Projekt

Kommande försäljning

Kv Stockrosen

Tygelsjö, Tygelsjö Väster

  • Antal bostäder 7 bostäder
  • Säljstart Vintern 2019/2020

Nybyggda drömhus för barnfamiljen

Drömmer du också om ett eget hus, 10 minuter från det mesta? Nu kan den drömmen bli sann. Mysiga Tygelsjö är en livs levande skånsk by med hela Malmös, Köpenhamns och världens utbud på bekvämt avstånd. Här bygger vi nämligen 7 kanonfina kedjehus som äganderätter – med en planlösning som gjord för en enklare vardag. Välkommen till kvarteret Stockrosen!

I Tygelsjö bor du liksom lagom mycket på landet, med cykelavstånd till havet. I byn finns en hel del service: till exempel bageri, frisör, matbutik, restauranger, skolor, förskolor och hunddagis. Men du har också Malmös och Köpenhamns storstadspuls inom räckhåll. Med buss är du inne i Hyllie på 10 minuter, på samma tid i bilen är du framme vid Öresundsbron. 

Dela detta

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Säljstart
Byggstart
Inflyttning
Projektfakta
  • Antal bostäder 7 bostäder
  • Boarea 143 kvm
  • Antal rum 5-6 rum och kök
  • Säljstart Vintern 2019/2020
  • Upplåtelseform Äganderätt

Intresseanmälan

Intresserad och vill veta mer?

Anmäl intresse på projektet så håller vi dig uppdaterad fram till säljstarten. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till projektets kundansvarig.

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Annika Ringblom

  • 010-434 15 08

Bostäderna

Varsågod, ta en titt på bostäderna vi tänker bygga. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vågar vi säga välkommen hem än?

Ett townhouse på skånska

Tänk dig en klassisk, skånsk bygata där de välkomnande husen med putsade fasader, spröjsade fönster och takkupor har fin kontakt med livet på gatan utanför – men alldeles nybyggt. Här har du kvarteret Stockrosen, ett kvarter som förvaltar den mysiga bykänslan på bästa möjliga sätt, utan att vara mindre modernt för det. Husen färgsätts i en mjuk och behaglig färgskala i ett par olika nyanser som skapar liv i området, och samtidigt förstärker känslan av ditt eget hem. 

Perfekt anpassat för familjelivet

Även inuti är dessa härliga hus något alldeles extra. På 143 ytterst välplanerade kvadratmetrar ryms härliga sällskapsytor, tre trivsamma sovrum, två badrum – och massor av smarta lösningar som sätter guldkant på vardagen, en rejäl tvättstuga, till exempel. Alla hus får en ljuvlig uteplats, avskild mot grannen, och även om tomten inte är så stor på pappret upplevs den betydligt större, eftersom trädgårdarnas gräsmattor övergår i ett offentligt grönområde. Här är det fritt fram att bara springa rätt ut i leken!

 

Husbeskrivning

Läs mer om kedjehusen på 143 kvadrat

Längtar du efter ett hus som är lagom stort, men inte för stort? Ett eget hus med gott om plats och smarta lösningar? Ta då en titt på husmodellen som är familjernas drömhus. 

Läs mer om husmodellen

Projektutvecklaren berättar

Varför välja Kvarteret Stockrosen?

Ett lika fint som praktiskt boende, utan kompromisser – som dessutom är som gjort för barnfamiljen. Här berättar vår projektutvecklare Emma Stålhammar om Kvarteret Stockrosens alla fördelar.

Läs hela artikeln här!

Området

Var handlar jag mat? Hur långt är det till förskolan? Och var tar jag min kvällspromenad? Här berättar vi mer om hur det är att bo just här.

Bo lugnt och lantligt med nära till Malmö

I Tygelsjö bor du i en livs levande skånsk by – mitt i den lantliga charmen och lugnet. men med Malmös och Köpenhamns storstadspuls på bekvämt avstånd. Buss 150 tar du dig till Hyllie på tio minuter, på samma stund i bilen når du till exempel all shopping på Emporia. I byn finns en hel del service: till exempel matbutik, bageri, frisör, bibliotek och ett par restauranger. Två kommunala skolor: Tygelsjöskolan och Pilbäcksskolan erbjuder tillsammans årskurs F-9. Här finns också flera förskolor att välja mellan.

Välkommen till en enklare vardag

Att bo på en mindre ort innebär ett enklare, tryggare liv. Men du behöver inte ha tråkigt för det. Runt omkring byn finns fina promenad- och cykelstråk. Du har cykelavstånd till svalkande dopp i havet, och alla möjligheter till en aktiv fritid för hela familjen. Byn har flera lekplatser, egen sporthall och Tygelsjö IK har verksamhet inom bland annat fotboll, gymnastik och innebandy och för dig som gillar hästar finns flera ridskolor i närområdet.

 

Läs mer om Tygelsjö Väster

Finns i närheten

Frisör Klippotek Kam In – 2 km

Björns Konditori – 2,1 km

ICA Nära Träffen – 2,3 km

I Ur och Skur Tygelsjö – 1,3 km

Pilbäcksskolan – 2,4 km

Tygelsjöskolan – 2,4 km

Tygelsjö Förskola – 2,4 km

Busshållplats – 2,2 km

Pilbäcks IP – 2,3 km

Tygelsjö Sporthall – 2,5 km

Klagshamnsstranden – 5,4 km

Tygelsjö bibliotek – 2,3 km

Lilla Sjötorp – 1,9 km

Lilla Oliven – 2,1 km

Pizzagränden – 2,1 km

SAV restaurang – 4,5 km

Fördelar med nyproduktion

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer

Om träbyggnation

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!

Läs mer