Bo utan amortering i två år!

Projekt

Försäljning pågår

Kv Stockrosen

Tygelsjö, Tygelsjö Väster

  • Antal bostäder 7 kedjehus
  • Pris Från 5 495 000 kr

Nybyggda drömhus för barnfamiljen

Drömmer du också om ett eget hus, 10 minuter från det mesta? Nu kan den drömmen bli sann. Mysiga Tygelsjö är en livs levande skånsk by med hela Malmös, Köpenhamns och världens utbud på bekvämt avstånd. Här bygger vi nämligen 7 kanonfina kedjehus som äganderätter – med en planlösning som gjord för en enklare vardag. Välkommen till kvarteret Stockrosen!

I Tygelsjö bor du liksom lagom mycket på landet, med cykelavstånd till havet. I byn finns en hel del service: till exempel bageri, frisör, matbutik, restauranger, skolor, förskolor och hunddagis. Men du har också Malmös och Köpenhamns storstadspuls inom räckhåll. Med buss är du inne i Hyllie på 10 minuter, på samma tid i bilen är du framme vid Öresundsbron.

Pssst. 3D-bilderna är skapade för att ge dig en så tydlig bild av bostäderna som möjligt. Tänk bara på att vi under bostadsresans gång kan behöva göra mindre justeringar. 

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Säljstart
Byggstart
Inflyttning

I samarbete med Nordea

Amorteringsfritt i två år!

I samarbete med Nordea erbjuder OBOS just nu amorteringsfrihet i två år för dig som köper en bostad i Kv Stockrosen. Kontakta mäklare eller kundansvarig för att få veta allt om vad erbjudandet innebär.

Läs om erbjudandet här!

Så går försäljningen till

Vägen till ditt nya hem

Att köpa bostad är ett stort beslut, därför vill vi göra resan till ditt nya hem så smidig vi bara kan. Här guidar vi dig genom köpprocessen av en äganderätt. 

Läs mer!

Introduktionspriser

För att ge projektet en flygande start kommer vi erbjuda ett introduktionspris enligt rådande prislista i boväljaren. Detta omfattar de 3 första som tecknar ett köpekontrakt. Därefter förbehåller vi oss rätten att göra prisjusteringar. Introduktionspriset innebär en bra affär för dig som går in tidigt i projektet samtidigt som vi säkerställer att vi kan komma igång med byggnationen snabbt.

Projektfakta
  • Antal bostäder 7 kedjehus
  • Boarea 143 kvm
  • Antal rum 5-6 rum och kök
  • Pris Från 5 495 000 kr
  • Upplåtelseform Äganderätt

Film ersatte infoträffen

Vi hade sett fram emot en informationsträff där vi kunde berätta om projektet. Men corona gjorde att vi fick tänka om... Ni kunde inte komma till oss så vi fick ta oss till er. Infoträff blev till infofilm. Håll till godo!

Försäljning pågår!

Hittat drömhuset?

Då är du välkommen att kontakta mäklare Margareta Meijer eller lämna ett meddelande nedan så hör vi av oss.

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Annika Ringblom

010-434 15 08

Mäklare

Margareta Meijer

0768-92 41 25

Läs på om Stockrosen

Har du fastnat för ett liv i Tygelsjö och kvarteret Stockrosen? Du har kanske redan hunnit flytta in i fantasin och börjat möblera eller föreställt dig lata sommarkvällar på altanen? Härligt, men det finns mer att berätta så fortsätt läs!

Såhär utformade vi projektet!

Ett townhouse på skånska

Tänk dig en klassisk, skånsk bygata där de välkomnande husen med putsade fasader, spröjsade fönster och takkupor har fin kontakt med livet på gatan utanför – men alldeles nybyggt.

Läs mer här!

Kedjehus - 143 kvadrat

Gott om plats att leva livet på

Längtar du efter ett hus som är lagom stort, men inte för stort? Ett eget hus med gott om plats och smarta lösningar? Ta då en titt på husmodellen som är familjernas drömhus. 

Läs mer om husmodellen!

Nu kommer vi till det roliga!

Tillval för din egna stil

En stor fördel med nyproduktion är att du själv kan välja vilket uttryck din bostad ska ha. Här i tillvalsbroschyren kan du se vad som är standard och vilka tillval vi erbjuder i Stockrosen.

Till tillvalen!

Livet i Tygelsjö

Bo lugnt och lantligt med nära till Malmö

I Tygelsjö bor du i en livs levande skånsk by – mitt i den lantliga charmen och lugnet. men med Malmös och Köpenhamns storstadspuls på bekvämt avstånd. Buss 150 tar du dig till Hyllie på tio minuter, på samma stund i bilen når du till exempel all shopping på Emporia.

Läs mer om Tygelsjö Väster!

Slutligen, låt oss berätta!

Varför välja Kvarteret Stockrosen?

Ett lika fint som praktiskt boende, utan kompromisser – som dessutom är som gjort för barnfamiljen. Här berättar vår projektutvecklare Emma Stålhammar om Kvarteret Stockrosens alla fördelar.

Läs artikeln!

Finns i närheten

Frisör Klippotek Kam In – 2 km

Björns Konditori – 2,1 km

ICA Nära Träffen – 2,3 km

I Ur och Skur Tygelsjö – 1,3 km

Pilbäcksskolan – 2,4 km

Tygelsjöskolan – 2,4 km

Tygelsjö Förskola – 2,4 km

Busshållplats – 2,2 km

Pilbäcks IP – 2,3 km

Tygelsjö Sporthall – 2,5 km

Klagshamnsstranden – 5,4 km

Tygelsjö bibliotek – 2,3 km

Lilla Sjötorp – 1,9 km

Lilla Oliven – 2,1 km

Pizzagränden – 2,1 km

SAV restaurang – 4,5 km

Fördelar med nyproduktion

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer

Om träbyggnation

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!

Läs mer