Projekt

Under planering

Hyresrätter Hälltorps gård

Trollhättan, Hälltorps gård

Nyproduktion av hyresrätter i Hälltorps gård

I Hälltorps gård i Trollhättan planerar OBOS att tillsammans med Riksbyggen uppföra 84 st hyresrättslägenheter i flerbostadshus. Byggstart planeras under hösten år 2019 med inflyttning under år 2020. 

Dela detta

Vi planerar för fullt!

Ett bostadsprojekt som detta kräver goda förberedelser, omfattande underlag och framförallt ordentlig planering! Arkitekten ritar, vi projekterar och försäljningen planeras. Allt in i minsta detalj!

Anmäl ditt intresse på projektet så förmedlar vi dina kontakter till hyresbolaget som ska förvalta bostäderna. Har du frågor under tiden så är du välkommen att kontakta vår projektutvecklare Fredrik Karlsson.

Fredrik Karlsson
fredrik.karlsson@obos.se

Projektfakta
  • Upplåtelseform Hyresrätt

Få mer information

Intresseanmälan

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Ett modernt boende

Bostadsområdet är med sina mysiga innegårdar, odlingar och naturliga mötesplatser utformade för att ge både barn och vuxna ytor att umgås, leka och trivas på. Detta moderna utförande skapar ett harmoniskt och trevligt sammanhang som binder samman bostäderna.

Skillnad på hus och hem

Vi vet att ett hem är så mycket mer än golv, väggar och tak. Det är en plats för liv och rörelse i livets alla skeden. 

När vi planerar våra hus är det just detta som är vår utgångspunkt. Hur vi kan skapa förutsättningar för vardagens bestyr och mysiga stunder med nära och kära. För först då kan en bostad bli till ett hem.

Start Living - ett smart byggsystem

Vi på OBOS kallar oss gärna samhällsbyggare, och Start Living har tagits fram för att ge så många som möjligt chansen att komma in på bostadsmarknaden och kunna investera i sitt eget boende. Vi har också lagt ner mycket arbete för att kunna erbjuda en standard som tilltalar de flesta och samtidigt ger en trevlig prislapp.

Tid till annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!