Projekt

Under planering

Hyresrätter Hälltorps gård

Trollhättan, Hälltorps gård

  • Antal bostäder 84

Härliga hyresrätter med hög trivselfaktor

Bara några minuter från centrala Trollhättan växer en ny stadsdel med blandad bebyggelse fram. Här planerar vi på OBOS i samarbete med Riksbyggen att bygga 84 lägenheter i form av hyresrätter. Ettor, tvåor och treor om 34-67 kvm med egen ingång och goda möjligheter till ute-njut. Välkommen till Hälltorps gård!

Här bor du med böljande åkermark, promenadstråk och natur runt knuten – samtidigt som du har nära till matbutiker, lekparker, skolor och förskolor. Är det stadslivet som lockar? Då når du Trollhättan centrum på knappa fem minuter i bilen – eller varför inte ta cykeln? 

Dela detta

Är du intresserad av hyresrätterna?

OBOS bygger i samarbete med Riksbyggen 84 nya lägenheter i form av hyresrätter. Riksbyggen kommer att förvalta bostäderna och du har nu möjligheten att anmäla ditt intresse på deras projektwebb. Har du frågor om byggnationen är du välkommen att kontakta vår projektutvecklare Fredrik Karlsson.

Fredrik Karlsson
fredrik.karlsson@obos.se

Anmäl intresse hos Riksbyggen här!
Projektfakta
  • Antal bostäder 84
  • Upplåtelseform Hyresrätt

Projekt

Ett bostadsprojekt som detta är så mycket mer än de enskilda huset. Här ska alla som flyttar in trivas och bostäderna harmonisera för en skön kvarterskänsla.

Ett kvarter att leva livet i

Hälltorps gård består av fem hus: två fyravåningshus och tre med tre våningar. Tillsammans bildar de ett mysigt kvarter med en inbjudande innergård med sittplatser och en egen liten lekplats som den självklara medelpunkten. Gräs, häckar och planteringar bidrar med skön grönska och husens fasader i stående funkispanel får en ljus färgsättning som ger ett modernt, men ändå varmt och välkomnande, intryck. Här är det enkelt att leva livet! 

Med gott om smarta detaljer

Ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt – det ska vara praktiskt också. För tillgänglighetens skull får alla husen hiss. För hållbarhetens skull får husen solceller på taken, och vi kommer att erbjuda fyra parkeringsplatser för laddning av elbil. Din cykel kan du hänga upp alldeles utanför dörren till din lägenhet, och det finns gott om cykelparkeringar i kvarteret. Varje lägenhet får också möjlighet att hyra en egen parkeringsplats för bilen. Till varje lägenhet hör ett förråd som rymmer allt från vinterdäck till julpynt. Köket är fullutrustat, i badrummet finns en kombinerad tvättmaskin och torktumlare som gör det enkelt att ta hand om tvätten, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.  

 

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Mycket boendekvalitet per kvadratmeter

Dessa ljusa, välplanerade lägenheter finns i tre olika storlekar: 1 rok om 34 kvm, 2 rok om 53 kvm och 3 rok om 67 kvm. Alla har en egen, inbjudande entré, stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp och härliga ytor för social samvaro. De flesta lägenheterna har också egen balkong eller uteplats. Här bor du med god standard, smakfull inredning, kök från Vedum och vitvaror från Bosch.

Med goda möjligheter till ute-njut

Här finns gott om plats för såväl vårens första utefika som sommarens alla grillkvällar. Här får de flesta lägenheterna egen balkong eller uteplats – förutom ettorna som ligger högre upp än på bottenvåningen: de har istället en fin fransk balkong.

 

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Välkommen till Hälltorp

Hälltorps gård ligger i en attraktiv del av Trollhättan med närhet till både centrum, badplats i Öresjö och natursköna promenadstråk efter Göta älv. I Hälltorp får du verkligen det bästa från två världar. Här har du böljande åkermark, promenadstråk och natur runt knuten – samtidigt som du har nära till både matbutiker, lekparker, skolor och förskolor.

Naturligt och modernt

Bostadsområdet Brf Pomologen är med sin mysiga innergård, odlingar och naturliga mötesplatser utformade för att ge både barn och vuxna ytor att umgås, leka och trivas på. Det ger verkligen en känsla av att komma nära naturen, samtidigt som bostäderna är i allra högsta grad moderna och utformade för att möta den moderna människans behov och förväntningar.  

Ta med barnen till lekplatsen

Här bor du med bekvämt avstånd till den service som krävs för att vardagen ska gå ihop. För barnfamiljen finns Strömslundsskolan (F-9) och förskolorna Kvarnen och Toppluvan nära till hands. I närområdet finns också lekplats, fotbollsplan och Coop Konsum. Det är heller inte långt att ta sig till västra Trollhättans övriga utbud av skolor och förskolor. 

Nå Göteborg som du vill

Via buss, bil eller cykel kan du ta dig till Trollhättans centrum där du finner ett rikt utbud av både shopping och nöjen. Är du ute efter storstadspuls är det också nära till Göteborg, dit du har goda kommunikationer via tåg, buss och bil. 

Anmäl ditt intresse!

OBOS bygger i samarbete med Riksbyggen 84 nya lägenheter i form av hyresrätter. Riksbyggen kommer att förvalta bostäderna och du har nu möjligheten att anmäla ditt intresse på deras projektwebb.

Anmäl intresse hos Riksbyggen här!