Projekt

Under planering

Sidöparken

Strängnäs, Sidöparken

  • Antal bostäder 10 villor och parhus
  • Säljstart Hösten 2019
  • Inflyttning Vår 2021

Nyproduktion av villor och parhus i Sidöparken

Livet vid Mälarens strand - det är precis vad Sidöparken strax utanför Strängnäs handlar om. Här – bara ett stenkast från det glimrande vattnet - planerar OBOS att bygga 4 moderna, friliggande villor och tre parhus om 6 bostäder. Eftersom husen ligger i ett kuperat landskap ner mot sjön byggs några av husen i suterrängmodell, där flera balkonger och en generös fönstersättning ger ett fantastiskt ljusinsläpp.

Tillsammans med Eldsundviken är Sidöparken en del av Strängnäs kommuns satsning på att bygga ut den ”Norra staden”, med bostadsområden med vackert läge längs Mälarens strand. Kombinationen av vatten, stad, service och kommunikation är oslagbar här. 45 min med tåget till Stockholm innebär trots allt möjligheten att kombinera små- och storstadliv.

Välkommen till Sidöparken!

Dela detta

Vi planerar för fullt!

Ett bostadsprojekt som detta kräver goda förberedelser, omfattande underlag och framförallt ordentlig planering! Arkitekten ritar, vi projekterar och försäljningen planeras. Allt in i minsta detalj!

Anmäl ditt intresse på projektet så hör vi av oss när försäljningen närmar sig. I takt med att projektets delar faller på plats kommer vi uppdatera med planlösningar, 3D-bilder och priser. Har du frågor under tiden så är du välkommen att kontakta vår projektutvecklare Sara Hägglöv.

Sara Hägglöv
sara.hagglov@obos.se
010-434 14 16

Projektfakta
  • Antal bostäder 10 villor och parhus
  • Antal rum 4-6 rum och kök
  • Säljstart Hösten 2019
  • Inflyttning Vår 2021
  • Upplåtelseform Äganderätt

Få mer information

Intresseanmälan

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Fler skäl till att välja nyproduktion!

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!