Projekt

Under planering

Stångby Väster

Stångby, Stångby Väster

  • Antal bostäder ca 40 lägenheter
  • Säljstart 2020

40 nya lägenheter i Stångby Väster

Stångby är en ort strax utanför Lund. Här är ett nytt område på våg att växa fram, Stångby Väster. Det planeras för ett mysigt kvarter med en känsla av trädgårdsstad. Du bor lugnt och skönt på landet men ändå nära stan och allt du behöver i vardagen.

Det blir ca 40 nya bostadsrätter i de nya kvarteren som OBOS planerar för. Lägenheterna blir ljusa och moderna med 2-5 rum och kök. De mindre lägenheterna med 2 rum och kök byggs i ett plan medan de större med upp till fem rum och kök fördelas på två plan. 

Bilden är en visionsbild för området!

Dela detta

Status på detta projekt

Projekt under planering
Säljstart
Kommande försäljning
2020
Byggstart
Inflyttning
Projektfakta
  • Antal bostäder ca 40 lägenheter
  • Antal rum 2-5 rum och kök
  • Säljstart 2020
  • Upplåtelseform Bostadsrätt

Intresseanmälan

Intresserad och vill veta mer?

Anmäl då ditt intresse på projektet så håller vi dig uppdaterad med information fram till säljstarten. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på OBOS.

Om bostadsrätter

Livet i Brf

Under byggtiden kommer OBOS att bilda och administrera bostadsrättsföreningen. När byggnationen är klar och alla är inflyttade kommer föreningen att lämnas över till en ny styrelse som då består av er som bor i föreningen. 

Läs mer

Fördelar med nyproduktion

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Läs mer

Om träbyggnation

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!

Läs mer