Planering pågår

Brf Elins Trädgårdar

Växjö, Bredvik

  • Antal bostäder 24 lägenheter
  • Säljstart Vintern 2018

Brf Elins Trädgårdar

I Bredvik har vi den stora glädjen att uppföra ett ombonat och stilfullt bostadskvarter, Elins Trädgårdar. Här bygger vi bland annat 24 lägenheter som säljs som bostadsrätter.

Inredningen har en hög standard och alla faciliteter man kan önska sig för ett trivsamt och bekvämt boende. i Brf Elins Trädgårdar planerar vi för 24 lägenheter som säljs som bostadsrätter. Med en snabb påfart till väg 23 är det ett perfekt läge för pendlare.

Vi planerar för fullt!

Ett bostadsprojekt som detta kräver goda förberedelser, omfattande underlag och framförallt ordentlig planering! Arkitekten ritar, vi projekterar och försäljningen planeras. Allt in i minsta detalj!

Anmäl ditt intresse på projektet så hör vi av oss när försäljningen närmar sig. I takt med att projektets delar faller på plats kommer vi uppdatera med planlösningar, 3D-bilder och priser. 

Få mer information

Intresseanmälan

Fördelar med nyproduktion

Tid till annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer om fördelarna med ett nytt hem

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller moduler som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - modernt!

Läs mer
Dela detta