Projekt

Slutsålt

Vallastaden

Linköping, Vallastaden

  • Antal bostäder 3 radhus
  • Inflyttning Direkt!

Unika radhus i Vallastaden!

En helt ny stadsdel i Linköping som bygger på en idé om variation, kreativitet och grön och social hållbarhet. Med denna mening skulle man kunna sammanfatta Vallastaden, där 40 aktörer har byggt 1000 bostäder med arkitektoniska grepp och innovativa lösningar. I och mellan husen växer handel och service fram och gör stadsdelen levande och myllrande.

I Vallastaden har OBOS tillsammans med dotterbolaget Myresjöhus byggt par- och radhus på två tomter inte så långt från varandra. Just nu säljer vi två stadsradhus om 170 m² i tre plan. Husen säljs som separata äganderätter med tillhörande friköpta tomter.

Projektfakta
  • Antal bostäder 3 radhus
  • Boarea 170 m²
  • Antal rum 5 rum och kök
  • Inflyttning Direkt!
  • Upplåtelseform Äganderätt

Kontaktpersoner

Kundansvarig

Pernilla Eriksson

  • 010-434 13 82

Bostäderna

Ta en titt på bostäderna vi har byggt i projektet. Moderna, prisvärda och framförallt hållbara eftersom vi bygger i trä. Vi tror de kommer falla dig i smaken! Vågar vi säga välkommen hem än? 

Radhus på 170 kvm med ateljévåning

Ett modernt stadsradhus, som med sin jordnära färgsättning och lummiga omgivande grönska ger en harmonisk känsla. Fasaden blir levande tack vare utskjutande partier, balkonger och uteplatser. Faktum är att de i sitt uttryck påminner om de kända radhusen i San Francisco... (för alla som har sett tv-serien Huset fullt).

Invändigt så är det här ett radhus som kan skryta med en boarea på hela 170 kvadratmeter – och upp till fem sovrum beroende på hur man väljer att inreda. Det är med andra ord ett radhus som storleksmässigt ligger i nivå med en tvåplansvilla. Perfekt även för den större barnfamiljen.

Den fasta inredningen håller hög kvalitet och andas modernitet i sin framtoning. Genomgående vita väggar bryts av med grå innerdörrar och naturmaterialet ek som har tagits tillvara på i både trappa och golv.

Trappans glasräcke och entréns klinkergolv förstärker den moderna, exklusiva känslan.

Radhusets tredje våning är en öppen ateljé på 48 kvadratmeter, komplett med franska balkonger och vindsrumskänsla – allt för att ge dig den inspiration du behöver till nästa projekt, vad du än är intresserad av.

Se pris och planlösning via boväljaren!

Skillnad på hus och hem

Vi vet att ett hem är så mycket mer än golv, väggar och tak. Det är en plats för liv och rörelse i livets alla skeden. 

När vi planerar våra hus är det just detta som är vår utgångspunkt. Hur vi kan skapa förutsättningar för vardagens bestyr och mysiga stunder med nära och kära. För först då kan en bostad bli till ett hem.

Hus med 90 år på nacken

Husen tillverkades som planelement i Myresjöhus fabrik i Småland. Där har man byggt hus av trä i över 90 år vilket borgar för säker produktion och hög kvalitet. När väggar, bjälkar och tak är klara går de på lastbil och när de når byggarbetsplatsen är det bara att montera ihop huset. Riktigt smart!

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

En levande stadsdel

Strax väster om Linköpings innerstad växer stadsdelen Vallastaden fram. Platsen ligger nära universitetet och bara 12 minuter på cykel från Linköpings stadskärna.

Utöver nya bostäder byggs det i Vallastaden lokaler som passar bra för företagsverksamhet. Och med tanke på den kreativitet och framåtanda som genomsyrar stadsdelen kommer det inte ta lång tid innan lokalerna fylls med spännande butiker och restauranger. I Vallastaden finns även en F-6-skola, en förskola med utomhuspedagogik samt omsorgsboende i i form av trapphusboende och äldrevård. I sydöstra delen av Vallastaden kommer ytterligare en förskola och en parkeringsanläggning att byggas, utöver den parkeringsanläggning, Flustret, som nu är färdigbyggd.

Aktivitetspark runt knuten

Smedstadsbäcken rinner genom området, med sittplatser utmed kanterna och charmiga broar som gör att du kan röra dig fritt mellan båda sidor. Dessutom finns den nya aktivitetsparken Paradisparken alldeles runt knuten, med möjlighet till odlingslotter och aktiviteter. I anslutning till Vallastaden finns Friluftsmuseet Gamla Linköping som omfattar Valla gård med stall och smådjur, Lill-Valla som omvandlas till en lekpark samt pulkabacke i kanten av Vallaskogen. Inom området finns även friidrottshall, golfbana, tennishall, samt en friidrottsarena.

Färdsätt på ditt sätt!

När du köper ett hus i Vallastaden ingår ett abonnemang i bilpoolen, för dig som uppskattar smidigheten i färdsättet. Men i Vallastaden finns även bra kollektivtrafik såväl som flera bra cykelvägar till Linköpings stadskärna som ligger bara en kort bit bort.

Finns i närheten

Gångavstånd till Djurgårdens handelsplats:

- City Gross - Livsmedelsaffär

- Apotek

- Systembolag

- Nordic Wellness – gym & gruppträning

- Ming Express – Thai & Sushi

 

- Universitetet ligger endast kort promenad ifrån husen.

- Nybyggda Vallastadenskolan åk 1-6

- Bussen var 12:e minut från Vallastaden, tar 20 min in till stan och 25 min till Linköpings Resecentrum

- Varför ta bussen när man lika väl kan cykla in till stan?

Med läge nära staden är det enkelt att ta del av Linköpings fulla kultur och nöjesutbud!

I Vallastaden finns ett flertal cafér och restaturanger. Bl.a. en nyöppnad italiensk Restaurang i vårt kvarter: Bestia