Visningshus 136 Brf Björnövik

Smedtorpsvägen, Björnövik

Visningshus 136 Brf Björnövik

I natursköna Björnö har OBOS byggt 43 kedjehus. Du som är intresserad av att flytta till Brf Björnövik är välkommen att besöka oss på våra visningar.

Nu finns ytterligare ett visningshus i Brf Björnövik! Detta hus är på 136 m² och är en del av den första gatan i Björnövik. Husens fasad är färgsatt i ljusa pasteller, vilket bidrar till att skapa en levande och positiv känsla för ögat. Invändigt har vi utgått från att den fasta inredningen ska hålla klassiska snitt för att hålla både kvalitets- och trendmässigt i många år.

Den inbjudande framsidan av bostaden karaktäriseras av en plattbelagd uteplats som löper vid sidan av entrén. Väl inne möts du av den rymliga entrén med goda förvaringsmöjligheter och vy mot den allmänna ytan med gott om plats för vardagsrumsmöbler, matplats och umgänge.

Det välutrustade köket med generösa bänkytor ger bra förutsättningar för matlagning. Från den allmänna ytan når du den väl tilltagna terrassen och den mysiga trädgården. På nedre plan finner du även ett sovrum och WC med tvättmaskin, torktumlare och dusch.

För att vi ska kunna planera visningen på bästa sätt är vi tacksamma om du anmäler att du kommer via formuläret nedan. 

lördag 25 maj 11:00-12:00

Anmälan till visning

Naturens lugn nära stadens puls i Björnö Vik

Brf Björnö Vik blir ett bekvämt boende med Norrtälje centrum på gång- och cykelavstånd. Perfekt för pendlaren som vill ha nära till både stad och skärgård. 

Läs allt om projektet här!

Missa inte grannhuset på 120 kvm

i Brf Björnö Vik bygger vi två olika husmodeller och det finns ett visningshus även för huset om 120 km. 

Läs mer om visningshuset 120 kvm