Projekt

Försäljning pågår

Kv Hällmarken

Västervik, Ekhagen

  • Antal bostäder 20 kedjehus och villor
  • Pris Från 4 050 000
  • Inflyttning Sommaren 2019

Villor och kedjehus på vackra Ekhagen

På området Ekhagen, cirka två kilometer från centrala Västervik bygger vi vårt nya bostadsprojekt Kvarteret Hällmarken med 20 bostäder i form av kedjehus och villor. Här bor du modernt och bekvämt med härliga naturupplevelser och golfbanan precis utanför dörren. När shopping, nöjen och restauranger lockar så hittar du det i Västerviks centrum, bara några minuter från din nya bostad. Välkommen till Kv Hällmarken!

Bo längs med hål 9!

Få omgivningar är så vackra som de som byggs kring golfbanor. Och bostadsområdet Hällmarken byggs faktiskt längs med hål 9 på Västerviks Golfklubb. I ditt nya hem kommer du att kunna njuta av härliga cykelturer och promenader i vacker natur precis utanför dörren, såväl som närhet till utbudet i Västerviks centrum. 

Dela detta

Status på detta projekt

Kommande försäljning
Säljstart
Byggstart
Inflyttning

Försäljningen pågår!

I det här projeket samarbetar vi med Svensk Fastighetsförmedling. Lämna en intresseanmälan eller hör av dig till mäklare Jonas Gustafson så hälper han dig vidare i dina bostadstankar. Vill du veta mer om bostäderna kan du även kontakta Nicole Wångne som är OBOS kundansvarig i projektet.

Anmäl ditt intresse här!
Projektfakta
  • Antal bostäder 20 kedjehus och villor
  • Tomtarea 123-153 kvm
  • Antal rum 4-6 rum och kök
  • Pris Från 4 050 000
  • Inflyttning Sommaren 2019
  • Upplåtelseform Äganderätt

Visningar

Visningshus i Kv Hällmarken

Tids­bokning

Klövergatan 11, Västervik

Boka tid

Intresseanmälan

Anmäl intresse så kontaktar vi dig!

Under "Hitta bostad" kan du se status, pris och planlösning på objekten i projektet. Hitta din favorit och anmäl intresse så hör vi av oss till dig.

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Nicole Wångne

010-434 12 48

070-601 01 52

Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Jonas Gustafson

0490-822 42

Projekt

Ett bostadsprojekt som detta är så mycket mer än det enskilda huset. Här ska alla som flyttar in trivas och bostäderna harmonisera för en skön kvarterskänsla.

Lev livet både i och utanför ditt nya hem!

Kv Hällmarken ligger mitt i den vackra naturen och det vill vi ta tillvara på. Husen får en naturnära färgsättning och entrépartierna får detaljer av mässing och belysning. Kvarteret ramas in av en blodshäck, och vid varje infart planerar vi en blodbok. Husen byggs nästan uteslutande i trä vilket är det mest hållbara materialet att bygga i och solceller erbjuds som tillval för att tillgodose hushållen med ren, förnybar el.

Skapa din egen oas

Här finns det alla anledningar att vilja gå ut och njuta av de vackra omgivningarna – du bor trots allt mitt i Västerviks pittoreska natur. Vi erbjuder vi finplanerade tomter, vilket innebär att vi tillgodoser asfalterad uppfart, betongplattor, häck, träd vid entré, samt gräsmatta. Det du själv får bestämma är hur du vill planera för din uteplats – vilket också betyder att du får det precis som du vill ha det!

Artikel

Kv Hällmarken - beslutet var inte svårt när vi kom till Ekhagen!

Philip Skännestig och Elin Genberg köpte det första huset i Kv Hällmarken och flyttar in redan i september!

Läs intervjun!

Artikel

Bo med golf, hav och natur inpå knuten!

- Vi tror att det är kanske framför allt barnfamiljen som kommer att söka sig hit, till lugnet och den härliga naturmiljön, säger Alexander.

Läs artikeln!

PDF

Titta närmare på kvarteret

I kvarterskissen kan du se var i kvarteret du skulle trivas bäst! 

Här ser ni den första etappen med 10 villor.

Öppna större bild!

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Vilken bostad passar er bäst?

I Kv Hällmarken bygger vi 20 bostäder i fyra olika modeller – så att du kan välja just den planlösning och hustyp som passar dig och din familj bäst.

Husen karaktäriseras av härliga ljusinsläpp och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, oavsett vilken modell du väljer. Som kontrast mot den mörkare exteriören blir insidan ljus med vitlaserade trägolv, vitmålade väggar och kök från HTH med ljusgråa luckor som utgångsstandard. Självklart får du också möjlighet att sätta din personliga prägel på huset invändigt genom ett flertal tillval.  

Se planlösningar och priser i boväljaren!

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Med frisk luft inpå knuten

Här råder det inga tvivel om att du bosätter dig i ett skärgårdsnära bostadsområde med lövskog och naturupplevelser inpå knuten. Och du har dessutom nära till sådant som får vardagen att fungera problemfritt. Förskolan Ekbacken och F-6-skolan Näktergalen ligger bara en kort bit från Ekhagen, såväl som Ekhagens restaurang och Smedjan vid Marinan. 

I ditt nya hem har du nära till en mängd naturupplevelser - perfekt för dig som gillar frisk luft! Det finns ett flertal småbåtshamnar, och möjlighet till ett aktivt båtliv med utflykter till de många öar som finns runt Västervik. Det finns även ett flertal stränder och tillgång till aktiviteter som kanot/kajak, fotboll och tennis. Tycker du om att promenera så ligger området nära Kulbacken och fina strövområden på Gränsö och Norrlandet. Det är dessutom så nära till city att du till fots tar dig dit på en kvart. 

Västervik – ett centrum för kulturälskaren

Är du kulturintresserad? Då känns det säkert bra att veta att du bor bara två kilometer från några av Sveriges mest spännande kulturupplevelser. I Västervik kan du uppleva allt från Stegeholms slottsruin (där VisFestivalen äger rum för 53:e gången 2018), en mängd muséer med teman på allt från mopeder och tegelbruk till psykiatri och sjöfart. För att inte tala om den spännande skulpturparken på Garpedansberget – när du vill kombinera kultur- och naturupplevelse. 

Artikel

Unikt bostadsområde i vackra Västervik

Kanske är begreppet unikt lite uttjatat, men vi hittar faktiskt inget bättre ord för att beskriva detta. 

Läs hela artikeln

Artikel

10 anledningar att välja nyproduktion

Har du och din familj bestämt er för att köpa bostad? Härligt! Då återstår bara frågan – vad ska ni välja?

Läs hela artikeln!

Finns i närheten

Hemköp 3,2 km 

Shell/7-Eleven 3,6 km 

Willys 3,9 km 

Coop 4,4 km

 

 

Förskolan Ekbacken 1,3 km 

Näcktergalens skola 2,8 km 

Marieborgsskolan 3,8 km 

 

Västerviks Golfklubb 200 m 

Löga Västervik, simanläggning 2 km 

Fitness24Seven 2,9 km

Action center, Gocart bana 5,3 km 

 

Museum 1,9 km

Stegeholms slottsruin 2,3 km 

Centrum, butiker 2,7 km 

Biograf 3,1 km

 

 

 

Kulbackens Café och Restaurang 1,9 km

Fiskebodens Restaurang 2,8 km 

Harrys 2,9 km 

Guldkant Restaurang 3 km 

Espresso House 3 km

 

 

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Fler skäl till att välja nyproduktion!

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!