Planering pågår

Hälltorps gård

Trollhättan, Hälltorps gård

  • Antal bostäder 120 radhus och flerbostadshus
  • Antal rum 2-5 rum och kök

Hälltorps gård

Hälltorps gård blir ett nytt bostadskvarter i Hällstorp, Trollhättan. Här planerar OBOS byggnation av 120 radhus och lägenheter i storlekarna 2-5 rum och kök. Områdets moderna utformning och det lugna läget ger goda förutsättningar för livskvalitet.

Området och bilderna är framtagna i samarbete med Kjellgren Kaminsky Architecture AB.

Ett modernt boende

I Hälltorp får du det bästa från två världar, här har du böljande åkermark, promenadstråk och natur runt knuten – samtidigt som du har nära till matbutiker, lekparker, skolor och förskolor.
Bostadsområdet är med sina mysiga innegårdar, odlingar och naturliga mötesplatser utformade för att ge både barn och vuxna ytor att umgås, leka och trivas på. Detta moderna utförande skapar ett harmoniskt och trevligt sammanhang som binder samman bostäderna.

Service och kommunikationer

Här bor du med bekvämt avstånd till den service som krävs för att vardagen ska gå ihop. För barnfamiljen finns Strömslundsskolan (F-9) och förskolorna Kvarnen och Toppluvan nära till hands, det är inte heller långt att ta sig till västra Trollhättans övriga utbud av skolor och förskolor. I närheten av området finns även Coop Konsum.

Via buss, bil eller cykel kan du ta dig till Trollhättans centrum. Här finner du ett rikt utbud och shopping nöje. Är du ute efter storstadspuls är det heller aldrig långt till Göteborg, dit du har goda kommunikationer via tåg, buss och bil.

För mer information

Fredrik Karlsson, tel 010-434 12 93
fredrik.karlsson@obos.se

Få mer information

Intresseanmälan