Projekt

Försäljning pågår

Kv Honnörsbacken

Luleå, Kronan

  • Antal bostäder 10 kedjehus
  • Pris Från 4 995 000 kr
  • Inflyttning Direkt!

Nya moderna suterränghus på Kronan

I Luleå på Kronan bygger OBOS ett nytt bostadsområde. Kv Honnörsbacken består av exklusiva suterränghus med fyra sovrum, högt i tak och rymliga, inglasade uterum i två plan. Här bygger vi i ett högt läge med harmoni mellan arkitektur och omgivning. Husen får en fantastisk utsikt över staden, som kvällstid lyser vackert mot bakgrunden av skog och hav.

Kronan är en helt ny stadsdel bara tre kilometer från centrala Luleå. Här finns redan idag förskolor, skola, service, handel, en ny sporthall och närhet till storslagen natur. Området kommer när det står färdigt cirka 2030 att rymma 2000 bostäder, såväl som ett helt eget stadsdelscentrum. Välkommen till Kronan och Kv Honnörsbacken!

Dela detta

Chans till snabb inflyttning!

I Kv Honnörsbacken har du chans till snabb inflyttning då husen är redo att flyttas in i omgående. Har du frågor om projektet, bostäderna eller området är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Kv Honnörsbacken säljs i samarbete med Fastighetsbyrån i Luleå. 

Ida Simonsson, Mäklare

070-230 70 55
ida.lundberg@fastighetsbyran.se

Johanna Udd, kundansvarig

010-434 14 65
johanna.udd@obos.se

Välkommen på visning!

Du är varmt välkommen att se området och ställa dina frågor till vår mäklare. Läs mer information och boka en visning här.

Klicka här för att boka en visning

Projektfakta
  • Antal bostäder 10 kedjehus
  • Boarea 152 m²
  • Antal rum 5 rum och kök
  • Pris Från 4 995 000 kr
  • Inflyttning Direkt!
  • Upplåtelseform Äganderätt
Projektdokument

Få mer information

Intresseanmälan

Projektet

Ett bostadsprojekt som detta är så mycket mer än de enskilda huset. Här ska alla som flyttar in trivas och bostäderna harmonisera för en skön kvarterskänsla.

Hus som gjorda för utsikten

De 10 husen byggs i kedjehusform och får en fantastisk utsikt över Luleå stad, med havet och skogen som bakgrund. Här ligger själva naturen och omgivningarna som grund till trivseln, och vi har skapat ett bostadsområde som bygger vidare på dessa förutsättningar.

Till varje hus ingår finplanerad tomtmark/trädgård som avgränsas med mur, plank eller träd/häck med utförande enligt särskild ritning. Uteplatser med trätrall på husens baksida gör det enkelt att ta med sig en kopp kaffe ut för en stunds lugn, och skulle vädret vara mindre bra har du två inglasade uterum som ger dig känslan av att vara utomhus, på tryggt avstånd från snö och regn.

Som ett pärlband

Husen ligger som längs ett pärlband vilket ger en extra trivsam känsla kvällstid när grannarna tänder sin innerbelysning. Den välkomnande känslan i kvarteret förstärks dessutom av den välplanerade utebelysningen vid ytterdörr, altandörr och carport till varje bostad. 

Klicka här för en större bild!

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

"Kronan 152"

Kv Honnörsbacken består av 10 exklusiva suterränghus i kedjehusformat som vi kallar "Kronan 152". Invändigt har vi utgått ifrån att den fasta inredningen ska hålla klassiska snitt för att hålla både kvalitets- och trendmässigt i många år. 

Husen har genomtänkta ytor och materialval av god kvalitét. Husen om 152 kvm får högt i tak och rymliga, privata utemiljöer i två plan. Planlösningen blir ljus och trevlig tack vare åstak och stora fönster. Standarden i husen är hög, men för att du ska kunna sätta din personliga prägel på hemmet får du även många fina inredningsval och tillval att välja bland. Utvändigt blir vardagen smidig tack vare det vidbyggda garaget på 18 kvm och hela två förråd.

Ladda ned projektbroschyr här

Planlösning

Här kan du se en typplanlösning på ett hus i Kv Honnörsbacken. Vill du se den specifika planlösningen för ett hus så kan du se det via boväljaren.

Skillnad på hus och hem

Vi vet att ett hem är så mycket mer än golv, väggar och tak. Det är en plats för liv och rörelse i livets alla skeden. 

När vi planerar våra hus är det just detta som är vår utgångspunkt. Hur vi kan skapa förutsättningar för vardagens bestyr och mysiga stunder med nära och kära. För först då kan en bostad bli till ett hem.

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Ett av Luleås största bostadsområden

Välkommen till Luleås nya stadsdel Kronan med ett eget stadsdelscentrum, skola och förskolor och närhet till såväl naturen som den pulserande staden. När området är färdigbyggt år 2030 kommer det att inrymma cirka 2 000 nya bostäder och 7 000 invånare. 

Promenadavstånd till förskolor och skola

För dig som har barn i förskole- och grundskoleålder är det verkligen smidigt att leva på Kronan. Här finns nämligen redan idag två förskolor; I Ur och Skur Tallrotens friluftsförskola och miljöcertifierade Spira förskola som öppnade 2012. I anslutning till Spira förskola ligger även den nya Tallkronanskolan (F-6) som invigdes i augusti 2017. 

Nå centrum på några minuter

När du bor på Kronan betyder det att du har nära till allt som är viktigt för dig. Linje 6 och linje 8 med lokaltrafikens bussar passerar genom Kronan och fortsätter mot Luleå centrum - en resa på bara några minuter. Linje 6 fungerar även som en direktbuss, via centrum, till Luleå tekniska universitet och vidare till handelsområdet Storheden. Tack vare Luleås väl utbyggda nät med cykelvägar är det också enkelt att ta sig till och från Kronan med cykel.

Nära handel, service – och en helt ny sporthall

Öster om Kronan finns Skurholmen med skolor, vårdcentral och folktandvård och ytterligare en bit bort finns Örnäsets centrum med Coop Forum, bank och butiker. Till Luleås centrumkärna med hela sitt utbud av shopping och övriga nöjen tar det bara några minuter med cykel, buss eller bil. Planerna är också att det inom ett par år ska finnas restaurang, café, matvaruaffär och ett antal bostäder i själva Kronanområdets centrum. I mitten av området kommer det att finnas en park och det planeras även för en sporthall i närheten av Tallkronanskolan som kommer att invigas under hösten 2018.

Bada, promenera och plocka svamp

På Kronan finns närhet till både natur, friluftsliv och bra förbindelser med centrum som endast ligger tre kilometer bort. Några minuter bort med cykel finns barnvänliga Lulsundsbadet med badbrygga och sandstrand. I nära anslutning finns även det populära gångstråket runt Skurholmsfjärden och friluftsområdet Ormberget som erbjuder utförsåkning, längdskidåkning, skidskytte och löpning. Här finns också Hertsölandets naturreservat med slingrande skogsstigar och marker lämpliga för både bär- och svampplockning. 

Kronan växer!

Ta en titt på planerna för Luleås nya stadsdel Kronan. Längst ner, närmast vattnet hittar du Honnörsbacken och våra hus!

Se större bild!

Tid till annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!