Projekt

Under planering

Lundaportens Trädgårdsstad

Lund, Södra Råbylund

  • Antal bostäder ca 50 lägenheter

50 nya lägenheter i Södra Råbylund

Södra Råbylund är ett nytt område som håller på att växa fram i Lund. Det blir mysiga kvarter i blandad bebyggelse i naturskön miljö med grönområden, parker och Råbysjön på promenadavstånd.

Här i områdets östra del planerar OBOS för ca 50 nya lägenheter. Det kommer bli ljusa och moderna bostäder med en öppen planlösning. 

Bilden är en visionsbild för området!

Dela detta

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Säljstart
Byggstart
Inflyttning

Vi planerar för fullt!

Ett stadsdelsprojekt som detta kräver goda förberedelser, omfattande underlag och framförallt ordentlig planering. Arkitekter ritar, vi projekterar och försäljningen planeras. Allt in i minsta detalj!

Anmäl ditt intresse för projektområdet så hör vi av oss när vi har mer information om kommande projekt. Har du frågor under tiden så är du välkommen att kontakta vår kundansvarig.

Annika Ringblom
Kundansvarig
annika.ringblom@obos.se

Projektfakta
  • Antal bostäder ca 50 lägenheter
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Få mer information

Intresseanmälan

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer om fördelarna med nyproduktion

Brf - En trygg, svensk tradition

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Vill du veta mer om vad livet i Brf innebär har vi samlat det viktigaste i en Brf guide!

Läs mer om bostadsrätter

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!