Projekt

Under planering

Torsviken - Etapp 1

Norrköping, Torsviken

  • Säljstart Våren 2020
  • Inflyttning Prel 2021/2022

Nya hem i harmoni med naturen

Torsviken är ett naturskönt område strax norr om Norrköping med närhet till både Bråvikens badplatser och småbåtshamnar, promenadstråk och vandringsleder. Här har OBOS förvärvat ett stort markområde som vi kommer att utveckla under många år framöver, och nu är det strax dags att ta det första steget. Vi planerar för ett kvarter med omkring 15 kedjehus, och eventuellt parhus, i bekväm bostadsrättsform. Exakt hur husen kommer att se ut är ännu inte helt klart, så se omslagsbilden som en inspirationsbild.

I Torsviken trivs både barnfamiljer, livsnjutare och friluftsmänniskor som vill leva ett lite skönare liv i en vacker och rogivande omgivning. Men du behöver heller inte sakna bekvämligheter. En kort cykeltur från Torsviken ligger Krokek där service finns i form av förskolor, skolor, butiker, restauranger och kommunikationer. Välkommen!

Dela detta
Projektfakta
  • Säljstart Våren 2020
  • Inflyttning Prel 2021/2022

Intresseanmälan

Intresserad och vill veta mer?

Lämna en intresseanmälan så hör vi av oss med information om projektet när försäljningen närmar sig! Har du frågor under tiden är du välkommen att kontakta oss på OBOS.

Kontaktpersoner

Kundansvarig - Projektsamordnare

Pernilla Eriksson

  • 010-434 13 82

Läs mer om Torsviken

I Torsviken tror vi att livet blir lite annorlunda. Många har säkert sitt arbetsliv inne i stan men när man kommer hem för dagen kan man lämna det och slappna av i den underbara naturen och trivas i ett nytt och bekvämt bostadsområde.

Läs mer!