Projekt

Försäljning pågår

Hälltorps gård

Trollhättan, Hälltorp

  • Antal bostäder 140 radhus och flerbostadshus

Nyproduktion av radhus och lägenheter i Hälltorps gård

Hälltorps gård blir ett nytt bostadskvarter i Hälltorp, Trollhättan. Här planerar OBOS byggnation av 140 radhus och lägenheter i storlekarna 2-5 rum och kök.

Dela detta

Vi planerar för fullt!

Ett bostadsprojekt som detta kräver goda förberedelser, omfattande underlag och framförallt ordentlig planering! Arkitekten ritar, vi projekterar och försäljningen planeras. Allt in i minsta detalj!

Anmäl ditt intresse för respektive projektet så håller vi dig uppdaterad. 

Brf Pomologen

I Brf Pomologen planerar vi för 24 radhus om 107-120 kvm. Det blir ett lättskött och bekvämt boende i ett mysigt område. Anmäl ditt intresse för projektet så håller vi dig uppdaterad med nyheter och information om försäljningen.

Anmäl dig här

Hyresrätter i Hälltorps gård

Här planerar vi för hyresrättslägenheter i flerbostadshus. Anmäl ditt intresse för projektet så förmedlar vi dina kontakter till hyresbolaget som ska förvalta bostäderna.

Anmäl dig här

Projektfakta
  • Antal bostäder 140 radhus och flerbostadshus
  • Antal rum 2-5 rum och kök
  • Upplåtelseform Bostadsrätt, Hyresrätt

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Ett modernt boende

Bostadsområdet är med sina mysiga innegårdar, odlingar och naturliga mötesplatser utformade för att ge både barn och vuxna ytor att umgås, leka och trivas på. Detta moderna utförande skapar ett harmoniskt och trevligt sammanhang som binder samman bostäderna.

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Naturnära boende i mys

Hälltorps gård ligger i en attraktiv del av Trollhättan med närhet till både centrum, badplats i Öresjö och natursköna promenadstråk efter Göta älv. I Hälltorp får du verkligen det bästa från två världar. Här har du böljande åkermark, promenadstråk och natur runt knuten – samtidigt som du har nära till både matbutiker, lekparker, skolor och förskolor.

Naturligt och modernt

Bostadsområdet Brf Pomologen är med sin mysiga innergård, odlingar och naturliga mötesplatser utformade för att ge både barn och vuxna ytor att umgås, leka och trivas på. Det ger verkligen en känsla av att komma nära naturen, samtidigt som bostäderna är i allra högsta grad moderna och utformade för att möta den moderna människans behov och förväntningar.  

Ta med barnen till lekplatsen

Här bor du med bekvämt avstånd till den service som krävs för att vardagen ska gå ihop. För barnfamiljen finns Strömslundsskolan (F-9) och förskolorna Kvarnen och Toppluvan nära till hands. I närområdet finns också lekplats, fotbollsplan och Coop Konsum. Det är heller inte långt att ta sig till västra Trollhättans övriga utbud av skolor och förskolor. 

Nå Göteborg som du vill

Via buss, bil eller cykel kan du ta dig till Trollhättans centrum där du finner ett rikt utbud av både shopping och nöjen. Är du ute efter storstadspuls är det också nära till Göteborg, dit du har goda kommunikationer via tåg, buss och bil. 

Tid till annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!