Guldkant i Norra Ormesta!

Projekt

Försäljning pågår

Kv Los Angeles

Örebro, Norra Ormesta

  • Antal bostäder 8 st parhus, 1 friliggande hus
  • Pris Från 4 695 000 kr
  • Inflyttning Sommaren 2020

Modernt boende nära både stad och natur

Populära Norra Ormesta är en av Örebros nyare stadsdelar med ett fantastiskt läge: granne med naturreservatet Oset-Rynningeviken, nära Hjälmaren och bara en cykeltur ifrån centrum. Här bygger vi på OBOS 9 stycken äganderätter i form av 4 parhus och ett friliggande hus. Alla blir moderna tvåplanshus om 148 kvm med hög standard redan från början, så att du bara kan flytta rakt in och njuta av ditt nya hem. Allt till ett fast pris.

Här finns gott om plats för allt och alla, med 4 sovrum och stora, öppna ytor som bjuder in till trevligt umgänge. Öppet takbjälklag mellan våningarna skapar extra rymd och i vardagsrummet öppnar pardörrar upp mot altanen som blir ett extra rum när vädret tillåter. Och självklart har alla husen egen parkering. Välkommen till kvarteret Los Angeles!  

Dela detta

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Säljstart
Byggstart
Sommaren 2019
Inflyttning

Försäljning pågår!

Nu har du chansen till ett nytt modernt boende i Norra Ormesta. Titta närmare på husen i Boväljaren nedan hör sedan av dig till Petter Hedström, mäklare på Svensk Fastighetsförmedling. Han hjälper dig gärna vidare i dina bostadstankar.

Petter Hedström

petter.hedstrom@svenskfast.se
070-43 769 16

Anmäl intresse så hör vi av oss!
Projektfakta
  • Antal bostäder 8 st parhus, 1 friliggande hus
  • Boarea 148 m²
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Pris Från 4 695 000 kr
  • Inflyttning Sommaren 2020
  • Upplåtelseform Äganderätt

Få mer information

Intresseanmälan

Projektet

Ett bostadsprojekt som detta är så mycket mer än det enskilda huset. Här ska alla som flyttar in trivas och bostäderna harmonisera för en skön kvarterskänsla.

Ett villakvarter att trivas i

I Norra Ormesta har du nära till både service och naturupplevelser. Området består av blandad bebyggelse och har blivit mycket populärt, framförallt hos barnfamiljer. Kvarteret Los Angeles består av 4 parhus och en fristående villa som tillsammans bildar ett trevligt villakvarter. Fasaderna får ett karaktäristiskt utseende genom användningen av två olika sorters panel som tillsammans med den jordnära färgsättningen skapar en lantlig approach i moden tappning. Vi planerar också att ge kvarteret en inbjudande gemensamhetsyta med pergola och växthus.

Med gott om praktiska detaljer    

När du flyttar in är din trädgård färdiggjord, det innebär att både gräsmatta och häckar finns på plats och uteplatserna står redo att invigas. Men ett nytt boende ska inte bara vara fint och trivsamt – det ska också vara praktiskt. Därför har alla hus en egen parkering, och ett förråd med plats det mesta, från vinterdäck till julpynt.   

Titta närmare på kvarteret!

I kvartersskissen kan du se hur vi planerat området och kanske hitta ett favorithus...

Se större bild!

Artikel

Detta är inga dussinhus!

Här, på en riktig guldtomt växer kvarteret Los Angeles fram. Ett relativt litet kvarter där parhus blev ett självklart val för att skapa bästa möjliga boendekvalitet, berättar Monika Rahm på Krook & Tjäder som är en av arkitekterna bakom projektet.

Läs artikeln!

Artikel

Eget drömhus i omtyckt stadsdel

Henrik Wirén, projektutvecklare hus det tidigare mest funnits radhus och flerbostadshus att tillgå i Norra Ormesta - men nu blir det ändring på det!

Läs artikeln!

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Tvåplanshus med det lilla extra

Inspirationen till dessa härliga hus kommer faktiskt från dig, och alla andra som någon gång klickat på en bostadsannons på Hemnet. De har nämligen sammanställt de populäraste objektens alla fördelar i ett slags idealhus – och det här är vår version av det. Ljusa och öppna, sociala ytor, stora fönsterpartier och högt i tak. Fyra sovrum, vitt mattlackat ekgolv, och ett riktigt lyxigt kök. Husen har en hög standard redan från början så att du inte ska behöva göra en massa tillval om du inte vill. Men självklart finns tillvalsmöjligheter för dig som så önskar: en mysig braskamin för vardagsrummet är bara ett exempel. 

Se planlösningar och priser i Boväljaren!

Tid och plats för ute-njut

Längtar du till vårens första utomhusfika, sommarens grillkvällar eller att inleda hösten med en mysig kräftskiva på din egen uteplats? Här får varje bostad två trivsamma sådana – en på framsidan, och en stor altan på baksidan i bästa solläget. Även gräsmattan är färdig när du flyttar in, så att du kan lägga fokus på roligare saker. Kanske att skapa ditt eget odlarparadis? Och föredrar du att mest bara vara är det inga problem: en mer lättskött trädgård får man leta länge efter.  

Skillnad på hus och hem

Vi vet att ett hem är så mycket mer än golv, väggar och tak. Det är en plats för liv och rörelse i livets alla skeden. 

När vi planerar våra hus är det just detta som är vår utgångspunkt. Hur vi kan skapa förutsättningar för vardagens bestyr och mysiga stunder med nära och kära. För först då kan en bostad bli till ett hem.

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

I Norra Ormesta är det enkelt att trivas

Norra Ormesta är en av Örebros nyaste och mest snabbväxande stadsdelar. Här trivs redan en skön mix av människor i både lägenheter, radhus och villor – och de blir allt fler. Inte minst barnfamiljerna uppskattar det lugna, naturnära läget: nära stan – men inte mitt i smeten. Kan det bli bättre?

Upplevelser för alla 

Området ligger granne med naturreservatet Oset (eller Oset-Rynningeviken som det formellt heter) – ett populärt utflyktsmål för både friluftssugna och fågelskådande Örebroare i alla åldrar. Här finns både picknick- och grillplatser och gott om utrymme för såväl sköna promenader som tuffa löprundor. På vintern kan du åka längdskidor eller varför inte långfärdsskridskor på Hjälmaren? Att ha nära till Sveriges fjärde största sjö innebär förstås också goda möjligheter till bad- och båtliv under årets varmare månader. Och du som gillar träningsformen CrossFit har promenadavstånd till boxen hos CrossFit Örebro.

Cykelavstånd till det mesta 

Här har du flera förskolor, skolor och matbutik på bekvämt avstånd och bara en cykeltur till all service, nöjen, shopping och kulturupplevelser i Örebros trevliga centrum. Till stadsparken är det bara 3,5 kilometer. Vill du hellre ta bussen? Då har du busshållplatsen alldeles i närheten. Dessutom är det bekvämt cykelavstånd till både universitetet och till sjukhuset. Norra Ormesta ligger helt enkelt väldigt bra till.

Artikel

Känn lugnet nära stan

Även om Norra Ormesta är ett av Örebros nyaste bostadsområden har det redan blivit väldigt populärt. Speciellt bland barnfamiljerna, berättar Petter Hedström, mäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Läs artikeln!

Artikel

Bra alternativ till att bygga eget!

Många går omkring med tankar om att bygga eget - om man bara kunde hitta en ledig tomt i Örebro. Som de flesta vet kan det vara lättare sagt än gjort.

Läs artikeln!

Artikel

Avgiftsfritt i äganderätt!

Erbjudanden om att köpa bostadsrätt och bo avgiftsfritt under en viss period kan verka lockande. Men i äganderätt har du ingen avgift att tänka på alls!

Läs artikeln!

Finns i närheten

ICA Maxi - 3,5 km

Universitetssjukhuset - 3,8 km

Ormesta förskola - 1,4 km

Tybblelundsskolan - 1,6 km

Crossfit Örebro - 900 m

Tybblelundshallen - 1,6 km

Oset - 2,7 km

Naturens hus - 2,8 km

Tid till annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!