Projekt

Försäljning pågår

Pärlbandet

Norrtälje, Björnö

  • Antal bostäder 13 st villor
  • Pris Från 4 450 000 kr
  • Inflyttning 2020/2021

Nya hem nära stad, bad och skidbacke

Med ett högt och fritt läge på en höjd utmed Kvisthamraviken växer området Björnövik fram i rask takt. Här, med påtaglig närhet till vattnet, fortsätter vi nu med att bygga ett antal kanonfina fristående hus, som äganderätter, i tre olika storlekar: 105 kvm, 144 kvm och 147 kvm. Och det är inte vilka villor som helst…

Allt fler upptäcker fördelarna med Norrtälje och natursköna Björnö – nu har du chans att göra det samma. Här bor du mitt i Roslagens vackra natur, med lika nära till svalkande dopp som till fartfylld skidåkning i Kvisthamrabacken. Du har Norrtäljes mysiga stadskärna på bekvämt gång- eller cykelavstånd – och därifrån tar du bussen till Stockholm på ungefär en timme. Välkommen till Björnövik! 

Dela detta

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Infoträff
Säljstart
Försäljning pågår!
Byggstart
Inflyttning
2020/2021
Projektfakta
  • Antal bostäder 13 st villor
  • Tomtarea 500 - 650 m²
  • Boarea 105, 144 och 147 m²
  • Antal rum 3-6 rum och kök
  • Pris Från 4 450 000 kr
  • Inflyttning 2020/2021
  • Upplåtelseform Äganderätt

Visningar

Visningshus 136 kvm för Pärlbandet

söndag 23 feb

11:00-12:00

Smedtorpsvägen 7 B, Björnövik

Läs mer

Visningshus 136 kvm för Pärlbandet

Tids­bokning

Smedtorpsvägen 7 B, Björnövik

Boka tid

Försäljning pågår!

Hittat drömhuset och vill veta mer?

Under "Hitta bostad" kan du se planlösningar och priser på lediga objekt. Har du redan en favorit eller vill veta mer om bostäderna är du välkommen att kontakta säljaren eller projektets kundansvarig. Du kan också fylla i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig.

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Nils Lagerlöf

010-434 14 06

072-320 00 04

Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Jonas Ericsson

0176-766 90

076-046 77 12

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Ett perfekt boende för en aktiv livsstil

I Björnövik har du både skidåkning, promenadstråk, bad och svampskogar runt knuten. Och när dagens aktiviteter tar slut – då är det härligt att komma hem till kvarteret Pärlbandet. Kvarteret har fått sitt namn av hur husen sträcker ut sig längs med den lugna villagatan, men också av att det här är riktiga pärlor till villor. Husens fasader färgsätts i klassiskt vitt med grå detaljer som ger ett både välkomnande och stilrent intryck. Varje hus får stora, fina uteplatser som bara väntar på att du ska tända grillen. Finns det gröna fingrar i familjen är det fritt fram att skapa ditt eget odlarparadis. Vill du mest bara vara? Då har du kommit till rätt plats – mer lättskötta tomter får man leta länge efter. 

Drömhus för alla smaker 

Dessa ljusa, luftiga villor kommer i tre olika storlekar: 105, 144 och 147 kvm. Den minsta modellen är ett bekvämt enplanshus med varje kvadratmeter på rätt ställe. De två större husen erbjuder generösa ytor fördelat på två våningsplan. Oavsett vilket du väljer får du ett hem där fina sociala ytor samsas med gott om plats för privatlivet i 3–4 sovrum. Inredning och utrustning är utvald för att hålla en hög standard, idag och i många år framöver. Vad sägs till exempel om golvvärme, kök från HTH och rostfria vitvaror från Siemens? Och för dig som vill sätta din egen prägel på ditt nya hem finns även möjlighet att göra egna tillval. 

Beskrivning

Husmodellerna

I projektet bygger vi tre olika husmodeller. Här kan du läsa mer om respektive hus.

Villa 105 kvm

Villa 144 kvm

Villa 147 kvm

Arkitekten berättar

Riktiga pärlor till villor

13 friliggande villor med äganderätt i tre olika storlekar. Vilket hus passar bäst för dig? Vi bad områdets arkitekt Peter Stenberg berätta mer.

Läs artikeln!

Projektutvecklaren berättar

Varför välja Kvarteret Pärlbandet?

Riktiga pärlor till villor med naturen runt knuten och Norrtäljes mysiga stadskärna på bekvämt avstånd – en timme från Stockholm. Här berättar vår projektutvecklare Lina Werner om varför du ska flytta till Kvarteret Pärlbandet.

Läs artikeln!

Kvarterskiss

Hitta din favorit i kvarteret

I kvarterskissen kan du se var i Pärlbandet du skulle trivas bäst!

Klicka här!

Området

Björnö ligger i Norrtälje – en populär skärgårdskommun i vackra Roslagen, en timme från Stockholm. Skogbeklädda höjder, betesmarker, mysiga vikar och soliga klipphällar i kombination med närheten till stan gör Björnö till ett bra ställe att bo på för hela familjen, oavsett hur din familj ser ut. Här får du det bästa från två världar. Lugnet från naturen och pulsen från stan.  

Naturens lugn nära stadens puls

Här finns all service du kan tänkas behöva i din vardag inom räckhåll. Till Norrtäljes mysiga stadskärna kan du både promenera och cykla, och på fem minuter i bilen når du flera stora matbutiker. Förutom en fantastisk natur utanför dörren finns vandringsstråk, svampskogar och båtbryggor på promenadavstånd. På vintern kan du ta skidorna på axeln och gå till slalombacken för några roliga timmars skidåkning, eller varför inte prova pulkabacken? På sommaren tar du morgondoppet vid Kärleksuddens badplats. Var det någon som sa livskvalitet?

Finns i närheten

ICA Kvantum Flygfyren – 2,3 km 

Stora Coop – 3 km

Förskolan Gnistan – 1,7 km

Freinetskolan Hugin (F-9) – 2,7 km

Kvisthamraskolan (F-6) – 2,9 km

Campus Roslagen – 3 km

 

Busshållplats – 200 m

Norrtälje busstation – 3 km

Kvisthamrabacken – 300 m

Friskis & Svettis – 1,9 km

Norrrtälje Sportcentrum – 2 km

Skatepark Norrtälje – 2 km

Biograf Royal – 2,6 km

Norrtälje museum – 2,7 km

Roslagens kulturskola – 2,8 km

Norrtälje Stadsbibliotek – 2,9 km

Flygfyren Bistro – 2,3 km

Ed’s Burgers – 2,6 km

Pinchos – 2,6 km

Restaurang På G – 2,8 km

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer här!

Att bygga i trä är hållbart på riktigt

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - modernt!

Läs mer här!