Vi uppfyller bostadsdrömmar som vanligt - läs här om hur vi jobbar under rådande förutsättningar

Projekt

Under planering

Skölsta

Uppsala

  • Antal bostäder 36 bostäder
  • Säljstart Preliminärt Q4, 2020

Nya bostäder i Skölsta

Skölsta är en lantlivsidyll med naturen in på knuten. Området ligger 5 km från Gränby centrum och 8 km från centrala Uppsala. I Skölsta är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar och möjligheter till ett aktivt friluftsliv.

I Skölsta planerar vi på OBOS att uppföra nya bostäder i charmigt småhusformat.

I direkt anslutning till Skölsta ligger anrika Vedyxaskogen med spännande vandringsleder och magiska lekvärldar för de små. En bit in finns en grillplats med utsikt över Vildvattnet, en våtmark som anlagts för att främja skogens djurliv. Närheten till Gränby Centrum gör vardagen enklare. Vill du åka till stan och shoppa så ligger citykärnan knappt en mil bort. Från ditt hem i Skölsta cyklar du in till stan på strax över kvarten. Buss 119 tar dig både till Gränby centrum och city. Du som bilpendlar ansluter snabbt till både E4:an och väg 288. Bilvägen till Skölsta kommer att få en ny sträckning från Årsta/Vaksala kyrka och en cykelväg kommer att ansluta till Årsta. 

Närheten till staden ger dig många utbildningsalternativ för barn i alla åldrar. Närmast finns förskolor och skolor i stadsdelen Årsta. I detaljplanen för Skölsta planeras också för en ny, närliggande förskola.

Status på detta projekt

Projekt under planering
Kommande försäljning
Infoträff
Säljstart
Byggstart
Inflyttning
Projektfakta
  • Antal bostäder 36 bostäder
  • Säljstart Preliminärt Q4, 2020

Få mer information

Intresserad och vill veta mer?

Anmäl ditt intresse för projektet så håller vi dig uppdaterad fram till säljstarten.

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Nils Lagerlöf

  • 010-434 14 06
  • 072-320 00 04

Om att bygga i trä

Vi bygger hållbart

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - modernt!

Läs mer!