Bo utan amortering i två år!

Projekt

Försäljning pågår

Kv Västra Strand

Vaggeryd, Västra Strand

  • Antal bostäder 7 villor
  • Pris Från 2.960.000 kr
  • Inflyttning Årsskiftet 2019 / 2020

Barnvänligt boende nära stad och bad

Trivsamma Vaggeryd ligger bara 20 minuter från Jönköping. Här, i en harmonisk miljö alldeles intill Hjortsjön – så nära att du bara kan ta handduken över axeln och promenera dit för ett dopp – bygger vi 7 härliga villor som äganderätter. Ett perfekt boende för familjen – oavsett hur din familj ser ut.

Här kan du nämligen välja om du vill inreda hela huset på en gång, eller vänta med att inreda övervåningen. Husmodellen heter Villa Markaryd, en av SmålandsVillans mest populära modeller. Ljusa, trevliga hus om 81-163 kvm med social, öppen planlösning och god standard med kök från Vedum, vitvaror från Bosch, carport och förråd. 

Pssst. 3D-bilderna är skapade för att ge dig en så tydlig bild av bostäderna som möjligt. Tänk bara på att vi under bostadsresans gång kan behöva göra mindre justeringar.

Status på detta projekt

Kommande försäljning
Infoträff
Säljstart
februari
Byggstart
Våren 2019
Inflyttning
Direkt!

I samarbete med Nordea

Amorteringsfritt i två år!

I samarbete med Nordea erbjuder OBOS just nu amorteringsfrihet i två år för dig som köper en bostad i Kv Västra Strand. Kontakta säljare eller kundansvarig för att få veta allt om vad erbjudandet innebär. 

Läs om erbjudandet här!
Projektfakta
  • Antal bostäder 7 villor
  • Boarea 81-163m²
  • Antal rum 2-7 rum
  • Pris Från 2.960.000 kr
  • Inflyttning Årsskiftet 2019 / 2020
  • Upplåtelseform Äganderätt
Projektdokument

Visningar

Husvisning i Kv Västra Strand

Tids­bokning

Slåttergatan 10, Vaggeryd

Boka tid

Försäljning pågår!

Har du hittat ditt drömhus och vill veta mer?

Då är du välkommen att kontakta säljaren eller vår kundansvarig som gärna hjälper dig vidare i dina husdrömmar. Du kan också fylla i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Nicole Wångne

010-434 12 48

Mäklare

Magdalena Stoor

0723-147100

Fördjupa dig i projektet

Du har kanske redan fastnat för en villa i Västra Strand? Flyttat in i tanken och möblerat vardagsrumt? Föreställt dig långa promenader längs sjön. Härligt, men det finns mer att berätta så läs vidare!

Kvartersskiss

Så har vi planerat kvarteret

Husen i kvarteret Västra Strand ligger grönt och skönt längs med en lugn villagata på promenadavstånd från Vaggeryds centrum. Husen får en klassiskt vit färgsättning med mjukt grå detaljer som passar utmärkt till husens klassiska formspråk inspirerat av den populära New England-stilen.

Livet i området

Vakna och ta ett morgondopp!

Trivsamma Vaggeryd ligger bara 20 minuter från pulsen i Jönköping och charmiga Värnamo. Här bor du så nära sjön att du enkelt kan ta handduken över axeln och promenera ner till badplatsen för ett morgondopp.

Läs mer om Vaggeryd!

Grannarna om Vaggeryd och Västra Strand

Vakna och ta ett morgondopp!

Mathias Johansson har bott i Västra Strand i Vaggeryd i 13 år och berättar om det bästa med livet härt: närheten till Hjortsjön som sätter guldkant på vardagen.

Läs artikeln!

Slutligen, låt oss berätta!

Varför välja nybyggt i Vaggeryd?

Du kan alltså få ett helt hus i mysiga Vaggeryd för ungefär samma månadskostnad som för en lägenhet i Jönköping? Vår säljare Erica radar upp fördelarna med ett liv i Västra Strand.

Läs artikeln!

Finns i närheten

Bensinstation 2,1 km 

Ica 3 km

 

 

Göfors skola 1,5 km 

Förskolan Slätten 1,7 

 

Vaggeryds station 2,7 km 

Vaggeryds sim och sport hall 3,1 km 

Vaggeryds idrottsplats 4,5 km  

Pizzeria Jamaica 1,8 km

Spis Restaurang 2,9 km