Backe.

Läs artikeln här!

Artikel

Skandinavisk stil med färgglad harmoni

Läs om inredare Zalina Lindners tankar när hon inredde visningshuset i Brf Vinterängen.

Läs artikeln här!

Start Living - ett smart byggsystem

Vi på OBOS kallar oss gärna samhällsbyggare, och Start Living har tagits fram för att ge så många som möjligt chansen att komma in på bostadsmarknaden och kunna investera i sitt eget boende. Vi har också lagt ner mycket arbete för att kunna erbjuda en standard som tilltalar de flesta och samtidigt ger en trevlig prislapp.

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Ett perfekt område för den aktiva familjen

Utöver ett utomordentligt bra boende får du som boende i området Morö Backe fina möjligheter att ströva i naturen. Dessutom ligger 4H-gården Lilla Lyckan här, vilket ger barn och ungdomar möjlighet att lära sig mer om djur och deras skötsel. På Morö Backe finns flera fotbollsplaner där Morön BK har verksamhet och i närheten finns dessutom ett ridhus där Skellefteå ridklubb verkar.  

Med stan – och världen – runt hörnet  

Bussförbindelsen in till stan där du hittar all tänkbar service är tät, och precis norr om Morö Backe finns Solbackens handelsområde med butiker, stora mataffärer och apotek. Med bil tar det bara åtta minuter från Morö Backe till centrala Skellefteå. I Skellefteå går E4:an alldeles förbi centrum, det är 15 kilometer till flygplatsen, och 20 minuter med bil till Skelleftehamn. Perfekt för dig som snabbt vill nå ut i världen med andra ord!  

Barnvänligt till max   

Här finns låg- och mellanstadieskolan Morö Backe skola som en naturlig del av bostadsområdet. Du hittar också ett flertal förskolor, varav en så ny som från 2012, och det finns gott om stora fina lekplatser. Området har dessutom en egen vårdcentral, och på Morö Backe Torg finns restauranger, kiosk, bibliotek och fritidsgård. Det planeras även för ett äldreboende.  

Finns i närheten

ICA 2,5 km

MB Livs 2km

Bensinstation 3,5

Bibliotek 2 km

Morö Backe skola 2 km

Busshållplats 2 km

4H Gård 2 km

Fotbollsplan 2 km

Skellefteå centrum 6 km

Skellefteå Kraft Arena 5 km

Pairats Thai 2 km

MAX hamburgare 5 km

OBOS bildar föreningen

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Vill du veta mer om vad livet i Brf innebär har vi samlat det viktigaste i en Brf-guide!

Läs mer om Brf!

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer om fördelar med nyproduktion

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!