Visning för Brf Klippingen

Muskotgatan 3B, Borås

Låt oss berätta mer om Brf Klippingen 2!

I charmiga Sörmarken bor du lugnt och trivsamt i ett barnvänligt område. Här planerar vi för en andra etapp av populära Brf Klippingen, där det kommer att finnas möjlighet att hitta hem i 12 nyproducerade radhus och parhus på 107 kvm.

Välkommen på visning

På Muskotgatan, ett stenkast från nya Brf Klippingen 2, har du möjlighet att uppleva en liknande husmodell som vi planerar att bygga. Det är något visst med att kunna besöka ett hus och på riktigt se och känna hur det kommer att bli. 

Vill du få en känsla för hur husen i Brf Klippingen 2 kommer att bli välkomnar vi dig till vårt visningshus, en likvärdig bostad på 120 kvm.

Anmäl ditt besök via formuläret nedan. Observera att vi begränsar antalet visningsdeltagare till max 2 personer per sällskap. 

Var: Muskotgatan 3B

När: 15/11 kl. 15-16

Psst! Bilderna är tagna i ett liknande visningshus vilket innebär att vissa detaljer kan skilja mellan bilderna och bostäderna i Brf Klippingen 2. 

Information inför ditt besök

För att du som kommer till oss på OBOS ska känna dig trygg när du besöker en visning hos oss erbjuder vi handsprit på visningen och begränsar antalet personer som samtidigt befinner sig inomhus. Vi hjälps givetvis åt att hålla avstånd till varandra.

Vi ber dig också att anmäla dig till visningen via formuläret nedan för att vi ska veta på förhand hur många som kommer på visningen. Ange i formuläret hur många personer ni blir i ert sällskap. Om ni är många som anmäler er kan du före visningen bli kontaktad av oss för att vi ska kunna planera ditt besök ännu bättre. 

Välkommen!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar. 

Läs mer här

Projekt

Kommande försäljning

Brf Klippingen 2

Borås, Sörmarken

  • Antal bostäder 4 parhus, 8 radhus
  • Säljstart Q1 2021
  • Inflyttning Höst 2022
Läs mer