Byggs just nu!

Projekt

Under planering

Hyresrätter Hälltorps gård

Trollhättan, Hälltorps gård

  • Antal bostäder 84
  • Inflyttning Byggstartat, inflyttning under 2020!

Härliga hyresrätter med hög trivselfaktor

Bara några minuter från centrala Trollhättan växer en ny stadsdel med blandad bebyggelse fram. Här planerar vi på OBOS i samarbete med Riksbyggen att bygga 84 lägenheter i form av hyresrätter. Ettor, tvåor och treor om 34-67 kvm med egen ingång och goda möjligheter till ute-njut. Välkommen till Hälltorps gård!

Här bor du med böljande åkermark, promenadstråk och natur runt knuten – samtidigt som du har nära till matbutiker, lekparker, skolor och förskolor. Är det stadslivet som lockar? Då når du Trollhättan centrum på knappa fem minuter i bilen – eller varför inte ta cykeln? 

Riksbyggen kommer att förvalta bostäderna och du har nu möjligheten att anmäla ditt intresse för bostäderna hos dem.

Anmäl intresse hos Riksbyggen!

Projektfakta
  • Antal bostäder 84
  • Inflyttning Byggstartat, inflyttning under 2020!
  • Upplåtelseform Hyresrätt

Så planeras bostäderna

Ett kvarter att leva livet i

Hälltorps gård består av fem hus: två fyravåningshus och tre med tre våningar. Tillsammans bildar de ett mysigt kvarter med en inbjudande innergård med sittplatser och en egen liten lekplats som den självklara medelpunkten. 

Läs mer!

Livet i området

Välkommen till Hälltorp

I Hälltorp får du verkligen det bästa från två världar. Här har du böljande åkermark, promenadstråk och natur runt knuten – samtidigt som du har nära till både matbutiker, lekparker, skolor och förskolor.

Läs mer!

Anmäl ditt intresse!

OBOS bygger i samarbete med Riksbyggen 84 nya lägenheter i form av hyresrätter. Riksbyggen kommer att förvalta bostäderna och du har nu möjligheten att anmäla ditt intresse på deras projektwebb.

Anmäl intresse hos Riksbyggen här!