Hus Björnövik

Projekt

Kommande försäljning

Pärlbandet

Norrtälje, Björnö

 • Antal bostäder Fristående hus som äganderätter
 • Säljstart Hösten 2019
 • Inflyttning 2020/2021

Bo med närhet till både stad och bad

Med ett högt och fritt läge på en höjd utmed Kvisthamraviken växer området Björnövik fram. Här, i natursköna Björnö med påtaglig närhet till vattnet, fortsätter OBOS att bygga ett antal kanonfina fristående hus, som äganderätter, i tre olika storlekar: 105 kvm, 144 kvm och 147 kvm.

Här bor du mitt i Roslagens vackra natur, med lika nära till svalkande dopp som till fartfylld skidåkning i Kvisthamrabacken. Norrtäljes mysiga stadskärna når du på bekvämt gång- och cykelavstånd – och från Björnövägen tar du bussen till Stockholm på ungefär en timme. Välkommen till Björnö! 

Dela detta

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Säljstart
Hösten 2019
Byggstart
Inflyttning
2020/2021

Anmäl ditt intresse!

Vi fortsätter att utveckla vackra Björnövik och nu planerar vi för sex stycken fristående hus som äganderätter. Vill du få information när priserna är klara och 3D bilderna på plats så anmäl ditt intresse på projektet nedan. Har du frågor om projektet och OBOS kan du ställa dem till vår kundansvariga Ingegerd Aigner.

Anmäl intresse här!
Projektfakta
 • Antal bostäder Fristående hus som äganderätter
 • Tomtarea 500 - 650 m²
 • Boarea 105 - 147 m²
 • Antal rum 3-6 rum och kök
 • Säljstart Hösten 2019
 • Inflyttning 2020/2021
 • Upplåtelseform Äganderätt
Projektdokument

Få mer information

Intresseanmälan

Kontaktpersoner

Kundansvarig OBOS

Yolanda Fransson

 • 010-434 14 02
 • 070-686 68 09

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi tänker bygga i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Artikel

Riktiga pärlor till villor

13 friliggande villor med äganderätt i tre olika storlekar. Vilket hus passar bäst för dig? Vi bad områdets arkitekt Peter Stenberg berätta mer.

Läs artikeln!

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Naturens lugn nära stadens puls

Björnö ligger i Norrtälje – en populär skärgårdskommun i vackra Roslagen. Skogbeklädda höjder, betesmarker, mysiga vikar och soliga klipphällar i kombination med närheten till stan gör Björnö till ett bra ställe att bo på för hela familjen, oavsett hur din familj ser ut. Här får du det bästa från två världar. Lugnet från naturen och pulsen från stan.  

Allt du behöver för en bekväm tillvaro  

I Björnö finns närhet till barnomsorg, förskolor, grundskolor och gymnasium. I Norrtälje finns all service du kan tänkas behöva för att ha en bra och trygg tillvaro. Shopping hittar du både inne i den pittoreska stadskärnan och på stadens tre handelsområden: Flygfältet, Norrteljeporten och Knutby. Restauranger och caféer finns det också gott om. Det märks inte minst på sommaren, då både Norrtäljebor och turister samlas på alla uteserveringar och njuter av god mat och trevligt sällskap.  

Gå, cykla eller ta bussen  

Oavsett om du jobbar i Norrtälje eller pendlar till Stockholm eller Uppsala, ligger Björnö bra beläget. Utmed Björnövägen finns busshållplatser med regelbunden trafik både in till Norrtälje – och till Stockholm. Bussen till Stockholm går var femte minut under rusningstid och du är framme på ungefär en timme. Väl ombord kan du koppla upp dig mot wifi och jobba eller bara koppla av på din resa till jobbet. In till Norrtälje centrum kan du både promenera och cykla – det finns gång- och cykelvägar som tar dig smidigt och säkert fram.  

Skidbacke och badplats på gångavstånd  

Björnö erbjuder en aktiv fritid för hela familjen. Förutom en fantastisk natur utanför dörren så finns långa vandringsstråk, svampskogar och båtbryggor på promenadavstånd. På vintern kan du ta skidorna på axeln och gå till slalombacken för några roliga timmars skidåkning och på sommaren tar du morgondoppet vid Kärleksuddens badplats som också ligger på gångavstånd.  

 

Finns i närheten

Ica Kvantum 4,1 km 

Coop 5,4 km 

 

Frötuna Förskola 4,2 km

Roslagsskolan 5,3 km 

Campus Roslagen 5,7 km 

 

Norrtälje sportcentrum 3,8 km 

Norrtälje Badhus 4,1 km 

Kärleksuddens badplats  5,2 km 

 

 

Handelsområde 4,1 km 

Lunchrestaurang Görla 3,5 km 

Mc  Donalds 4,6 km 

Restaurang Havspiren 4,9 km 

Kärleksuddens Skärgårdsrestaurang 5,1 km 

Ed´s Burger 5,3 km 

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Fler skäl till att välja nyproduktion!

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - modernt!