Visningshus 136 Brf Björnövik

Smedtorpsvägen, Björnövik

Visningshus 136 Brf Björnövik

I natursköna Björnö har OBOS byggt 43 kedjehus. Du som är intresserad av att flytta till Brf Björnövik är välkommen att besöka oss på våra visningar.

Nu finns ytterligare ett visningshus i Brf Björnövik! Detta hus är på 136 m² och är en del av den första gatan i Björnövik. Husens fasad är färgsatt i ljusa pasteller, vilket bidrar till att skapa en levande och positiv känsla för ögat. Invändigt har vi utgått från att den fasta inredningen ska hålla klassiska snitt för att hålla både kvalitets- och trendmässigt i många år.

Den inbjudande framsidan av bostaden karaktäriseras av en plattbelagd uteplats som löper vid sidan av entrén. Väl inne möts du av den rymliga entrén med goda förvaringsmöjligheter och vy mot den allmänna ytan med gott om plats för vardagsrumsmöbler, matplats och umgänge.

Det välutrustade köket med generösa bänkytor ger bra förutsättningar för matlagning. Från den allmänna ytan når du den väl tilltagna terrassen och den mysiga trädgården. På nedre plan finner du även ett sovrum och WC med tvättmaskin, torktumlare och dusch.

För att vi ska kunna planera visningen på bästa sätt är vi tacksamma om du anmäler att du kommer via formuläret nedan. 

söndag 7 jul 12:30-13:00

Anmälan till visning

Projekt

Försäljning pågår

Brf Björnövik 2

Norrtälje, Björnö

  • Kommun Norrtälje
  • Antal bostäder Parhus & fristående hus
  • Boarea 107, 120, 137 m²
  • Pris Från 2 495 000 kr
  • Inflyttning Kvartal 3, 2020
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer