Visning för Brf Bränninge Hills

Bockstigen 52, Habo

Kom och upptäck mysiga Bränninge

Välkommen upp på gräddhyllan! I populära Bränninge i härliga Habo bor du bättre än bra – inte minst här i Brf Bränninge Hills. I ett utsökt, högt läge i området med utsikt över Vättern planerar vi nu att bygga 33 nya bostäder i form av parhus, kedjehus och radhus i en fantastisk gårdsmiljö. Rena rama idyllen, faktiskt.

Av de 33 hus som vi ska bygga finns nu 2 kvar till försäljning. Vi bygger men hus är inte färdiga än, men för att du ska få känsla för bostäderna öppnar vi upp dörrarna i vårt visningshus på Bockstigen. Kom och besök huset och passa framförallt på att prata med mäklaren som kan berätta allt om dessa huspärlor på kullen i Bränninge.

Information inför ditt besök

För att du som kommer till oss på OBOS ska känna dig trygg när du besöker en visning hos oss erbjuder vi handsprit på visningen och begränsar antalet personer som samtidigt befinner sig inomhus. Vi möter dig utanför visningshuset där vi undviker fysisk kontakt och håller avstånd till varandra.

Vi ber dig också att anmäla dig till visningen via formuläret nedan för att vi ska veta på förhand hur många som kommer på visningen. Ange i formuläret hur många personer ni blir i ert sällskap. Om ni är många som anmäler er kan du före visningen bli kontaktad av oss för att vi ska kunna planera ditt besök ännu bättre. 

Välkommen!

Tids­bokning

Jag vill bli kontaktad för att boka tid

Vi jobbar på – men anpassar oss till läget

Vår omvärld har förändrats, men bostadsdrömmarna finns kvar. Vi bevakar läget noga och följer myndigheternas riktlinjer för att förhindra vidare smittspridning av covid-19. Det innebär till exempel nya rutiner vid visningar. 

Läs mer här

Projekt

Försäljning pågår

Brf Bränninge Hills

Habo, Bränninge

  • Kommun Habo
  • Antal bostäder 33 parhus, radhus, kedjehus och fristående hus
  • Boarea Från 107 m²
  • Inflyttning Hösten 2021
  • Upplåtelseform Bostadsrätt
Läs mer