Projekt

Kommande försäljning

Kv Lokstallet 3

Vännäs, Vännäsby

 • Antal bostäder 5 villor
 • Säljstart Hösten 2019
 • Inflyttning Sommaren 2020

Bo lagom lantligt i egen villa – med bekväm pendling till Umeå

Vännäsby är en populär by med ett vackert läge i Vännäs kommun, där Umeälven och Vindelälven möts. Här får nu radhusen och lägenheterna i de två tidigare etapperna av Lokstallet sällskap av 5 friliggande villor om 122 kvm som äganderätter. Husmodellen heter Villa Fredriksdal – en av vårt dotterbolag SmålandsVillans mest populära hustyper.

I Vännäsby finns alla förutsättningar för en aktiv livsstil samtidigt som det varken är långt till kommunikationer, affärer eller service.  Här bor du lugnt och naturskönt med närhet till skog, stilla sjöar och forsande älvar. Du har nära till all service du behöver i vardagen, och dessutom är det bara 2,5 mil till Umeå – och till Vännäs är det inte mer än 4 kilometer. Till båda orterna tar du dig enkelt med såväl bil som kollektivtrafik.

Notera att bilderna endast är exempelbilder och att avvikelser förekommer. 

Dela detta

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Säljstart
Hösten 2019
Byggstart
Inflyttning
Sommaren 2020

Vi planerar för fullt!

Ett bostadsprojekt som detta kräver goda förberedelser, omfattande underlag och framförallt ordentlig planering! Arkitekten ritar, vi projekterar och försäljningen planeras. Allt in i minsta detalj!

Anmäl ditt intresse på projektet så hör vi av oss när försäljningen närmar sig. I takt med att projektets delar faller på plats kommer vi uppdatera med planlösningar, 3D-bilder och priser. Har du frågor under tiden så är du välkommen att kontakta Johanna Udd som är kundansvarig på OBOS.

Anmäl intresse!
Projektfakta
 • Antal bostäder 5 villor
 • Boarea 122 m²
 • Antal rum 6 rum och kök
 • Säljstart Hösten 2019
 • Inflyttning Sommaren 2020
 • Upplåtelseform Äganderätt
Projektdokument

Få mer information

Intresseanmälan

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Johanna Udd

 • 010-434 14 65
 • 070-601 63 12

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Bekvämt liv i ett plan

Vännäsby ligger omgivet av vacker natur. Byn består till stora delar av gammal bebyggelse och även om området Lokstallet består av moderna hus finns den sköna, lantliga känslan kvar – tack vare husens ljusa träfasader och det lugna läget, fritt från genomfartstrafik. När du flyttar in är trädgården grovplanerad, det innebär att marken är utjämnad och förberedd för att skapa en trädgård. Men att du själv får så gräsmatta och plantera, träd, buskar och blommor – ja, vad du nu vill ha i ditt eget trädgårdsparadis. 

Med plats för hela familjen

Villa Fredriksdal erbjuder 122 ytterst välplanerade kvadratmetrar med egen barn- och vuxenavdelning – allt i ett plan. Här finns en rymlig hall, stort och ljust kök, fyra sovrum, två toaletter, ett härligt vardagsrum och ett allrum speciellt för barnen. Inredning och utrustning är utvald för att hålla stilen i många år framöver och underlätta vardagspusslet, vad sägs till exempel om kök från Vedum och vitvaror från Bosch. Och vill du sätta din egen prägel på ditt nya hem finns förstås också möjlighet att göra flera olika tillval.

Läs mer om husmodellen!

Få koll på kvarteret

Så här planerar vi kvarteret. Villora i Kv Lokstallet 3 för grovplanerade tomter som innebär att du själv får bestämma hur det ska se ut i trädgården.

Större bild!

Smarta hus från Småland

Som sagt, husen i Kv Lokstallet 3 är hämtade från dotterbolaget SmålandsVillans sortiment och som vanligt lyckas de leverera mycket hus för pengarna genom sin industriella produktion. 

Läs mer om SmålandsVillan!

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Bo granne med naturen

I Vännäs kommun har du alla möjligheter att få fina naturupplevelser. Närheten till både skog, stilla sjöar och forsande älvar ger möjlighet för alla smaker att få sitt. Här har du nära till fina strövområden, fantastiskt fiske i älvarna, sköna skoterturer och härliga badupplevelser i små sjöar – och bara 15-20 minuter in till Umeå med pendeltåg.

I en levande by

Vännäsby är i allra högsta grad en livskraftig, växande ort med en härlig mix av människor som är väldigt engagerade i sin by. Här finns också ett rikt föreningsliv, med verksamhet inom till exempel fotboll, innebandy och skidor.

Med all service inom räckhåll 

Här finns skola (F-6) och förskola, matbutik med postombud, gym, bensinmack, pizzeria med mera. Och blir du mer shoppingsugen tar du dig enkelt in till både Vännäs och Umeå, såväl med bil som med kollektivtrafik. I Vännäs, 4 km bort, finns två stora mataffärer, klädbutiker, restauranger, hotell, apotek, systembolag, järnaffär, och mycket mer. Och i Umeå får du så mycket storstadspuls som Norrland kan erbjuda.

Finns i närheten

- Coop Nära – 900 m
- Frisör Qlip4YOU – 850 m
- Cirkcle K – 1,2 km

- Förskolan Snickargården – 650 m
- Vännäsby skola (F-6) – 1,2 km

 

- Busshållplats – 250 m
- Vännäsby station – 1,6 km

 

- Spölands IF – 950 m
- Friskvårdscenter – 400 m

 

- Vännäsby bibliotek – 1,2 km
- Festplatsen – 1 km

 

- Pizzeria Blå Huset – 850 m

Fördelar med nyproduktion

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer!

Om träbyggnation

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!

Läs mer!