Projekt

Under planering

Kv Los Angeles

Örebro, Norra Ormesta

  • Antal bostäder 8 st parhus, 1 friliggande hus
  • Säljstart Hösten 2018
  • Inflyttning Prel. Sommaren 2020

Välkommen till Kvarteret Los Angeles

OBOS planerar för nya bostäder i det attraktiva området Norra Ormesta i Örebro. Här bor du nära staden men också alldeles intill naturreservatet Oset. Moderna hus med hög grundstandard

Tillsammans med arkitekterna på Krook & Tjäder tar vi fram en husmodell som vi tror kommer falla många i smaken. Det blir 9 stycken äganderätter i form av 4 parhus och ett friliggande hus. Husen som är 2-planshus kommer att ha 4 sovrum med stora öppna gemensamma ytor och öppet takbjälklag mellan våningarna. Vi vill skapa ett modernt boende där inredningen kommer hålla en genomgående hög grundstandard. Och självklart har bostäderna en tillhörande parkering...

Dela detta

Vi planerar för fullt!

Ett bostadsprojekt som detta kräver goda förberedelser, omfattande underlag och framförallt ordentlig planering! Arkitekten ritar, vi projekterar och försäljningen planeras. Allt in i minsta detalj!

Anmäl ditt intresse på projektet så hör vi av oss när försäljningen närmar sig. I takt med att projektets delar faller på plats kommer vi uppdatera med planlösningar, 3D-bilder och priser. 

Projektfakta
  • Antal bostäder 8 st parhus, 1 friliggande hus
  • Säljstart Hösten 2018
  • Inflyttning Prel. Sommaren 2020
  • Upplåtelseform Äganderätt

Få mer information

Intresseanmälan

Tid till annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!