Projekt

Planerat

Hälltorps gård

Trollhättan, Hälltorp

  • Antal bostäder 120 radhus och flerbostadshus

Nyproduktion av radhus och lägenheter i Hälltorps gård

Hälltorps gård blir ett nytt bostadskvarter i Hälltorp, Trollhättan. Här planerar OBOS byggnation av 120 radhus och lägenheter i storlekarna 2-5 rum och kök.

Dela detta

Vi planerar för fullt!

Ett bostadsprojekt som detta kräver goda förberedelser, omfattande underlag och framförallt ordentlig planering! Arkitekten ritar, vi projekterar och försäljningen planeras. Allt in i minsta detalj!

Anmäl ditt intresse på projektet så hör vi av oss när försäljningen närmar sig. I takt med att projektets delar faller på plats kommer vi uppdatera med planlösningar, 3D-bilder och priser.

Projektfakta
  • Antal bostäder 120 radhus och flerbostadshus
  • Antal rum 2-5 rum och kök
  • Upplåtelseform Äganderätt

Få mer information

Intresseanmälan

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Ett modernt boende

I Hälltorp får du det bästa från två världar, här har du böljande åkermark, promenadstråk och natur runt knuten – samtidigt som du har nära till matbutiker, lekparker, skolor och förskolor. 

Bostadsområdet är med sina mysiga innegårdar, odlingar och naturliga mötesplatser utformade för att ge både barn och vuxna ytor att umgås, leka och trivas på. Detta moderna utförande skapar ett harmoniskt och trevligt sammanhang som binder samman bostäderna.

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Service och kommunikationer

Här bor du med bekvämt avstånd till den service som krävs för att vardagen ska gå ihop. För barnfamiljen finns Strömslundsskolan (F-9) och förskolorna Kvarnen och Toppluvan nära till hands, det är inte heller långt att ta sig till västra Trollhättans övriga utbud av skolor och förskolor. I närheten av området finns även Coop Konsum.

Via buss, bil eller cykel kan du ta dig till Trollhättans centrum. Här finner du ett rikt utbud och shopping nöje. Är du ute efter storstadspuls är det heller aldrig långt till Göteborg, dit du har goda kommunikationer via tåg, buss och bil.

Tid till annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!