Projekt

Under planering

Tygelsjö

Malmö, Tygelsjö

  • Antal bostäder ca 200 bostäder

200 bostäder i blandad bebyggelse

I Tygelsjö kommer OBOS att bygga ca 200 bostäder. Området kommer att erbjuda blandad bebyggelse med olika typer av boenden.

Här byggs alltifrån friliggande villor till kedjehus och flerfamiljshus. Dessutom planeras för olika typer av service längs en centralgata som ska löpa längs med området.

Dela detta

Vi planerar för fullt!

Ett stadsdelsprojekt som detta kräver goda förberedelser, omfattande underlag och framförallt ordentlig planering. Arkitekter ritar, vi projekterar och försäljningen planeras. Allt in i minsta detalj!

Anmäl ditt intresse för projektområdet så hör vi av oss när vi har mer information om kommande projekt. Har du frågor under tiden så är du välkommen att kontakta vår kundansvarig.

Annika Ringblom
Kundansvarig
annika.ringblom@obos.se

Projektfakta
  • Antal bostäder ca 200 bostäder
  • Upplåtelseform Äganderätt, Bostadsrätt, Hyresrätt

Få mer information

Intresseanmälan

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Välkommen till Tygelsjö

Tygelsjö är beläget bara fem kilometer från havet och ligger lantligt men på cykelavstånd till Hyllie som är Sveriges snabbast växande stadsdel. Hyllie är hemvist för många företag och har också direkttåg till Malmö C och till Kastrup.

Tid till annat. Bland annat...

Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. Husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver och det dröjer innan du behöver renovera. Den tiden kan du lägga på annat!

Fler skäl till att välja nyproduktion!

Lika modernt nu som då

I tusentals år har man byggt bostäder i trä. De gör vi också i våra fabriker i Myresjö, Vrigstad och Sundsvall. Där kombineras 90 år av byggkunnande och hantverk i stora planelement eller volymer som vi sedan sätter ihop på byggplatsen. Smart, tryggt och hållbart - Modernt!